- Konu Sahibi canocano25
Psikologdan da kıskanır, sonra gidip adamın ofisinde olay falan çıkarır aman söyleme sakın.ufak ufak oldum. Terapiye bile gittim fakat haberi yok![]()

Gerçi bunun havası sanadır, dışarıya sesi çıkmıyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikologdan da kıskanır, sonra gidip adamın ofisinde olay falan çıkarır aman söyleme sakın.ufak ufak oldum. Terapiye bile gittim fakat haberi yok![]()
bizim normal olduğumuzu çok sevdiği için kıskandığını söylüyor. Terapiler, kişisel gelişim kitapları insanları ayrılığa, evlileri boşanmaya itiyormuş. bu düşüncesi yüzünden gizli gittimEvli değilsin, velin değil, geçimini sağlaman için paranı o vermiyor. Nasıl bir izin bu? Yani ben gerçekten anlamadığım için soruyorum. Yolunu mu kesiyor eve mi kilitliyor seni. Adamdan ayrılmak istiyorsun ama sorun çıkmasın diye terapiye gizli gidiyorsun. Sanan ne ulan diyememenin senebi ne?
genel olarak sinirli birisi. bende bir başkası olsa dayanamazdım ama ilk sevgili olunca bocaladımPsikologdan da kıskanır, sonra gidip adamın ofisinde olay falan çıkarır aman söyleme sakın.
Gerçi bunun havası sanadır, dışarıya sesi çıkmıyordur.
Derdini mutlaka anlatmak istemediği için oda,anlatsa destek olur anneside doğruyu yanlışı gösterir.Annesi kızım neyin var dese "üf anne üstüme çok geliyorsun" diyecek, annem çok üstüme geliyor diye konu açacak insanlar şöyle adamların her dediğine katlanıp adına aşk diyor
Iyyy hala aynı şeyi diyorsun. O onun saçma düşüncesi. Ben öyle düşünmüyorum diyeceksin gideceksin.bizim normal olduğumuzu çok sevdiği için kıskandığını söylüyor. Terapiler, kişisel gelişim kitapları insanları ayrılığa, evlileri boşanmaya itiyormuş. bu düşüncesi yüzünden gizli gittim
çok şükür ailem baskıcı değil. çok rahat yetiştim bu ise tam tersi. sorun hep buralardan çıktı. ailem kendi ayaklarının üzerinde dur diyor. o ise çalışma diyor. memurluğumu yakamam çok beklesinDer mutlaka anlatmak istemediği için oda,anlatsa destek olur anneside doğruyu yanlışı gösterir.
Hep şunu diyorum bu baskıyı anne baba yapsa köpürüyorlar,sevgili yapınca neden böyle oluyor dediğin gibi adına aşk kopamama deniyor herhalde.
sanırım ayrılmasından korktum. hep kendimden ödün verdiğimi fark ettim.Iyyy hala aynı şeyi diyorsun. O onun saçma düşüncesi. Ben öyle düşünmüyorum diyeceksin gideceksin.
valla arayıp hellaleştim yarın olup olmayacağım belli değil dedim. bu işin olmayacağını anladılar artıkAilesi oğullarının ne olduğunu biliyor senin gibi dediğini iki etmeyen bir hanımefendiyi bulmuş tabi sabret der.Oğullarını başlarından atıp rahat edecekler çünkü.Ayrılmıssın ama sonra seni manipüle edip tekrar birleşip evlenirsen Allah korusun yarın bir gün seni de haberler de görürüz.
Sence senin gibi bu kadar saçmalığa tahammül eden bir çantada keklikten ayrılır mı?sanırım ayrılmasından korktum. hep kendimden ödün verdiğimi fark ettim.
Sinirliyse gitsin terapi alsın canım. Almıyorsa da bir gün olmadık biriyle dalaşır, kendinden daha sinirlisiyle karşılaşır. O zaman sonuç felaket olur.genel olarak sinirli birisi. bende bir başkası olsa dayanamazdım ama ilk sevgili olunca bocaladım
Yakarsın sen yeter ki bu büyük aşk bitmesinçok şükür ailem baskıcı değil. çok rahat yetiştim bu ise tam tersi. sorun hep buralardan çıktı. ailem kendi ayaklarının üzerinde dur diyor. o ise çalışma diyor. memurluğumu yakamam çok beklesin
Nasıl da manipüle ediyor vazgeçirmek için.bizim normal olduğumuzu çok sevdiği için kıskandığını söylüyor. Terapiler, kişisel gelişim kitapları insanları ayrılığa, evlileri boşanmaya itiyormuş. bu düşüncesi yüzünden gizli gittim
ablacım yok yok Allah uzak etsin. herkesin bir yeter artık dediği nokta var ona geldim.Yakarsın sen yeter ki bu büyük aşk bitmesin
Hadi inşallahablacım yok yok Allah uzak etsin. herkesin bir yeter artık dediği nokta var ona geldim.
Yahu akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?Siz yetişkin biri olarak bir başka insanın size izin vermediğini yazıyorsunuz. Gitmeme izin vermiyor diyorsunuz, siz onun esareti altında misiniz ?bakın hanımefendi. Ben zaten ayrıldım ama ayrıl barış ilişide şak diye kopma olmuyor. Birileri ayrıl dedi diye ayrılmıyorum ben aylardır uğraşıyorum. gizli gizli terapiye gitme sebebim, terapilerin iyi gelmediğine inanması. gitmeme izin vermemesi. gizli de olsa yaptığım tek şey bu. çok üzüldüm bu sözünüze
işte bunu o an anlamıyorsun sonra da niye ayrılmadın diyorlar. öyle laflar ediyor ki ben abarttım zannediyorum. her şeyi güzelleştiriyorNasıl da manipüle ediyor vazgeçirmek için.
öyle yapacağım. gözüm açıldı artık. ben iyiysem iyi kötüysem kötü ilişki aşk ilişkisi değildir.Yahu akıl tutulması mı yaşıyorsunuz?Siz yetişkin biri olarak bir başka insanın size izin vermediğini yazıyorsunuz. Gitmeme izin vermiyor diyorsunuz, siz onun esareti altında misiniz ?
Bakın bunun adı ilişki değil, buna herhangi biri ilişki diyorsa akıl sağlığı yerinde değildir.
Kendinizi kurtarın tamamen. Belli ki bu ilişkinin içinde kala kala sizin psikolojinizi de bozmuş. Çıktıysaniz ilk adımı attınız bundan sonra arkanıza dahi bakmadan kaçın !
bunu anlıyorsun bir süre sonraSence senin gibi bu kadar saçmalığa tahammül eden bir çantada keklikten ayrılır mı?
Meslegi ne bu varligin?değil mi doğru söylüyorsunuz. herkesin hikayesinde bir zalim olacağız sonuçta