Çok iyi kayinvalide nasil oluyor diye gelmistim

Yine israrci,sinir tanimaz bir kayinvalide cikti bendeki modelin bir değişik versiyonu:)
Canim yaşlı demişsin kac yasinda kayinvaliden merak ettim?
Bir de nerden nereye geliyorki böyle surekli kalmaya geliyor?
Ayrica o gelince kayinpederin de kizina kalmaya gidiyormus hadi sen bir yere kadar tahammül ettin de damat bisey demiyor mu ?Sonucta surekli olan birşeymiş.Neden ihtiyaciniz yoksa kendi eşini, kizini da magdur ediyor.Bir de eltinin de cocuklari var mi ayni sebepten dolayi mi görüşmüyorlar?
Eğer kötü olmak istemiyorsan eşinin annesini alip karşısına konuşmasi lazim.Eşin beceremiyorsa illaki sınır çizilirken bu tarz israrci kayinvalideler mutlaka kırılıyor.Çünkü bu insanlar "Aa x rahatsiz olduğunu bilmiyordum bundan sonra mutlaka dikkat edecegim" demez.Biraz kirilacak illaki ama o da sınırlarını bilecek.Eşinle aranda sorun olmayacaksa eşin konusamiyorsa senin konuşman gerekiyor.Böyle israrci kayinvalidelere bahane sökmüyor malesef,cok net bir sekilde istedigin istemedigin herşeyi alenen söylemen gerekiyor.Tabi üslup cok önemli. Üslubunu yumusak tutarak da istemediğini net bir sekilde anlatabilirsin.Hala anlamiyorsa daha ciddi bir uslupla konusmalisin.Sonuçta 4 saat için 20 saat katlanmak zorunda degilsin,annen de varmis bakıyormuş gerek yok bence.Şuan gerek yok ,gerek olunca ben cagiririm zaten diye belirt bence.Eger konusamiyorsan mesaj yaz.Onun üzerine hala bilet alip geliyorsa esinin müdahale etmesi lazim 2 ay az degil çünkü.Iş saatlerin de cok güzelmiş 8.15 11.00 icin 2 ay yatili kalmak yardim degil insanlari rahatsiz etmek oluyor biraz