- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
Belliki eşine göre bu yanlış bişey değil..Burada konu kıskançlıktan ziyade inançlar. Ve kuzen ne olursa olsun öz kardeş değil sonuçta nikah düşüyor. Kuzeniyle evlenen bir çok insan var. Konu sahibinin istediği inancın tartışılması değil. Lütfen konu sahibinin inancına saygı duyarak yorum yapalım.
Bence eşinle konuşup ikna etmeye çalış, mesela kuzeni öpmek yada tokalasmak istediğin de uzak durup grip gibiyim bulaştırmayayım desin, bir kaç kere böyle yaparsa kuzenide anlar herhalde. Ama önce eşinin yanlış yaptığını kabul etmesi lazım.
Haklısınız kişiler birbirine yaptırım uygulamamalı ve herkes kendinden mesul ancak eşide yanlış olduğunu düşünüyor ki konu sahibinin kuzenlerini öpmesine izin vermiyor yani bu durumda zaten bir yaptırım var.Belliki eşine göre bu yanlış bişey değil..
Belki eşi de karısının bu bakış acısını değiştirmesini isteyecek..
Herkesin inancı kendine..ben karı kocanın bıle ınanc konusunda birbirine yaptırım uygulamaya çalışmasına karşıyım..
Kişi kendinden mesuldur.
Biri sizinle aynı fikirde olmayınca hemen dinime saygısızlık ediliyor diye savunmaya geçersiniz zaten, sinirleriniz bozuluyor biri sizden farklı düşününce...BencedeMune bakmalı, inançlara saygısızlık yapılıyor.
Biri sizinle aynı fikirde olmayınca hemen dinime saygısızlık ediliyor diye savunmaya geçersiniz zaten, sinirleriniz bozuluyor biri sizden farklı düşününce...
Hayır farklılıklar elbette olabilir ama asıl olması gereken hoşgörü bence. Sizin düşüncenize elbette saygı duyarım ve sizden de saygı beklerim inancimdan dolayı yargilanmak değil.
Yargılandığınızı düşünmüyorum, kimse size hakaret etmedi ki.Hayır farklılıklar elbette olabilir ama asıl olması gereken hoşgörü bence. Sizin düşüncenize elbette saygı duyarım ve sizden de saygı beklerim inancimdan dolayı yargilanmak değil.
Ben onu genel olarak söylemiştim. Konuya yazan bazı arkadaşlar çağdışılık olarak yorumlamış konu sahibinin bakış açısını ve hoş olmayan şeyler yazmışlar.Yargılandığınızı düşünmüyorum, kimse size hakaret etmedi ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?