- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.511
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Arkadaşlar benim oda arkadaşım yaşı benden yüksek annem yaşlarında bir hanım. İşe başladığımdan beri neredeyse 2 yıldır artık beni bezdirdi bir arkadaşım çağırır ne dedi, biri bişe söyler ne söyledi izin alırım hayırdır, hadi söyledim iyice inceler geçiştiriyorum ama tam öğrenene kadar yakamdan düşmüyor. Birine ziyarete gittim ne konuştunuz öyle havadan sudan diyorum ama şunu dedi mi bunu dedi mi. Yaşının büyük olmasını belirtme sebebim de başlangıçta bunları yaşına verdim tolere ettim ama mesela sonra gidiyor benimle ilgili şeyleri onunla akşam aynı ulaşım servisine binen arkadaşıma söylüyor işte mesela robot da bu hafta şuraya gitti falan diye yani ben istesem söylerim zaten. Genel olarak iyi niyetli de değil çok fesat hiçbir şey söylemek istemiyorum o yüzden.
Yani ben hatalıyım biliyorum yüz verdim ama artık dur demek istiyorum. Bu noktadan sonra çevirebilir miyim/: Yaşlı diye kırmak istemiyordum ama artık ne olursa olsun bu durumu kesmek istiyorum. Önerisi olan var mı ?
Yani ben hatalıyım biliyorum yüz verdim ama artık dur demek istiyorum. Bu noktadan sonra çevirebilir miyim/: Yaşlı diye kırmak istemiyordum ama artık ne olursa olsun bu durumu kesmek istiyorum. Önerisi olan var mı ?