AŞIRI KISKANÇ SEVGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok haklısınız. Kurumda bir toplantı olsun delirir. Amirim bana bir şey söylesin neden onca insan dururken sana diyor diye çıldırıyor
Su kafayla memurluk kadrosunda yer kapliyorsunuz resmen
Istifa edin evlenin perdeleri kapatin
5 yil katlandiysaniz omur boyu da mustehak size
Ayril desek de emek memek diyeceksiniz belli ki

Ağrlık hafiflikten kastım yapım gereği çok konuşkan birisi değilim. herkesle saygı çerçevesinde konuşurum. Fakat o erkek kasiyere teşekkür etmemi bile sorun eder. ben zaten ayrılmayı kafama koydum ama o beni öyle manipüle etti ki dönüp dolaşıp ben mi abartıyorum diye düşünüyorum. bu yüzden sizlerden fikir almak istedim.
Size hizmet sunanlara teşekkür etmek görgü görenektir.Mağara adamı gibi yaşıyor galiba elleri üstünde de yürüyor mu ilk insan homo habilis ......

yoo kimse sizi bilmiyor. sevgiliniz tarafindaki kimsede sizin iyiliginizi dusunmuyor. Ogullarinin bir problemi var ve sizi pohpohluyorlarki evlenin de artik problem onlarin degil senin problemin olsun diye ugrasiyorlar.
Bir ayrilin bakin bakalim sizden kotusu oluyor mu olmuyor mu bu dunyada.
değil mi doğru söylüyorsunuz. herkesin hikayesinde bir zalim olacağız sonuçta

tekrar terapiye gideceğim. ondan ayrı olduğum süreçte özgüvenim yerine gelmişti. Yaşadığım şeyin normal olmadığını fark etmiştim. iki güzel sözüne kandım ama yaşım ilerledikçe değişmeyeceğine emin oldum
TErapiye gidin, gezin tozun. Yeni insanlarla tanışın, bakın hayat nasıl güzelmiş aslında ? O insandan kurtulun, hayatınıza bir yerden sızmasına izin verip geleceğinizi karartmayın. Bir tanecik hayatımız var onu da başka ruh hastalarinin eline bile isteye vermeye gelmedik.

Size hizmet sunanlara teşekkür etmek görgü görenektir.Mağara adamı gibi yaşıyor galiba elleri üstünde de yürüyor mu ilk insan homo habilis ......
ben teşekkür etmeyi kolay gelsin demeyi seven birisiyim hiç yoktan bir sadakadır

TErapiye gidin, gezin tozun. Yeni insanlarla tanışın, bakın hayat nasıl güzelmiş aslında ? O insandan kurtulun, hayatınıza bir yerden sızmasına izin verip geleceğinizi karartmayın. Bir tanecik hayatımız var onu da başka ruh hastalarinin eline bile isteye vermeye gelmedik.
teşekkür ediyorum yapacağım ilk şey bu olacak

Su kafayla memurluk kadrosunda yer kapliyorsunuz resmen
Istifa edin evlenin perdeleri kapatin
5 yil katlandiysaniz omur boyu da mustehak size
Ayril desek de emek memek diyeceksiniz belli ki
memurluk kadrosunda yer kaplamak için dişimle tırnağımla çalıştım. Bana gelen herkesi de memnuniyetle karşıladım. Bu lafınız çok ağır oldu. Herkes sizin gibi düşünemeyebilir çünkü karşınızdaki kişi düşüncelerinize bile laf ediyor. ömür boyu katlanmamak için bitirdim ama kendimi suçlu hissettirdi. bu yüzden danışmak istedim.

çevreme baka baka gözüm açıldı. insan sevdiğini destekler ben öyle insan isterim. baktım beni desteklemiyor kpss kazanmama bile laf etti her şey ondan sonra başladı. kuzenim eşini dershaneye yollayıp çocuğuna kendi baktı ki eşi ders çalışabilsin. böylelerini görünce burada bir tuhaflık var ded,m
Simdi durum ne ayri misiniz peki?

Yani bir insan böyle biriyle nasıl 5 yıl geçirir. Hadi evli olsan boy boy çocukların olsa neyse. Ayyyyhh allahım bayılazaaaam neden ya neden

şuan ayrıldık. Yanlışlarını söyledim diye delirdi. ben yazmadım o da yazmadı.
Neden ayrıldığınıza inanamadım acaba?
Düzenlemeden önceki mesajınızda "kendimi nasıl inandırırım" diye sormuştunuz.
İlişkinizden bahsederken hala şimdiki zamanla konuşuyorsunuz.
sanırım ondan sen güvenilir birisin diye duymayı kendime şartladım. herkes diyor ama o demedi diye inatla uğraşıyorum.
Gizli gizli terapiye gittiğinizi bile gülerek söylemişsiniz, marifetmiş gibi "gizli de olsa yapacağımı yapıyorum" demişsiniz yani
Terapiye bile gittim fakat haberi yok :D
İlk başlarda mesajlara verdiğiniz cevaplara da bakınca ayrılacak biri gibi görünmüyorsunuz.
Buradan tepki gelince mi ayrıldık demeye manipülasyonlardan bahsetmeye başladınız.

Ben siteye girip çıkarken her seferinde güvenliğe kolay gelsin diyorum Eşim bunun altında bir şey arasa buz gibi soğurdum. .

Neden ayrıldığınıza inanamadım acaba?
Düzenlemeden önceki mesajınızda "kendimi nasıl inandırırım" diye sormuştunuz.
Gizli gizli terapiye gittiğinizi bile gülerek söylemişsiniz, marifetmiş gibi "gizli de olsa yapacağımı yapıyorum" demişsiniz yani

İlk başlarda mesajlara verdiğiniz cevaplara da bakınca ayrılacak biri gibi görünmüyorsunuz.
Buradan tepki gelince mi ayrıldık demeye manipülasyonlardan bahsetmeye başladınız.
bakın hanımefendi. Ben zaten ayrıldım ama ayrıl barış ilişide şak diye kopma olmuyor. Birileri ayrıl dedi diye ayrılmıyorum ben aylardır uğraşıyorum. gizli gizli terapiye gitme sebebim, terapilerin iyi gelmediğine inanması. gitmeme izin vermemesi. gizli de olsa yaptığım tek şey bu. çok üzüldüm bu sözünüze

Açık verilir maske çare değil,bir anne anlar diyelim.
Annesi kızım neyin var dese "üf anne üstüme çok geliyorsun" diyecek, annem çok üstüme geliyor diye konu açacak insanlar şöyle adamların her dediğine katlanıp adına aşk diyor

maskemi iyi takıyordum diyelim
Evlenirseniz o maske hep yüzünüzde olacak ama ruhunuz , kalbiniz paramparça olacak ,ama biter mi hayır,zamanla şiddet işin içine girecek maske çatlayıp kırılacak tüm acı içinizden taşıp dışınıza akacak ama aileniz dışında eşinizde dahil kimse görmek istemeyecek ve umursamayacak.Düşmanlarınız dalga geçecek sözde dostlar akılsızlığınızın dedikodusunu yapacak.İşin sonunda bile bile evlendi şimdi çeksin dursun diyecekler ..

Evlenirseniz o maske hep yüzünüzde olacak ama ruhunuz , kalbiniz paramparça olacak ,ama biter mi hayır,zamanla şiddet işin içine girecek maske çatlayıp kırılacak tüm acı içinizden taşıp dışınıza akacak ama aileniz dışında eşinizde dahil kimse görmek istemeyecek ve umursamayacak.Düşmanlarınız dalga geçecek sözde dostlar akılsızlığınızın dedikodusunu yapacak.İşin sonunda bile bile evlendi şimdi çeksin dursun diyecekler ..
içime ata ata bu hale geldim zaten. için için bu ilişkinin doğru olmadığını biliyorum artık. insan biraz da nasıl katlandın sorusuna verecek cevabı olmayınca içine kapanıyor zaten

bakın hanımefendi. Ben zaten ayrıldım ama ayrıl barış ilişide şak diye kopma olmuyor. Birileri ayrıl dedi diye ayrılmıyorum ben aylardır uğraşıyorum. gizli gizli terapiye gitme sebebim, terapilerin iyi gelmediğine inanması. gitmeme izin vermemesi. gizli de olsa yaptığım tek şey bu. çok üzüldüm bu sözünüze
Evli değilsin, velin değil, geçimini sağlaman için paranı o vermiyor. Nasıl bir izin bu? Yani ben gerçekten anlamadığım için soruyorum. Yolunu mu kesiyor eve mi kilitliyor seni. Adamdan ayrılmak istiyorsun ama sorun çıkmasın diye terapiye gizli gidiyorsun. Sanan ne ulan diyememenin senebi ne?

Annesi kızım neyin var dese "üf anne üstüme çok geliyorsun" diyecek, annem çok üstüme geliyor diye konu açacak insanlar şöyle adamların her dediğine katlanıp adına aşk diyor
En acısı annesine hayır diyen,yeri geldiğinde hakkını savunan kızlar mevzu aşk olunca gurur onur dinlemiyor,buna çok üzülüyorum.Ben neysem oyum,biri beni sevsin diye değişeceksem erkeksiz yaşamayı tercih ederim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X