Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşime bakmaktan hiç gocunmadım, ne gerekirse onu da yaparım evlilik bu :)
Siz gülün, bende gülüyorum :)
Siz anlatılanı sizin tarafınızda olmayınca anlamıyorsunuz herhalde. İsterseniz ayağını yıkayıp suyunu bile içersiniz sizin evlilik dinamiğiniz bu. Ama koskoca adama bebek muamelesi yapıp annesi gelmeye kalkınca ben onu yaptım bunu yaptım ne çorbası diye sinirlenirseniz en basit ifadeyle komik olursunuz. Annesi oğluna çok düşkün diye yakınıyosunuz ama daha çocuğunuz olmadan tüm anne modlarınızı açmışsınız. Kayınvalidenizi sevmeyebilirsiniz evinize gelsin de isteyebilirsiniz ama bunun için ben sana çorba yapmıştımdan daha mantıklı bahanelere ihtiyacınız var. Annesi olduğu için geliyor kadın evinize çünkü evde çorba olmadığı için değil. Bunun için de inanın size sormayacak. Dağınıklık için de eşiniz tüm gece benimle ilgilendi etraf ondan dağınık uykusuz uykusuz da işe gitti benim yüzümden dese kimse de ağzını açamaz diye düşünüyorum. Evlilik iki kişi arasında olmuyor ülkemizde farkına varırsınız umarım 🤷🏻‍♀️

Siz anlatılanı sizin tarafınızda olmayınca anlamıyorsunuz herhalde. İsterseniz ayağını yıkayıp suyunu bile içersiniz sizin evlilik dinamiğiniz bu. Ama koskoca adama bebek muamelesi yapıp annesi gelmeye kalkınca ben onu yaptım bunu yaptım ne çorbası diye sinirlenirseniz en basit ifadeyle komik olursunuz. Annesi oğluna çok düşkün diye yakınıyosunuz ama daha çocuğunuz olmadan tüm anne modlarınızı açmışsınız. Kayınvalidenizi sevmeyebilirsiniz evinize gelsin de isteyebilirsiniz ama bunun için ben sana çorba yapmıştımdan daha mantıklı bahanelere ihtiyacınız var. Annesi olduğu için geliyor kadın evinize çünkü evde çorba olmadığı için değil. Bunun için de inanın size sormayacak. Dağınıklık için de eşiniz tüm gece benimle ilgilendi etraf ondan dağınık uykusuz uykusuz da işe gitti benim yüzümden dese kimse de ağzını açamaz diye düşünüyorum. Evlilik iki kişi arasında olmuyor ülkemizde farkına varırsınız umarım 🤷🏻‍♀️

ama o çorba yapmış, ayak vikislemiş, lutfen haksızlık etmeyin.
anneye ihtiyacı yok eşinin burda dağlar gibi forevermor varken.

Anne gelmene gerek yok eşim bana gayet iyi baktı şuan evin durumuda çok müsait değil denilebilirdi.
Yada kv oğlunu aramadan önce beni arayıp oğlunu sorabilirdi.
Gelsin linçler
Resmen kıskançlık akıyor. Anne gelmene gerek yok, eşim bana gayet iyi baktı, cümlesi beni benden aldı.

Ya kv gerçekten illettir, yapmadığını bırakmamıştır, hadi anlarım konu sahibinin tepkisini. “Dolmuştur belki kızcağız” der ve çok ayıplamazsın.
Ama konu sahibinin önceki konularına bakıyorum, kışlık taze fasulye yapalım dolabına koy demiş kv diye sinirlenmiş “ben belki taze fasulye sevmiyorum” diyor.
Bunun adı saf kötülük... başka bir şey değil.
Kelimeler yetersiz kalıyor. Kötüniyet seziyorum derken yanılmamışım. Hislerim hiç yanıltmaz beni.

Ben gayette anlıyorum ama konuda bu kadar şey varken sizler sadece 1 2 cümleye takılıp kalıyorsunuz. Bende sürekli aynı şeyleri yazmak istemiyorum.

Kelimeler yetersiz kalıyor. Kötüniyet seziyorum derken yanılmamışım. Hislerim hiç yanıltmaz beni.

Yanıltıyor :)
O konumda da aynı seyden bahsetmiştim müdahale edilmesi kısmı ama kk da öyle bir grup var ki konuyu başka noktaya çekip linç etmeye bayılıyorlar :)

Bir anne çocuğu hasta olduğunda merak eder, ilgilenmek ister illa ki. Çocuğu 3 yaşında, 30 yaşında annenin gözünde aynıdır. O sebeple o konuda çok yıpratmayın eşinizi ve kendinizi.

Ama benim anlamadığım şu: benim kardeşlerimden biri yurt dışında yaşıyor. Türkiye deki evinin anahtarı bizde. Dağınıklık yok, bir şey yok, boş ev. Ben biliyorum ki o hiçbir şey demez ama yine de evine girmem gerekirse, ben kardeşimi değil, eşini arıyorum girebilir miyim diye.

diğer kardeşimde de, uğrayacaksak filan kardeşimi aradığım gibi eşini de arıyorum yine. Evin hanımına sorulması lazım bu tarz şeylerin.

mesela sizin konunuzda, kayınvalideniz sizi aradığında, Gelmeyin, evim müsait değil deseniz ayıp olur. Annesi görmek, ilgilenmek isterse karışma denenmesi lazım.

ama onun da arayıp usulen sorması gerek. O zaman ev dağınıkta olsa, gözünüze batmaz. Gönlünüzü almış olur.

Gönüllerinden geliyorsa, yine yapsınlar ama evin hanımının da rızasını almak lazım.

Daha iyisi sizin olsun :)
valla benimki sizinki kadar duşunceli olmadığı halde çok iyiyim saygıda kusur etmiyorum sonuçta sevdiğim adamın annesi diye.
kadının guzel şeylerine bile kulp takmışsınız, neyse daha yeni evlisiniz heralde, elbette eşiniz gerçeği görup tarafını seçer.

Mudurum keske banlananlar birbiriyle iletisim kurabilse 😂 hapis gibi dusun. Butun suclular bir arada 😂 Forumun bir alani olsa banlaninca sadece orda volta atabilsek ne iyi olur 😂 5 gun siteden uzaklasmak agrima gidiyor. Sıkılıyorum ben. En azindan kader mahkumlari bir arada takilirdik iyi de olurdu hea 🤭🥰
Ne dersin? Denemeye degmez mi müdürüm ?😍
Ay 5 gün mu ne kadar banal :27:

Bir anne çocuğu hasta olduğunda merak eder, ilgilenmek ister illa ki. Çocuğu 3 yaşında, 30 yaşında annenin gözünde aynıdır. O sebeple o konuda çok yıpratmayın eşinizi ve kendinizi.

Ama benim anlamadığım şu: benim kardeşlerimden biri yurt dışında yaşıyor. Türkiye deki evinin anahtarı bizde. Dağınıklık yok, bir şey yok, boş ev. Ben biliyorum ki o hiçbir şey demez ama yine de evine girmem gerekirse, ben kardeşimi değil, eşini arıyorum girebilir miyim diye.

diğer kardeşimde de, uğrayacaksak filan kardeşimi aradığım gibi eşini de arıyorum yine. Evin hanımına sorulması lazım bu tarz şeylerin.

mesela sizin konunuzda, kayınvalideniz sizi aradığında, Gelmeyin, evim müsait değil deseniz ayıp olur. Annesi görmek, ilgilenmek isterse karışma denenmesi lazım.

ama onun da arayıp usulen sorması gerek. O zaman ev dağınıkta olsa, gözünüze batmaz. Gönlünüzü almış olur.

Gönüllerinden geliyorsa, yine yapsınlar ama evin hanımının da rızasını almak lazım.

Bunu savunuyorum diye yemediğim hakeret, duymadığım şey kalmadı :)

Kaç yaşında olursa olsun evlat evlattır.
Karısı ne kadar marifetli olursa olsun anne yemeğinin lezzeti başkadır.
Benim eşim bana ne kadar iyi bakarsa baksın annemin bakması gibi olamaz :)

Kimse kimsenin yerini tutamaz ve insan zaman zaman hepsini arar, yanında ister.

Tepkiniz çok gereksiz, hasta diye eşiniz
kendinizi tüm gece yıpratmışsınız ama
hasta haliyle bu anlamsız kavgadan uzak durmamışsınız.
Ona sorsak ne der biliyor musunuz?
Böyle güzel bakmasaydın bu kavgayı da yapmasaydın.

Kaç yaşında olursa olsun evlat evlattır.
Karısı ne kadar marifetli olursa olsun anne yemeğinin lezzeti başkadır.
Benim eşim bana ne kadar iyi bakarsa baksın annemin bakması gibi olamaz :)

Kimse kimsenin yerini tutamaz ve insan zaman zaman hepsini arar, yanında ister.

Tepkiniz çok gereksiz, hasta diye eşiniz
kendinizi tüm gece yıpratmışsınız ama
hasta haliyle bu anlamsız kavgadan uzak durmamışsınız.
Ona sorsak ne der biliyor musunuz?
Böyle güzel bakmasaydın bu kavgayı da yapmasaydın.

Erkekler için hava hoş nasılsa

Erkekler için hava hoş nasılsa

Aslında keşke öyle düşünmesek..
Bilmiyorum belki kvniz fesat biridir.
Evinizdeki dağınıklığı vs görüp laf mı yapar?
Öyleyse anlarım.

Ama kötü niyetli biri değilse o da anne.
Evladının evine izinsiz gelip çorba yapması çok doğal.
Evlendi karısı baksın diye düşüneni yadırgarım ben asıl.

Anne eli evlatların üzerinde olmalı.
Onların desteğine her daim ihtiyacımız var.

Sizi yılda bir kere bulduğu dağınıklığa göre değerlendirecek kadar manyak olmadığına
inanmak istiyorum :)
Her evde olur öyle özel dönemler..

Biraz rahat olsanız.
Hayat yeterince stres dolu.
İnanın değmez bunlara üzülmeye..

Günaydın yorumları okudum :)
Eşim yoğun bir hastalık geçirdi ve ben eşi olarak elimden geleni yaptım. Yazmışsınız ben eşime çocuğuma böyle bakmıyorum diye o sizin vicdansızlıginiz birde anlatıyorsunuz bakmıyorum diye. Bakanı da eleştiriyorsunuz hangisi doğru sizin yaptığınız mi benim yaptığım mi?
Istediğiniz kadar dalga geçin, fake diyin siz sadece kendinize bakın gülün. Normalde sizinde istemediğiniz şeyler ama başkasından duyunca herkes melek oluyor kv savunuluyor. Herkesin evliliği 4 4luk müş gibi davranılıyor. Sizin yok mu sıkıntılarınız anlaşamadığınız noktalarınız?
Ben böyleyim evime karşılamasını istemiyorum. Ister kv olsun ister kanuni sultan süleyman orası benim evim nokta. Ister ego diyin ister başka bir şey umrumda değilsiniz. Şuraya konu açıyoruz 2 kişinin saçma sapan alıp başka yere götürmesiyle dağılıyor konu. Ayrıca bu vikis olayına takımmışsınız. Ben kocamı gerçekten seviyorum. Hasta olunca sabaha kadar uyumam, siz sabaha kadar uyuyorsanız kendi sevgi anlayışınızı sorgulayın bence.
O zaman keske yetimhaneden bir insanla evlenseydiniz cunku sizin istediginiz ailesi olmayan hicbir sekilde iletisimde bulunmayacaginiz bir aile. Ama öyle bi dunya da yok daha yeni evlisiniz esiniz bu durumdan bunalınca napicaksiniz bakalim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X