- 4 Ağustos 2025
- 110
- 25
- 11
- Konu Sahibi canocano25
Allah nasip etmedi çok şükürKoşarak uzaklaş ve şükret ciddi bir adım atmadan aklın başına geldiği için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah nasip etmedi çok şükürKoşarak uzaklaş ve şükret ciddi bir adım atmadan aklın başına geldiği için![]()
Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor işte. Sevgiliniz paranoyak bir ruh hastası. Kaç yaşındasınız? O kaç yaşında? Aileniz bu durumu biliyor mu?ona göre sürekli ilgilenen erkek bulamazmışım. kendini öyle yüce görüyor. sürekli telefonda konuşmak ilgi değil ki kontrol etmek bunun farkına vardım
en en başından beri hareketleri doğru değil diye kavga ediyoruz. bir kez geri adım atmadı ben kendimi yıprattığımla kaldımBuna katlanılır mı yaa
Siz hiç mi kendinizi ailenizi arkadaşlarınızı sevmiyorsunuz
Hayat bu kadar mı sizin için
Altından mı
Çok mu yakışıklı çok mu zengin
Dünyada ki tek erkek mi
Eee neden hala berabersiniz diye sormuştum?Allah nasip etmedi çok şükür
ben 25 yaşındayım o 30. Ailesi biliyor fakat sabret her şey güzel olacak diyor. eski ben sabrederdim ama artık tahammül edemiyorum.Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor işte. Sevgiliniz paranoyak bir ruh hastası. Kaç yaşındasınız? O kaç yaşında? Aileniz bu durumu biliyor mu?
şuan ayrıldık. Yanlışlarını söyledim diye delirdi. ben yazmadım o da yazmadı.Eee neden hala berabersiniz diye sormuştum?
Bir büyüğünüz olarak söyleyim size.haklısınız tavsiyeniz nedir bana
sanırım ondan sen güvenilir birisin diye duymayı kendime şartladım. herkes diyor ama o demedi diye inatla uğraşıyorum.Siz iyi misiniz ? Kendinize neden bunu yapıyorsunuz ? Böyle bir ruh hastasıyla olmak için çabalayan birine sadece acil psikolojik destek almasını öneririm. Yoksa sonunda kıskançlığa kurban giden diğer kadınlar gibi üçüncü sayfa haberlere konu olursunuz.
Bence kendinizi de bir sorgulayin isterseniz. Karsi cinsle konusan kadinlar hafif mi oluyor da kendinizi agir olarak tanimliyorsunuz. Allah dagina gore kar verir. Biz burada size ne dersek diyelim, sizin de niyetiniz bana gore cok farkli degil. Insan en once kendi bakis acisini degistirmeli ki ona gore insanlari hayatina cekebilsin.karşı cinsle samimi asla konuşmayan ağır birisiyim
Allah razı olsun. itham edilmek kadar gurur kırıcı bir şey yok.Bir büyüğünüz olarak söyleyim size.
Böyle karakterlerle iletiim zaten olmaz,sizi dinlemez bunun altında başka nedenlerle sizi devamlı irdeler ve güvenmez.
Tek kalınca kendi kendine psikiyatride olan sanrı düşüncelere girer kafasında olmayan hayaller kurar.
Bunun sonucu iyi olmaz lütfen ayrılın bu eziyeti kendinize yapmayın yaşınızda öyle küçük değilmiş.
Veliaht prens olsa çekilmez, vallahi çekilmez.Hiç mi gururu olmaz insanın???Veliaht prens falan mı bu yaratık, sizi köle olarak mı satın aldı? Siz kendinize neyi layık görürseniz o kişisiniz. Sokaktaki elin herifi her şeyi yapabilecek biri olduğunuzu düşünüyor, öyle misiniz? Mağarada kalması gereken bu ayılar sizlerden böyle cesaret alıp atıp tutuyorlar. Ne desem yapıyor ne istemesem yapmıyor diye gülüyordur arkanızdan, yetmez arkadaşlarına bile anlatıyordur. Amirimle konuşamıyorum ne demek, orası babanızın yeri mi? Hiç mi kurumda toplantı, personel görüşmesi, performans değerlendirilmesi vs yapılmıyor. Bu adamın iki dudağı arasında mı tüm kariyeriniz iş-özel hayatınız?
Ağrlık hafiflikten kastım yapım gereği çok konuşkan birisi değilim. herkesle saygı çerçevesinde konuşurum. Fakat o erkek kasiyere teşekkür etmemi bile sorun eder. ben zaten ayrılmayı kafama koydum ama o beni öyle manipüle etti ki dönüp dolaşıp ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. bu yüzden sizlerden fikir almak istedim.Bence kendinizi de bir sorgulayin isterseniz. Karsi cinsle konusan kadinlar hafif mi oluyor da kendinizi agir olarak tanimliyorsunuz. Allah dagina gore kar verir. Biz burada size ne dersek diyelim, sizin de niyetiniz bana gore cok farkli degil. Insan en once kendi bakis acisini degistirmeli ki ona gore insanlari hayatina cekebilsin.
50 milyon kisi size ayril diyecektir burada, dinler misiniz bilemem. Son cumleniz de bile sevgilinizi aklamaya calismissiniz.
Bu kisi ile 5 dk bile yanyana oturulmaz. Bu boyleyse bir bunun anasi danasi var kim bilir nasildir.
İnsan onuruna saygısızlık zaten,yapmayın bunu kendinize üstelese bile sakın aman kabul etmeyin tekrardan.Allah razı olsun. itham edilmek kadar gurur kırıcı bir şey yok.
yıllar evvel söylemiştim şaşırmıştı. en azından beni bilen biliyor problemin ben olmadığımın farkındalarİnsan onuruna saygısızlık zaten,yapmayın bunu kendinize üstelese bile sakın aman kabul etmeyin tekrardan.
Ben sizin yerinizde olsam bu durumu anneye anlatırdım,nasıl karşılar durumu bilemem gerçide en azından haberi olsun derim.
Daha önce psikiyatrist Nevzat Tarhan'ın bir videosunu izlemiştim. Bir adam karısı rüyasında gülüyor diye " sen kime güldün, rüyanda hangi erkeği görüyorsun, beni kimle aldatıyorsun" gibi şeyler söylüyormuş. Bunlar ciddi ağır vakalar. Bu videoyu izlemenizi öneririm.