- 3 Nisan 2014
- 36.492
- 149.250
- 798
Bulundugum ilçenin barosuna gidebilirim. Bu konuda bi bilgim yok ama ugrasırım.
ilçenin barosu olmuyor.
il barosu. ist daysan istiklalde baro.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bulundugum ilçenin barosuna gidebilirim. Bu konuda bi bilgim yok ama ugrasırım.
İzmirdeyim. Artık üşenmicem gidicem, avukat arkadasım da var yardımcı olacaktırilçenin barosu olmuyor.
il barosu. ist daysan istiklalde baro.
Odicez demekte sorun yok asıl sorun onlar arayınca ağzınıza geleni sohlemissinjz ondan tedirgin olabilirsiniz.Merhaba avukat arkadaslar yada bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirse cok sevinirim babamın icralık bi durumu var her ay ödeme yapıyoruz. Bugün beni bi numara aradı . Alacak vekili avukatın bürosundan 700 tlilik ödemeyi bugün 5 e kadar yaparsanız dosyayı kapatırız geriye kalan 2000 tlyi ödemezsiniz diye .
Bende olur öderiz eger öyle bişey varsa dedim ama babamla konustuktan sonra hayır ödeme boşver inanma dolandırıcı onlar dedi. Ama ben icra kagıdındaki numarayı arayarak teyit etmiştim. Sonuc olarak ödemedik
Neyse beni az önce aradılar acmadım sonra normal cep numarasından aradılar tehdit edip ses kaydınız elimizde ödicez demiştiniz işlem baslatıcaz dediler. Bende suan beni tehdit ediyosunuz farkında mısınız istedigim sekilde öderim paranın peşine bu kadar düşmenizdeki amac ne diye bagırdım agzımw geleni saydım. Hakkınız da işlem baslatıcaz dediler başlatmazsan hatrım kalır dedim kapattım. Babamı da aramışlar tekrar işlem başlatıcaz diye babamda bana kızdı ses kaydın varmış yapıcaz demişsin diye. Bunun için bişey yapamaz mıyım? Cok sinir oldum. Bişey yapamazlar boş tehdit diyorum babam inanmıyor suratı 5 karış. Yoksa ben mi yanılıyorum? Çünkü cidden hukuk bürosundan arandım.
Yav şaka falan misiniz??. Odicez deyip ses kaydı alması birşey ifade etmez bir. İkincisi ses kaydı olduğunu ses kaydı alındığını bildirmeden ses kaydı alamaz. Alsa bile bu delil olamaz iki. Mahkemede suçlu duruma düşerler. Tazminat talep edebilirsiniz. Size yazı olarak daha önceden bildirmesi lazım. Ayrıca devletten icra ve davalariniza bakın varsa böyle bir kayıt sorgulatin. Bazen dosya masrafı ile uğraşmamak için böyle numaralar yapıyolar. Benim eşimin ölen eşine hattan dolayı icra baslaticaz diye 3 senedir mektup yolluyorlar. Sonra başlattık dediler . Ve bunu yapan Avea. Ortada dosya falan yok. Haciz gelecek diye telefon ettiler. En son dediğimi tacizlere devam ederseniz manevi tazminat davası acicaz. Ayrıca icradan gönderilmiş gibi kağıt yollayarak evrakta sahtecilik tek yaptılar. E-devlet i baz alın. Gidin pttden e-posta devlet şifresi alın kontrol edin. Böyle şeylerden inanmayın.Merhaba avukat arkadaslar yada bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirse cok sevinirim babamın icralık bi durumu var her ay ödeme yapıyoruz. Bugün beni bi numara aradı . Alacak vekili avukatın bürosundan 700 tlilik ödemeyi bugün 5 e kadar yaparsanız dosyayı kapatırız geriye kalan 2000 tlyi ödemezsiniz diye .
Bende olur öderiz eger öyle bişey varsa dedim ama babamla konustuktan sonra hayır ödeme boşver inanma dolandırıcı onlar dedi. Ama ben icra kagıdındaki numarayı arayarak teyit etmiştim. Sonuc olarak ödemedik
Neyse beni az önce aradılar acmadım sonra normal cep numarasından aradılar tehdit edip ses kaydınız elimizde ödicez demiştiniz işlem baslatıcaz dediler. Bende suan beni tehdit ediyosunuz farkında mısınız istedigim sekilde öderim paranın peşine bu kadar düşmenizdeki amac ne diye bagırdım agzımw geleni saydım. Hakkınız da işlem baslatıcaz dediler başlatmazsan hatrım kalır dedim kapattım. Babamı da aramışlar tekrar işlem başlatıcaz diye babamda bana kızdı ses kaydın varmış yapıcaz demişsin diye. Bunun için bişey yapamaz mıyım? Cok sinir oldum. Bişey yapamazlar boş tehdit diyorum babam inanmıyor suratı 5 karış. Yoksa ben mi yanılıyorum? Çünkü cidden hukuk bürosundan arandım.
Aynen ya Avea ve koskoca şirket yapmadığı dümen kalmadı avukatları bize. İcradan gonderir gibi kağıt yolluyorlar . Haciz gelecek haftaya diye arıyorlar. Ortada dosya falan yok ama :) Allah razı olsun demek istediğimi aydinlattiniz. TeşekkürlerParayı yatırmadan ne dosyasını kapatıyorlarmış acaba? Öyle bir şey yok canım benim ben avukatım hukuk büroları bilerek yapıyor bunu sizi korkutmak için.Gizlice ses kaydı almak suç koskoca hukuk bürosu bunu bilmiyor mu ? Sizi bilerek korkutuyorlar.Sizin borcunuz icra dairesine artık kimseye güvenmeyin aylık ödemeye devam edin.Sizi baroya şikayet edeceğim diyin bu şekilde aramaları suç çünkü.
Babanıza da yazılanları okutun hikaye ;bilerek yapıyorlar. Başına gelen bilir:)) .Merhaba avukat arkadaslar yada bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirse cok sevinirim babamın icralık bi durumu var her ay ödeme yapıyoruz. Bugün beni bi numara aradı . Alacak vekili avukatın bürosundan 700 tlilik ödemeyi bugün 5 e kadar yaparsanız dosyayı kapatırız geriye kalan 2000 tlyi ödemezsiniz diye .
Rica ederim:)Aynen ya Avea ve koskoca şirket yapmadığı dümen kalmadı avukatları bize. İcradan gonderir gibi kağıt yolluyorlar . Haciz gelecek haftaya diye arıyorlar. Ortada dosya falan yok ama :) Allah razı olsun demek istediğimi aydinlattiniz. Teşekkürler
Merhaba avukat arkadaslar yada bu konuda bilgisi olan arkadaslar fikir verirse cok sevinirim babamın icralık bi durumu var her ay ödeme yapıyoruz. Bugün beni bi numara aradı . Alacak vekili avukatın bürosundan 700 tlilik ödemeyi bugün 5 e kadar yaparsanız dosyayı kapatırız geriye kalan 2000 tlyi ödemezsiniz diye .