- 20 Haziran 2024
- 1.368
- 1.527
- 53
- 49
- Konu Sahibi canocano25
Sevgiliniz ruh hastası, ciddi psikolojik sorunları var. Ayrılın bundan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman Allah korusun. Yaşım ilerledikçe evlilik falan asla düşünmüyorumKendinize saygınız yok mu? Bunu buraya sormanız bile hata. Ayrılmak için neyi bekliyorsunuz? Gerçi evlenip 2 çocuk yaparsanız belki düzelir. Bir deneyin isterseniz.
Birkaç arkadaşım bu durumu yaşayıp sonra konu kapanınca acaba mı diye düşündüm. ama yok tam gaz devam ediyorOkumuş,çalışan kadınsınız niye ilka bu cehennemi çekiyorsunuz? Kıskançlık hastalıktır kaçarak uzaklaşın...
kafası öyle çalışıyor sanırım. Devamlı kontrol altında tutunca benden sadakat bekliyor aklı sıraİyi anlayışın nedir çok merak ettim. Bu dediklerinden bir tanesinin imzasını etse eşim büyük sıkıntı çıkar. Aklın yokta partnerin olmasa kötü yollara düşeceksin heralde, Allah'tan hayatında da sana çeki düzen veriyor kontrol ediyor.!???
ufak ufak oldum. Terapiye bile gittim fakat haberi yokAdam hasta, cok pısman olursunuz böyle bı zıhnıyetle sızde hasta olursunuz
Ayrıl tabiki. Heba etmissiniz yıllarınızıMerhaba Hanımlar. Ben kaymakamlıkta çalışan bir memurum. Yaklaşık 5 yıllık ayrıl barış bir ilişkim var. Sevgilim olacak şahıs aşırı aşırı kıskanç birisi. Amirimle bile konuşmamı istemez. Televizyon izlememi istemez. Tek başıma spora gitmemi bile istemez. Eğer onun dediklerini yaparsam benden iyisi yok ama yapmazsam küfür kıyamet. İlk başlarda evliliği çok istedim ama gün geçtikçe kıskançlığı arttı. Ben öyle sağa sola gitmeyen, karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim. Fakat onun gözünde hepsini yapabilirim. Bana bir akıl verin. Ne yapsam kendimi inandıramıyorum. Yaptığım her şeyi yazar resim video atarım. Bu baskı beni çok yıprattı. Kız arkadaşlarımla bile iletişim neredeyse koptu. Erkek kardeşime laf eder. Eve gittiğimde anahtarın sesini duymadan telefonu kapatmaz. uyandığım andan itibaren sürekli iletişim halinde oluruz. İyiliğine iyi bir insan ama kafada kuruyor. Yapmadığım şeyleri yapmışım gibi itham ediyor. Sürekli kıyafetlerimi eleştirir. Tesettürlüyüm ama hep bir kulp bulur. Telefonda biriyle konuşuyorsam ve o o an aramışsa hemen kiminle konuştuğumu ekran çekip atarım. Whatsappa girişim sınırlıdır. Annem dahi olsa uzun süre yazışıyorsak çık artık diye bekler. Bunlar şuanlık aklıma gelenler. Devamlı benimle vakit geçirir öyle beni kısıtlayıp kendisi gezmez ama sürekli yere bakarak yürürüm. Yolda yürüyen birisine bakıyorsun diye maraz çıkarır.
sürekli ayrılıp barıştık. bir şekilde elinde olmadığını söyledi. çok sevdiğinden olduğunu söyledi vs. sözlerine kandım diyelimBöyle hastalıklı tipler var biliyorum da siz böyle bir tipi nasıl beş yıl idare ettiniz neden kurtulmaya bakmadınız. Hatanın neresinden dönerseniz kardır acilen kendinizden soğutup ayrılın
sorsan o çok iyi. terapi tavsiye ettim birlikte gidelim dedim ona da yanaşmadıSevgiliniz ruh hastası, ciddi psikolojik sorunları var. Ayrılın bundan
Bu adam değişmez bunu kabullenin ileride daha da artırır bu baskıları.Birkaç arkadaşım bu durumu yaşayıp sonra konu kapanınca acaba mı diye düşündüm. ama yok tam gaz devam ediyor
nasıl çektim bir ben bir Allah bilir. Böyle ispatladıkça azalır diye düşündüm. güvenini kazanırım diye düşündüm ama ne yaparsam yapayım olmadıHayır bir de fotoğraf video atıp ne yapıyorsanız hepsini rapor ediyorsunuz resmen inanılır gibi değil. Neden kendinize bu muameleyi hak görüyorsunuz? 5 yıl boyunca ayrıl barış, böyle toksik birini nasıl çektiniz?
kendisi izlemiyor mu :)Bir şekilde en başta tatlı kıskançlıkları hoş karşıladım fakat taviz verdikçe arttı. Televizyon ya da sosyal medyada izlediğim videolara laf ediyor. Elin erkeklerini mi izliyorsun diye. Sanki videolarda sadece erkek var la havlee
haklısınız tavsiyeniz nedir banaBu adam değişmez bunu kabullenin ileride daha da artırır bu baskıları.
şuan yani en son barışmamızda bunların hiçbirini yapmadım diye sen çok değişmişsin dedi. onu yıprattım diyemedi de suçu yine bana attıkendisi izlemiyor mu :)
Ya bakın siz taviz vermemişsiniz
Siz resmen kendinzii ona teslim etmişsiniz
Kukla gibi sizi istediği şekilde yönetiyor
Buna izin vermeyin söylediğiniz şeyler kıslançlık değil hastalık derecesinde takıntı ve bu çok tehlikeli.
ona göre sürekli ilgilenen erkek bulamazmışım. kendini öyle yüce görüyor. sürekli telefonda konuşmak ilgi değil ki kontrol etmek bunun farkına vardımÖmrünüzden bir 5-10 yıl daha gitmesin. Vurun g.tune tekmeyi. Böyle ruh hastası erkekler toplumdan uzaklaştırılsa keşke. Annelerin binbir emekle bakıp büyüttüğü genç kızlarımıza musallat olup hayatlarını zehir ediyorlar sonra