- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Hayatyolculugu
-
Bu arada ikimizi de göz ardı ettiği için bize cevap vermiyor fark ettiysen
olaylar baya karışmışsürekli kendini öven iş arkadaşıyla, siz gelince çok samimi konuşmayan gruptaki bir kız mı bu ikisi?
Bunlar başkasürekli kendini öven iş arkadaşıyla, siz gelince çok samimi konuşmayan gruptaki bir kız mı bu ikisi?
Çokta tin iyiyim ben böyle sahte insanlara ihtiyacım yokiş yerinizdeki arkadaşlık ilişkilerine çok fazla takılıyorsunuz. her konunuzda eleştiriyorsunuz da zaten iş yerinizdeki insanları.
belki sürekli izlendiklerini farkettikleri için sizinle arkadaşlı kurmuyorlardır.
kendinizi salın bi.
Cokta tın mı, konularınizdan belli oluyor bu fazlasıylaÇokta tin iyiyim ben böyle sahte insanlara ihtiyacım yok
Bu konular üzerine açtığınız 30 konuya rağmen şahsen ben ikna oldum insanlara ihtiyacınız olmadığınaÇokta tin iyiyim ben böyle sahte insanlara ihtiyacım yok
Çokta tin iyiyim ben böyle sahte insanlara ihtiyacım yok
Sadece fikirleri öğrenmek istedim:) bana mi garip geliyor diyee madem iyisiniz neden habire oradakileri gözlemleyip dert edinip konu açıyorsunuz :)
Biraz aktivite kazanmam lazım sanırımKeşke hayatım sadece iş yerindeki insanların samimiyetini takacak kadar dertsiz tasasız olsa, ne iyi olurdu.
Sadece fikirleri öğrenmek istedim:) bana mi garip geliyor diye
amacım sizi kırmak değil ama biraz lazım sanırım. çünkü her insan farklı herkes bizimle aynı düşünceye aynı yaşantıya sahip olmak zorunda değil. hayattaki en önemli şey sağlık ve hayati idame edebilmek bence bunlar yerindeyse geri kalan çok önemli değilBiraz aktivite kazanmam lazım sanırım
Hayır saçma değil garip gelebilir asıl saçma olan her konumu yargilamaniz size sacma geliyorsa ilgilenmeyin olsun bitsin her konuma cevap yazma gereği duyuyorsunuz ve sacma buluyorsunuz bende sizin cevaplarınızı saçma buluyorum sonrada doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar falan diyorsunuz hiç alakası yok her yazdiginizin doğru olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz ozguveninize hayran kaldım sorununuz neyse onun üstüne gidin başkalarından çıkarmayındemek istediğim bu işte. hep size birşeyler garip geliyor ve sorma ihtiyacı hissediyorsunuz.
1i garip, 2si garip, hepsinin garip olması saçma değil mi ?
Normal,sana niye anormal geldi?Merhaba,
Bir bayan ve bir erkek işyerinde aşırı samimi ise hiç ayrilmiyorlarsa ne düşünürsünüz.Aralarinda yas farkida var en az onbeş yaş erkek büyük.Bizim işyerinde böyle bir ikili var.sorsan iş yapıyorlar.Yani olabilir tabi de.Ama sürekli beraberler.Sizce normal bir durum mu?
Hayır saçma değil garip gelebilir asıl saçma olan her konumu yargilamaniz size sacma geliyorsa ilgilenmeyin olsun bitsin her konuma cevap yazma gereği duyuyorsunuz ve sacma buluyorsunuz bende sizin cevaplarınızı saçma buluyorum sonrada doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar falan diyorsunuz hiç alakası yok her yazdiginizin doğru olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz ozguveninize hayran kaldım sorununuz neyse onun üstüne gidin başkalarından çıkarmayın
Sizi ne ilgilendiriyor peki ? Normal veya değil sizin ne haddinize ?Merhaba,
Bir bayan ve bir erkek işyerinde aşırı samimi ise hiç ayrilmiyorlarsa ne düşünürsünüz.Aralarinda yas farkida var en az onbeş yaş erkek büyük.Bizim işyerinde böyle bir ikili var.sorsan iş yapıyorlar.Yani olabilir tabi de.Ama sürekli beraberler.Sizce normal bir durum mu?
Siz neden ilgilendiniz? Kadından yada erkekten mı hoşlanıyorsunuz? Bence normal olmayan başkalarının hayatlarının sorgulanması..Merhaba,
Birinden biri evli değilse sıkıntı yokMerhaba,
Neden onların ilişkisi sizi düşünmeye sevk etti.. ne yaparlarsa yapsınlar kimene kiiMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?