- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
E niye bu kadar olay cikartiyorsunuz bana sormadan gitmek istiyo diyorsunuz?
Sormadı çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E niye bu kadar olay cikartiyorsunuz bana sormadan gitmek istiyo diyorsunuz?
Benim yetemediğimi düşünüp, ev durumumu sormadan gelmesine şimdi olsa yine kızarım.
Sorsa da git diyecekmissin nedir bu protokol? Benim evin benim kurallarim uymaz her zaman. Kv de de benim oglum benim kurallarim der catisirsiniz. Inanin bir muddet sonra ellerini cekiyorlar gel bak desen bile yorgunum diyorlar az sabir. Belki o sizzle yarisiyor ama sonra hevesleri geciyorSormadı çünkü
Bence sizi rahatsız eden bu tavır
Yani gelmedi gitmesi değil de oğluşuma bakılmadı mı acaba hissinde olması
Bunda haklısınız
Ama kv genelinde bu sıkıntı var zira o oğluşlarını hep en iyi kendilerinin baktıkları tribinden çıkamıyor yani oğluşu koca adam eşinin annesinin ya da herhangi bir kadının bakımı diye bir şey yok
Eşim 6-7 yıl yalnız yaşadı bir yıl benimle yaşadı ve sonra biz evlendik
Kv ne yediniz ne içtiniz kışın sıkı giysin üşür hasta olur vs modunda yani yıllardır oğlu yalnız yaşarken kimse bunları yapmıyordu da gelin sıfatı olunca bakım sorumlusu mu oldum
Hatta oğlunun yalvarıp yaptırdığı tabak tabak yediği yemeği benim oğlum ondan yemez açtır şimdi bile dedi
Yani kv olunca durum böyle
Lakin yine de sen evde yokken seni aramaz senin örnekte de sana geleceğim diye sen onu arıyorsun ama o varken gideceksin
Yani gideyim mi diye kimseyi aramam kime gideceksem onu ararım
O gel ya da gelme der
Eşim gelme diyemez diye onu aradı demişsin ya ben de git derdim diyorsun şimdi de
Asıl gelme gerek yok diyecek eşin bunu sadece o diyebilir sen gitme gerek yok desen olmaz zira sen evde yoksun ki
Eşin yatıyorum çorbam vs de var uyuyacağım deseydi bir iki daha dener bir daha gelmezdi
Kv vs değil konu eşin o öğrenmeli ayrı bir aile olduğunu
Sorsa da git diyecekmissin nedir bu protokol? Benim evin benim kurallarim uymaz her zaman. Kv de de benim oglum benim kurallarim der catisirsiniz. Inanin bir muddet sonra ellerini cekiyorlar gel bak desen bile yorgunum diyorlar az sabir. Belki o sizzle yarisiyor ama sonra hevesleri geciyor
Söylemiş zaten dolapta çorba var, uyuyacağım falan diye ama benim kv duymaz o kısmı ben geliyorum der gelir.
Eşimin evlenmeden önce tişörtünü ütülemeden giydiren kv şimdi benim ütüsüz bir kıyafet giydirdiğimi görünce laf ediyor.
Sonuç olarak iyi bakıyorum ama bakılmıyor havası var.
İşte beni aramadı zaten, eşimde sert konuşmadığı için bana sorulmadan gitti.
Evimin o halini de gördü![]()
Söylemiş zaten dolapta çorba var, uyuyacağım falan diye ama benim kv duymaz o kısmı ben geliyorum der gelir.
Eşimin evlenmeden önce tişörtünü ütülemeden giydiren kv şimdi benim ütüsüz bir kıyafet giydirdiğimi görünce laf ediyor.
Ütüsüz tişört giydirmek mesela bu bana ilginç geldi...
Evlilik böyle bir şey mi yahu yani ben mesela kocamın kıyafetlerini ütülemek zorundamıyım bakımını üstüme mi aldım yani....
Hiç benim düşündüğüm gibi değil tam zamanlı kabus gibi ya...
üstüne başına da kadınlar bakacak var mı böyle bir şey 30 yaşındaki adam bir zahmet ütüsüz giymek istemiyorsa ütülesin...
kvler de böyle bir şey beklemesin kimse çocuklarının annesi değil ay bu ne ya kabus resmen kabus...
ama bence bunu normalize eden durum kv gelin rekabeti oh bunun kaymagını da erkekler yer....
Aşırı saçma
Görsün boş ver
Daha iyi
Benimki çok titizdir sık sık yer siler vs
Sen çalışıyorsun nasıl yapıyorsun benim evim hemen kirleniyor dedi
Ben de biz bk içinde oturuyorız öyle seviyoruz deyip kahkaha attım
Bebeğim oldu evime geldi ne güzel senin evin hiç kirlenmiyor benimki hep kirleniyor temizliyorum dedi ben de yaa öyle mi benimki kendi kendine temizlendi sen geleceksin diye dedim
Bir arkadaşıma ocağın ne güzel ne hızlı yemek pişiriyor demiş kv si
Yani özetle umutsama
Yolun başındasın kv ye kızar eşine yansıtırsın sonra sizin aranız bozulur gerçekten değmez
Ben onu demiyorum ki rekabet haline getırıyorsunuz ve bence bu sizin üstünüzde olmaması gereken bazı durumları da üstüne almanızı sağlıyor...Kendimde her şeyi ütüler giyerim, eşime has bir durum değil yani.
Sıkıntı eşinizde malesef. Ne yapıp edip diyebilirdi gelme diye uygun bir üslupla. Ama belli ki annesinin ona karşı ilgisi hoşuna gidiyor. Benim eşim de annesine düşkündür ama mic mic hiç sevmez. Annesi opse bile hoslanmaz. Kayınvalidem de ona göre davranır. Yani demem o ki araya bir mesafe koyması gerekiyor. Tabi ki eve gelmesi sorun olmaz ama ev daginik olduğu için çok haklısınız ben de istemezdim. Biraz mesafe biraz sınır koyma biraz da açık sözlüluk gerekiyor eşiniz açısından. Eğer siz kayinvalidenize söylerseniz hiç unutmazlar ama oğlu söylerse güzel bir dille sıkıntı olmaz. Başından tavrınizi koyun.
Aynı şeyleri defalarca yazdım, tekrar okuyabilirsiniz.
O durumda annesi değil, kim olursa olsun aynı tepkiyi verirdim.
Ben onu demiyorum ki rekabet haline getırıyorsunuz ve bence bu sizin üstünüzde olmaması gereken bazı durumları da üstüne almanızı sağlıyor...
umursamamak bu kadar zor mu ya
Koskocaman adama sizde bakıp bakmama davasına girdiyseniz gerçekten ikinizdede sorun var ikimizde aynisiniz. Zaten insan genelde aynı karakterde olduğu kişilerle anlaşamaz sizinki de i hesap olmuş![]()
Bence siz yazdıklarınızı tekrar okuyun. Sadece eviniz o haldeyken birinin gelmesinden duyduğunuz rahatsızlığımı anlatıyorsunuz sizce? Daha çok Kaynananıza duyduğunuz öfkeyi kusmuşsunuz gibi görünüyor buradan :)
Sizin bu evimi dağınık göremez, benden habersiz gelemez kompleksinizi kaynananız Artniyetli olsa size karşı kullanabilir. Bence kimseye böyle bir zaafınızı belli etmeyin. İçten içe sinir olsanız bile, hatta bir lafını duysanız bile(gittim evi dağınıkmış gibi) hiç oralı olmayın, bir insanı umursamamak ona verilebilecek En sinir bozucu cevaptır
Birde gerçekten dürüst olun, anneniz sizi ziyarete gelmek için arasa, annenize eşimi araman lazım Der misiniz? Eşiniz gelip size annen benden habersiz nasıl gelir diye çıkışsa kendinizi nasıl hissedersiniz? Daha "kadın" olmaktansa daha "insancıl" olmayı denemelisiniz. Ben bu evin kadınıyım egosu evliliklerde hep sorun çıkartır, ego ve güç yarışına dönüştürmeyin bu konuları.
Birde istiyorsanız umarım evladınız olur, evlat sahibi olunca belki kayınvalidenizle daha iyi empati kurabilirsiniz.