- 23 Ocak 2020
- 1.858
- 762
- 73
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Mesela sizi ilgilendirmediğin düşünürüm.Merhaba,
Bir bayan ve bir erkek işyerinde aşırı samimi ise hiç ayrilmiyorlarsa ne düşünürsünüz.Aralarinda yas farkida var en az onbeş yaş erkek büyük.Bizim işyerinde böyle bir ikili var.sorsan iş yapıyorlar.Yani olabilir tabi de.Ama sürekli beraberler.Sizce normal bir durum mu?
Sadece merak ettim düşüncenizinormal yada değil ne gibi bir sıkıntı yaratıyor size iş akışını mı yavaşlatıyor yada sizin huzurunuzu bozan bir şey mi söz konusu
Fazla merak iyi değildir. başkasının hayatına burnunuzu sokmayınSadece merak ettim düşüncenizi
Size neMerhaba,
Bir bayan ve bir erkek işyerinde aşırı samimi ise hiç ayrilmiyorlarsa ne düşünürsünüz.Aralarinda yas farkida var en az onbeş yaş erkek büyük.Bizim işyerinde böyle bir ikili var.sorsan iş yapıyorlar.Yani olabilir tabi de.Ama sürekli beraberler.Sizce normal bir durum mu?
oldum olası meraklı, herkesin işine burnunu sokan insanlardan hazetmem.Merhaba,
Sugar Daddy ? Zihniyetim kötü benimeski amirim 53 yaşındaydı, ben 36
1,5 sene laurel ve hardy gibi takıldık
yemekler de söylendi, kahvaltılar da edildi, yeri geldi nakitim yoktu ben eft yaptım o cebinden çıkarıp verdi.
işten ayrıldı hala mesajlaşırız, ararız birbirimizi
zerre kadar kadın-erkek ilişkisi gelişmedi
abi-kardeşizdir
yani illa aşk ilişkisi olmuyor
gizlice araştırmaya devam ederim. başka ilişkileri var mı? evliler mi? öğrenirim. adreslerini bulurum. boş günlerinde beraber takılıyorlar mı incelerim. öyleyse, fotolarını çekerim. evime döner lastik eldivenlerimi giyerim, bonemi takarım ve renkli dergilerden harfler keserek aralarındaki durumu bildiğimi, işlerini, ilişkilerini bozmayı düşündüğümü ama iyi niyetli olduğum için en az 15000 usd karşılığı (ben fakirim. benim için iyi para) bu işi unutmaya hazır olduğumu belirten iki mektup yazıp yatıp uyurum. ertesi gün mektupları masalarına bırakıp beklemeye başlarım. paramı alırsam artık onları düşünmem başka tiplere sararım ama eğer umursamazlarsa ve ya şantaj yapacak bir kanıt bulamazsam bile ben yine de 'hıss hıss hıss namıss namıss namıss' diye diye ilişkilerini etrafa yayarım.
Sugar Daddy ? Zihniyetim kötü benim
valla işimi aksatmıyorsa iyi anlaşıyorlar diye mutlu olurdum çok da umrumda olmaz yaniSadece merak ettim düşüncenizi
Dedim ya zihniyetim pis. Böyle samimi kadın erkek görünce aklımdan neler geçiriyorum bir bilseneşi yengem oluyor, tanışıyoruz :)
Dedim ya zihniyetim pis. Böyle samimi kadın erkek görünce aklımdan neler geçiriyorum bir bilsen
Bu arada ikimizi de göz ardı ettiği için bize cevap vermiyor fark ettiysenayy tontişkom o ya
çok sevimli bir obik (obezin tatlışlısı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?