Aşırı samimiyet

Çokta tin iyiyim ben böyle sahte insanlara ihtiyacım yok

Biraz aktivite kazanmam lazım sanırım
amacım sizi kırmak değil ama biraz lazım sanırım. çünkü her insan farklı herkes bizimle aynı düşünceye aynı yaşantıya sahip olmak zorunda değil. hayattaki en önemli şey sağlık ve hayati idame edebilmek bence bunlar yerindeyse geri kalan çok önemli değil

demek istediğim bu işte. hep size birşeyler garip geliyor ve sorma ihtiyacı hissediyorsunuz.
1i garip, 2si garip, hepsinin garip olması saçma değil mi ?
Hayır saçma değil garip gelebilir asıl saçma olan her konumu yargilamaniz size sacma geliyorsa ilgilenmeyin olsun bitsin her konuma cevap yazma gereği duyuyorsunuz ve sacma buluyorsunuz bende sizin cevaplarınızı saçma buluyorum sonrada doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar falan diyorsunuz hiç alakası yok her yazdiginizin doğru olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz ozguveninize hayran kaldım sorununuz neyse onun üstüne gidin başkalarından çıkarmayın

Normal,sana niye anormal geldi?

iyi de çevrenizdeki kimseden memnun değilsiniz, sürekli arkadaşınızın olmamasından dert yanıyorsunuz, herkesi ama herkesi eleştiriyorsunuz sonra yorum yapınca ben suçlu çıkıyorum, işte bunu anlamıyorum.
ben yorum yapmakta özgürüm siz de görmezden gelebilirsiniz bir buton yardımı ile.

evet özgüvenliyim, o yüzden arkadaşlarım var mesela. özgüvenli olduğum için oturup iş yerinde kim kiminle samimi diye gözetleme ihtiyacı da duymuyorum. özgüvenli olduğum için mutluyum. özgüvenli olduğum için doğru olduğuna inandığım düşüncelerimi çekinmeden savunabiliyorum. bence sizde edinin bu özgüvenden.

şaşıracaksınız ama benim gibi bir sürü insan da hakkınızda böyle düşünüp benzer yorumları yapıyor. bu kadar insan aynı fikirdeyse kendinizi eleştirseniz fena olmaz. sadece bana takılmayın yani, benim gibi 10larca insan aynı şeyleri yazıyor :)

Sizi ne ilgilendiriyor peki ? Normal veya değil sizin ne haddinize ?

Belli ki aynı frekansı yakalamışlar. Arkadaş olabilirler, ilişki yaşıyor olabilirler kendi özelliğidir.
Herkesin özelini Bu kadar merak etmek iyi değildir. Bir laf vardır. "Merak kediyi öldürür."

Siz neden ilgilendiniz? Kadından yada erkekten mı hoşlanıyorsunuz? Bence normal olmayan başkalarının hayatlarının sorgulanması..

Birinden biri evli değilse sıkıntı yok

Neden onların ilişkisi sizi düşünmeye sevk etti.. ne yaparlarsa yapsınlar kimene kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…