- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
Evlendikten sonra insanın 1.derece akrabası eşidir. Anne- baba dahi eşten sonra gelir. Bu kağıt üzerinde de sosyal işleyiş üzerinde de böyledir. Çocuklarımızı evet bizler doğurur ve büyütürüz ama evlendikten sonra birkaç adım geride durmayı bilmek gerekir. Çünkü evladımız bizim evladımız olmaktan önce başkasının eşi ve kendine ait bir yuvanın sahibi olmuştur.
Eminim burda sizi eleştirenler yaşasa kendileri de sinir olacak ama duyar bu bir şekilde kasılması gerekiyor.
Şu evren üzerinde hiçbir kadın kocası ile ilgilenirken yetersiz kalmış gibi destek görmekten hoşlanmaz. Ben dürüstçe söyleyebilirim ki, bende hoşlanmam. Ha size arayıp deseydi "Kızım, eşin hastaymış bende gelip çorba yapayım ilgileneyim ister misin, yardıma ihtiyacın var mı.." o zaman amenna. Ya da arayıp tavsiyeler verse yine amenna.
Ama bu habersiz tavır beni de rahatsız etti.
Gecenin bir yarısı arama konusunda ve bu husus konusunda haklısın. Ama sosyal medya beğenileri, yorumları ve sevme şekli konusunda abartıyorsun.
Evet evlendik ama hala onların evlatlarıyız ama kendi içimizde bir aileyiz.
Ben demiyorum ki anne baba olmasın ben olayım.
İnsanın eşine ihtiyacı olduğu kadar anne babasına da vardır.
Hepsine kalben katılıyorum, çok güzel ifade etmişsiniz.
Kendi başlarına gelince rahatsız olan kadınlar, konu burada ben olunca kv savunur oldular hayret ettim.
Empati diyorlar ya aslında benim yerimde olsalardı, onlarda sinir olurlardı.
Eşim hasta oldu kv beni hiç aramadı, sabaha kadar ben baktım işe gittim.
Benden sonra arayıp evime gitmesi beni eksik saydığını gösterdi.
Sanki ben oğluna bakamıyor muşum gibi.
Bana iyi niyetin yok dediler ya, aslında ben kv den iyi niyet görmedim bu hareketiyle.
Beni arasaydı zaten git bak derdim ama aranılmadım bile.