Aşırı kıskanç sevgilim ailemden bile kıskanıyor

Sana benzer bir ilişkim vardı yaklaşık 1 buçuk yıl sürdü. Saçma sapan ve gereksiz aşırı kıskançlıkları vardı. Beni de kediden kıskanırdı. Erkek bir garsona teşekkür ettiğim için tartışma çıkarmıştı. Erkek arkadaşlarımla iletişimim bitmişti, sosyal medya kullanmak yoktu. Kız arkadaşlarımla görüştüğümde triplere girerdi. Eve kaç gibi geçersin dediğinde, dediğim saatten 20 dakika geç kaldığımda sorguya çekerdi. Kargocu aradığı için bile sinirlenmişti ve kargocunun numarasını engellememi söylemişti vs vs bu böyle uzar gider. Bunları şu an düşününce gerçekten komik geliyor. Biteli 2 ayı geçti başlarda çok zorlandım ve yavaş yavaş toparlıyorum. Üzerimden bir yük kalkmış gibi sanki. Sen bu işi bitirerek en doğrusunu yaptın. Böyle bir insanla ömür geçer mi sence? Kendine zaman ver inan zamanla toparlayacaksın ve eski benliğine döneceksin. Olmadığın biri gibi davranmışsın ilişkide aynı ben gibi. Seni çok iyi anlıyorum. Özleyeceksin, üzüleceksin belki pişmanlık olacak ilk başta ama zamanla çok şükür diyeceksin. Bu arada benim eski erkek arkadaşım da ilk başlarda asla böyle değildi. Bir avcı, avını ürkütmeden avlar çünkü :) Umarım bu süreci çok kolay atlatırsın. Geçmiş olsun

Çok güzel yazmışsın eşlerine sağlık

aynısı yaşadım sizi o kadar iyi anlıyorum ki

Eski konular hortlatmasanmi acaba saten bir konu açtın orada insanlar sana yazıyor birde eski konulari hortlatmak ne Allah aşkına... insanların eski travmalarıni tetiklemekden baska birşey değil
bu siteye yeni üyeyim benim gibi bu dertten yanan insan görünce yazmak istedim. özgür değil miyiz bir konuya yorum yaparken size mi sormalıydım

İlk başlarda kendini saklamış, sizin ona bağlandığınızdan emin olduğunda da kartlarını açmaya başlamış hepsi bu. Az önce buna benzer bir konu daha okudum. Kabul günü sanırım bakınız bu tipleri geldikleri mağaraya göndereceksiniz net. Babanızdan kıskanmak demek içinin ne kadar kirli iğrenç olduğunu gösterir. Hayat bu kadar önemsiz değil inanın bana böyle hödüklerle değil bir yıl bir dakikanızı bile heba etmeyin.

Yaşın çok genç sandığından daha hızlı toparlarsın merak etme. Sevgilin hasta manyağın tekiymiş aşktan ölmezsin sakın geri dönme .manyak ayol ne işin var öyle biriyle . S.müğünü atacak adam değil resmen

Oha benim eski erkek arkadaşımı okudum sandım,yolda kedi sevip ona atmıştım,dedi ki kedinin ponponlarını elleme,evde şort giyerdim giyme,dışarı çıkma şu saatte uyu bu saatte yurda gir arkadaşını çıkar,onla görüşme kafayı yedirtti bana hasta etti beni

Hepsini yaşadım,kapıya çiçek yolladı barışmayıp çiçeği geri çevirince dozu arttırdı sürekli her gece arıyordu 50 kez,sevgilisi varken bile arıyordu yazmalar mesajlar sahte hesaplar açmalar,numaramı değiştirdim yine dadandı başka hesaplardan,en son bıraktı peşimi asla barışmayın.

Sonunda bir kadın cinayetinin başkahramanı olacaktın.Neyseki daha fazla saklayamamış o hastalıklı ruh halini ortaya dökülmüş.Allah korumuş seni ama bence tehlike hala geçmedi çok dikkatli ol.Böyle hastalıklı tipler takıntılı olur.Ailene sığın tedavi ol ondan hiçbir eser kalmasın sende.En önemli dersler kötü tecrübelerden alınıyor maalesef.Sonrasi için gözün açılmıştır umarım.

aynısı yaşadım sizi o kadar iyi anlıyorum ki
Eski konular hortlatmasanmi acaba saten bir konu açtın orada insanlar sana yazıyor birde eski konulari hortlatmak ne Allah aşkına... insanların eski travmalarıni tetiklemekden baska birşey değil
3 yil gecmis konu uzerinden neyine yorum yapiyorsunuz anlamadim
ta
bu siteye yeni üyeyim benim gibi bu dertten yanan insan görünce yazmak istedim. özgür değil miyiz bir konuya yorum yaparken size mi sormalıydım
Tarihe bakmak gibi bir secenek var üslubunuza dikkat edin

Konu eskiymis ama yinede içimde kalmasın. Böyle bir hastalıkli olan erkeklerle beraber olunuyor yada evleniliyor sonrasında kadın cinayetine şaşırıyoruz. Bunun gibiler çok iyi tedavisini olmazsa çevresine çok fena zarar veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…