Aşırı samimiyet

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Bir bayan ve bir erkek işyerinde aşırı samimi ise hiç ayrilmiyorlarsa ne düşünürsünüz.Aralarinda yas farkida var en az onbeş yaş erkek büyük.Bizim işyerinde böyle bir ikili var.sorsan iş yapıyorlar.Yani olabilir tabi de.Ama sürekli beraberler.Sizce normal bir durum mu?

Mesela sizi ilgilendirmediğin düşünürüm.

Size ne

oldum olası meraklı, herkesin işine burnunu sokan insanlardan hazetmem.

size ne? nedir bu kadar ilginizi çeken. bırakın insanlar ne yapıyorsa yapsın. önünüze bakın.

gizlice araştırmaya devam ederim. başka ilişkileri var mı? evliler mi? öğrenirim. adreslerini bulurum. boş günlerinde beraber takılıyorlar mı incelerim. öyleyse, fotolarını çekerim. evime döner lastik eldivenlerimi giyerim, bonemi takarım ve renkli dergilerden harfler keserek aralarındaki durumu bildiğimi, işlerini, ilişkilerini bozmayı düşündüğümü ama iyi niyetli olduğum için en az 15000 usd karşılığı (ben fakirim. benim için iyi para) bu işi unutmaya hazır olduğumu belirten iki mektup yazıp yatıp uyurum. ertesi gün mektupları masalarına bırakıp beklemeye başlarım. paramı alırsam artık onları düşünmem başka tiplere sararım ama eğer umursamazlarsa ve ya şantaj yapacak bir kanıt bulamazsam bile ben yine de 'hıss hıss hıss namıss namıss namıss' diye diye ilişkilerini etrafa yayarım.

eski amirim 53 yaşındaydı, ben 36
1,5 sene laurel ve hardy gibi takıldık
yemekler de söylendi, kahvaltılar da edildi, yeri geldi nakitim yoktu ben eft yaptım o cebinden çıkarıp verdi.
işten ayrıldı hala mesajlaşırız, ararız birbirimizi
zerre kadar kadın-erkek ilişkisi gelişmedi
abi-kardeşizdir
yani illa aşk ilişkisi olmuyor

iş yerinizdeki arkadaşlık ilişkilerine çok fazla takılıyorsunuz. her konunuzda eleştiriyorsunuz da zaten iş yerinizdeki insanları.
belki sürekli izlendiklerini farkettikleri için sizinle arkadaşlı kurmuyorlardır.
kendinizi salın bi.

Sugar Daddy ? Zihniyetim kötü benim

ahahah yarıldım
15.000 usd için bunu ben de yapardım valla
dur etrafıma dikkat kesileyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…