Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Turuncu o değil de ben hastalıktan da hasta bakmaktan da nefret ederim. Şu yazılanların yarısını bile oğluma yapmıyorum hasta olduğunda. Yapmak da istemiyorum. Grip olduğunda kötürüm olmuş gibi yatan biri olsun istemiyorum. Ben kendimi bildim bileli kendi kendime bakarım, zatürre olduğumda bile kimseden ilacımı getirmesini istemedim. Eşime de oğluma da yapmıyorum. Sinirim bozuldu konudaki ayrıntılardan yemin ederim:)

Benim çocuklar da sağ kalsınlar yeter 😅
Böyle bir bakım yok, evlenince karıları baksın artık idrak. Baksana heveslisi çok 🤣

İronici şakacı şirineler, iş geyiğe dönerse içeriye girebilirsiniz, içeride birbirinizin ayağına vicks mi sürersiniz, okeye 4. var mı diye koğuşları mı gezersiniz orası size kalmış.
Mudurum keske banlananlar birbiriyle iletisim kurabilse 😂 hapis gibi dusun. Butun suclular bir arada 😂 Forumun bir alani olsa banlaninca sadece orda volta atabilsek ne iyi olur 😂 5 gun siteden uzaklasmak agrima gidiyor. Sıkılıyorum ben. En azindan kader mahkumlari bir arada takilirdik iyi de olurdu hea 🤭🥰
Ne dersin? Denemeye degmez mi müdürüm ?😍

Evliyim,hamileyim anne olcam insallah. Hastalansam yanimda isteyeceğim tek insan kocam olur. Demekki bazi evlatlar böyle oluyor..Yalniz kocam annesine gel corba yap dese herhalde takilmam bu kadar ama garipserim bende. Evde zaten çorba var? O yuzden. Kizmam ama bu kadar banane ana ogul otursunlar. Evin dağınıklığı da umrumda olmaz. Ben calismiyorum evim dağınık yine napim yani beğenmeyen gelmez.Bilmem bu konuda haksiz da goremedim hakli da .yorumlarda konu sahibinin cok üstüne gidilmis onu da anlamadim

Ben sizin aslında neden bu kadar tepkili olduğunuzu anladım, sorun kvdenin size haber vermemesi ama neden çünkü onu iyi tanıyorsunuz. Muhtemelen daha önce ev düzeniyle ilgili bir eleştiride bulunmuştur ve evinizi o halde görünce düşündüklerini sanki doğrulayacakmış gibi hissettiniz. Bazen evinize gelen bir insanın evinizi temizliği nasıl incelediğini anlarsınız ben anlıyorum ve öyle olunca otomatikmen soğuyorum o insandan sanki benim kusurumu bulmaya gelmiş sohbete değil de 😉.

bilmeyenler icin oyle yaziyor arkadaş facebook yerinede feys yaziyormuş anlamayanlara anlatmak icin yada oyle biseydi işte tam anlamadim 😁😁
Şu saat oldu hala girip konuya bakıyorum 😍
Ve evet viks diyince anlayamayacak cahiller için vikis yazan yüce gönüllü bir kişi var ❤️

O kadar yil besle buyut,bi gece degil senelerce uykusuz kal, sonra o sipa evlensin,gelim oglumun hastaligi yuzunden bi gece uykusuz kalip buralar benden sorulur diye ortaligi yiksin.
Buna dagdan gelip bagdakini kovmak Evinizin bi odasi dagniksa oranin kapisini esiniz kapatir, annesi cayini corbasini yapar oglunu gorur gider.
O ev sizin oldugu kadar esinizin de evi.
Kayinvalidenin maksadi corba yapmak degil oglunu gormek,ilgili her anne bu yapar.

Konuyu ilk okuudgumda bebeği hasta yanlış okudum heralde dedim.terleyince üst değiştirip ayağına vicks sürmek nedir arkadas yasa:)) en başta bebek muamelesi yapan sizsiniz bence.sabaha kadar uyumamanizda çok abartılı geldi.zaten yardıma ihtiyacı olduğunda kendisi seslenir.bebek degilki bu adam.

Günaydın yorumları okudum :)
Eşim yoğun bir hastalık geçirdi ve ben eşi olarak elimden geleni yaptım. Yazmışsınız ben eşime çocuğuma böyle bakmıyorum diye o sizin vicdansızlıginiz birde anlatıyorsunuz bakmıyorum diye. Bakanı da eleştiriyorsunuz hangisi doğru sizin yaptığınız mi benim yaptığım mi?
Istediğiniz kadar dalga geçin, fake diyin siz sadece kendinize bakın gülün. Normalde sizinde istemediğiniz şeyler ama başkasından duyunca herkes melek oluyor kv savunuluyor. Herkesin evliliği 4 4luk müş gibi davranılıyor. Sizin yok mu sıkıntılarınız anlaşamadığınız noktalarınız?
Ben böyleyim evime karşılamasını istemiyorum. Ister kv olsun ister kanuni sultan süleyman orası benim evim nokta. Ister ego diyin ister başka bir şey umrumda değilsiniz. Şuraya konu açıyoruz 2 kişinin saçma sapan alıp başka yere götürmesiyle dağılıyor konu. Ayrıca bu vikis olayına takımmışsınız. Ben kocamı gerçekten seviyorum. Hasta olunca sabaha kadar uyumam, siz sabaha kadar uyuyorsanız kendi sevgi anlayışınızı sorgulayın bence.

Konu sahibi anladığım kadarıyla genel olarak sen zaten kayınvalidenin davranışlarından rahatsızsın o yüzden bukadar kızdın

Konu sahibi anladığım kadarıyla genel olarak sen zaten kayınvalidenin davranışlarından rahatsızsın o yüzden bukadar kızdın

Konunun en basında yazdım çünkü her şeye müdahale etmesinden sıkıldım diye o yüzden bunlar gözüme batıyor. Normal değil mi kızmam?

Eşim yoğun bir hastalık geçirdi ve ben eşi olarak elimden geleni yaptım. Yazmışsınız ben eşime çocuğuma böyle bakmıyorum diye o sizin vicdansızlıginiz birde anlatıyorsunuz bakmıyorum diye. Bakanı da eleştiriyorsunuz hangisi doğru sizin yaptığınız mi benim yaptığım mi?
Istediğiniz kadar dalga geçin, fake diyin siz sadece kendinize bakın gülün. Normalde sizinde istemediğiniz şeyler ama başkasından duyunca herkes melek oluyor kv savunuluyor. Herkesin evliliği 4 4luk müş gibi davranılıyor. Sizin yok mu sıkıntılarınız anlaşamadığınız noktalarınız?
Ben böyleyim evime karşılamasını istemiyorum. Ister kv olsun ister kanuni sultan süleyman orası benim evim nokta. Ister ego diyin ister başka bir şey umrumda değilsiniz. Şuraya konu açıyoruz 2 kişinin saçma sapan alıp başka yere götürmesiyle dağılıyor konu. Ayrıca bu vikis olayına takımmışsınız. Ben kocamı gerçekten seviyorum. Hasta olunca sabaha kadar uyumam, siz sabaha kadar uyuyorsanız kendi sevgi anlayışınızı sorgulayın bence.

Ben yazdım çocuğuma bakmıyorum böyle diye. Vicdansız olduğumu bilmiyordum şöyan öğrenmiş oldum ahsjsjs. Ben hayata hazırlıyorum altın büllüklümü. Yarın öbürgn vikisli bir eşi olmazsa kötürüm gibi yatağa çivilenmesin diye. Şimdi gider benim gibi vicdansız bir eş seçer, e ne olacak? Vikisli geceleri aramayacak mı? En kötüsüne alışsın yiğidim.

Ben eşim hasta olunca fosur fosur uyuyorum sabaha kadar. Çok sevmiyorsam demek ki. Uyanıp "ennee suuu detiirr" der diye düşünüyorum. Bebek telsizi koyarım yanına ama dibindeyim duyarım seslense.

Aynen ya biz sorgulayalim anneligimizi esligimizi ama sen empatiden bu kadar yoksun ol.Rabbim herkese nasip etmiyo demek.Bu kadar kötü kalpli olmak kalbe zarar kv değil ama sen kiskancliktan bende ben bende ben demekten catlarsin sinirden değil bilgine...

Ben yazdım çocuğuma bakmıyorum böyle diye. Vicdansız olduğumu bilmiyordum şöyan öğrenmiş oldum ahsjsjs. Ben hayata hazırlıyorum altın büllüklümü. Yarın öbürgn vikisli bir eşi olmazsa kötürüm gibi yatağa çivilenmesin diye. Şimdi gider benim gibi vicdansız bir eş seçer, e ne olacak? Vikisli geceleri aramayacak mı? En kötüsüne alışsın yiğidim.

Ben eşim hasta olunca fosur fosur uyuyorum sabaha kadar. Çok sevmiyorsam demek ki. Uyanıp "ennee suuu detiirr" der diye düşünüyorum. Bebek telsizi koyarım yanına ama dibindeyim duyarım seslense.

Oda senin tercihin ben böyleyim sen öylesin idrak. Sıkıntı nedir senin açından? Herkes sizin istediğiniz gibi olmak zorunda mi?

Aynen ya biz sorgulayalim anneligimizi esligimizi ama sen empatiden bu kadar yoksun ol.Rabbim herkese nasip etmiyo demek.Bu kadar kötü kalpli olmak kalbe zarar kv değil ama sen kiskancliktan bende ben bende ben demekten catlarsin sinirden değil bilgine...

Empati? Buradaki yorumları okuyunca pek göremedim ben empatiyi. Bence siz beni eleştireceğinize kendinize bakın :)

Oda senin tercihin ben böyleyim sen öylesin idrak. Sıkıntı nedir senin açından? Herkes sizin istediğiniz gibi olmak zorunda mi?

Sıkıntı yok elbette. Ama işte konular bu yüzden açılıyor. Konu sahibi durumu anlatır, üyeler kendi fikirlerini söyler. Konunun amacı bu değil midir? Benim açımdan sıkıntı yok mesela ben bana garip geleni yani fikrimi söyledim ama sen bana Vicdansız dedin :) ben sana bir sıfat yakıştırmamıştım mesela. Sıkıntı var da bende değil :)

Sıkıntı yok elbette. Ama işte konular bu yüzden açılıyor. Konu sahibi durumu anlatır, üyeler kendi fikirlerini söyler. Konunun amacı bu değil midir? Benim açımdan sıkıntı yok mesela ben bana garip geleni yani fikrimi söyledim ama sen bana Vicdansız dedin :) ben sana bir sıfat yakıştırmamıştım mesela. Sıkıntı var da bende değil :)

Sizde bana kötü kalpli, eşine çocuk gibi davranıyor dediniz.
Evlilikte hasta olan eşe bakmak suç mudur?
Burada ne hakaretler edildi, kimseye kötü karşılık vermedim.
Kişilik olarak yargılamanız yanlış.
Konuya yorum yapılır ama sizler kişilikten vuruyorsunuz.
Sıkıntı orada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X