Aşırı samimi kuzen

nikah düşüyor huylanman rahatsız olman kadar doğal birşey olamaz sen yeteri kadar tepkili durmamışsın belliki yoksa eşin buna bir çözüm getirirdi

Yakın akraba evliliği bizim sülalede de hoş görülmüyor, ensest olarak bakıyoruz biz. Bence teyze oğlu, hala kızı, dayı çocuğu evlilikleri de hukuken yasaklanmalı. İnsan kendi ailesine, yakın derece akrabasına nasıl yan gözle bakabilir? Düpedüz ensest yahu.
Konuya yapacak yorum bulamıyorum çünkü insan kuzeniyle de haram diye tokalaşamayacaksa ben Mars'a ışınlanmak istiyorum.

Belliki eşine göre bu yanlış bişey değil..

Belki eşi de karısının bu bakış acısını değiştirmesini isteyecek..

Herkesin inancı kendine..ben karı kocanın bıle ınanc konusunda birbirine yaptırım uygulamaya çalışmasına karşıyım..

Kişi kendinden mesuldur.

Benim kuzenlerim hep kız olduğundan gundemımde hıc böyle konular olmadı..

Ama mısal dun gece eşim kendı yasıtı olan dişi kuzenıyle bırlıkte teyzesındeydı..

Ve bizim hayatımız gayet sıradan akmaya devam ediyor hala..

Haklısınız kişiler birbirine yaptırım uygulamamalı ve herkes kendinden mesul ancak eşide yanlış olduğunu düşünüyor ki konu sahibinin kuzenlerini öpmesine izin vermiyor yani bu durumda zaten bir yaptırım var.

Biri sizinle aynı fikirde olmayınca hemen dinime saygısızlık ediliyor diye savunmaya geçersiniz zaten, sinirleriniz bozuluyor biri sizden farklı düşününce...

Hayır farklılıklar elbette olabilir ama asıl olması gereken hoşgörü bence. Sizin düşüncenize elbette saygı duyarım ve sizden de saygı beklerim inancimdan dolayı yargilanmak değil.

Hayır farklılıklar elbette olabilir ama asıl olması gereken hoşgörü bence. Sizin düşüncenize elbette saygı duyarım ve sizden de saygı beklerim inancimdan dolayı yargilanmak değil.

İnancınız gereği neden evleniyorsunuz demedi burada kimse.
Ve aile yaşantım gereği (dinle hiç alakası yok) akraba evlilikleri hele kuzen evlilikleri bana sapkınlık olarak geliyor.
Bu sizin inancınıza bir saldırı değil benim fikrim.
Ben teyzemin amcamın yada halamın doğurduğu ve bebekliğimden beri gördüğüm, beraber uyuduğum, oynadığım, kavga ettiğim, belki dövüştüğüm boğuştum bir canlıya sonra koca diyemem. Diyeni de anlayamıyorum. Sırf dini inanış dediniz diye bana tuhaf gelen bir şeyi kabullenemem.
Dini inanış denince herkes sussun istiyorsunuz ama bu da tahammülsüzlük.
Sizin dini inanışınızca doğru ama benim ahlaki anlayışıma göre ters ve kabullenilemez bir şey.
Asıl benim kardeşimle olan ilişkime ama nikah düşüyor denince benim midem bulanıyor. O kişi benim kardeşim yahu kardeşim.

Yargılandığınızı düşünmüyorum, kimse size hakaret etmedi ki.

kapıdan gırerken evden cıkarken mı opuyo sadeceee

Yargılandığınızı düşünmüyorum, kimse size hakaret etmedi ki.
Ben onu genel olarak söylemiştim. Konuya yazan bazı arkadaşlar çağdışılık olarak yorumlamış konu sahibinin bakış açısını ve hoş olmayan şeyler yazmışlar.
Ben hoşgörü derken tamda bundan bahsetmiştim. Konu sahibi inancının yargılanmasını istemiyor sadece yaşadığı problemi nasıl çözebilecegini soruyor.

Ya burda bi noktayi kacirioruz inanc din falan havalarda ucusmusta ustune basa basa soylediim bisi var, esinin kuzenini ve tabiki esini de ensest bi sapkinlikla sucladiginin farkinda mi konu sahibi? Yani aslinda esininde kuzenininde gunahina giriosun cunku iftira ve olmayan bisiyle itham ediosun ki esinde esinin kuzenide normal hayatlarina olmasi geektigi gibi devam edior ama sen burda nikah duser vs diosun. Sence esinin kuzeninin samimiyetimi yanlis senin esini ve kuzenini soktugun durum mu? Onlari itham ettigin sifat mi?

hadi öpmesin de tokalaşınca ne oluyor ki

ya da kuzeni ile bile tokalaşması rahatsız ediyorsa başka hiç kimse ile tokalaşmıyor mu

Türkiyenin yarısı akraba evliliği be ondan zaten içimizden bilim adamı akıllı insan vs. pek çıkmıyo :) neyse ki akraba evliliğine karşı olan insanlar var da şuan az çok sağlıklı insanlarız, her neyse şimdi bazın kişiler kuzenleriyle kardeş gibi büyür bazıları ise ailesi kuzen muzen dinlemez uzak tutar yabani büyütür kızda kuzenine o gözle bakabilir , bunu da belirtmek lazım şimdi konu sahibi siz kuzeninizle bile yabani olabilirsiniz ama eşiniz demek ki yabani büyümemiş kuzeniyle , o sizin sandıgınız gibi kuzenine cinsel yönden ilgi duyan tiplerden değil , olsaydı zaten size gelene kadar çoktan kuzeniyle evlenmişti boşuna evham yapmayın.

Bence abartıyorsunuz. Kuzen sonuçta.Biz kalabalık bir aileyiz. Kuzenlerimle inanılmaz durumdayız. Hemen hemen hepimiz evliyiz ve şakalar vs hep olur. İlk başlarda eşimde bi garipsiyordu ama sonra alıştı. Çünkü büyüklerimizlede çok şakalaşırız, takılırız. El kol hiç durmaz. Abartmıyorum yaşıtım erkek kuzenim kendi karısının ve benim eşimin yanında kalçasındaki morluğu açıp göstermişti :) eşim ilk başta bi şok oldu ama anneler babalar herkes ordaydı diye kabullendi :)
Sizde alışırsınız tatsızlık çıkarmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…