Aşırı takıntılı ve titizim,tedaviye mi ihtiyacım var

kuzummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
81
12
48
İstanbul
HERKESE SELAM.....
ŞUAN YORUMLARINIZA OKADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ SİZDEN BAŞKA BAYLAŞACAK KiMSEM YOK LÜTFEN YARDIM EDİN BANA BU SORUNUMUN ÇÖZÜMÜ VARMI?
Bundan 1 buçuk sene önce evlendim evliliğimiz öle çok mükemmel olmasada bi şekilde yürütüyorduk ama büyük bi sorunumuz varmı eşimn tabiriyle benim acil olarak tedavi olmam gerekiyordu.Eşimi rahatsız eden sorunuma gelince aşırı takıntılıyım ve titizim herşeyi çok takıntı yapıyorum örnek vereyim mesela marketten alışveriş yapıyoruz bazen poşetlerimiz çok fazla oluyo 8 katta oturuyoruz asansörle çıkarken bazen zorlanıyor eşim dinlenme amaçlı poşetleri yere koyar ve o an çıldırıyorum eve çıkınca o poşetleri çeri girmeden hemen kapı dışına atıyorum damacana ile su geliyo mutlaka altını siliyorum veya gazete koyorum eşim bazen kapıyı çekerken yanlışlıkla içeri bastı dye yarım kutu çamaşır suyunu boce ediyorum gerçekten abartmıyorum dışardan aldığımız yılkanabilir bütün eşyaları çamaşır suyunda bekletip öle kullanıyorum gelelim en büyük sorunumuza evim darmadağın dyeceksniz mağdem bukadar titizsinz neden titizim evet o yüzden çünkü temizlik yaparken bütün herşeyi tek tek siliyorum saatlerce enküçük ayrıntıları bile bi tarafa kullandığım bezi başka bi tarafa kullanamıyorum sürekli bez değiştir sürekli su değiştir oyüzden temzlk yapamıyor okadar yoruluyorumki en azından dağınık kalsın yorulmayım diyorum.işte 2gün önce enson eşim bana evlilik yıldönümümüz için sürpriz yapmış çok çok çok istedğim şık bir masa ve sandelye takımı vardı çok şıktı onu benim için spariş etmiş ve ama kargoda biraz problem yaşanmış kargo biraz geç geldi geldiğindede biz evde değildik neyse telefonla aradılar kargonuzu alın gttik almaya ama kutu içinde parçalar şeklindeydi arabaya sığmadığı çin kutuyu açmak zorunda kaldık ve arabaya koyduk eve geldik eşm dediki tek tek taşımayalım asansöre hepsn koyalım yukarı çıkartalım birde niyetli olduğumuz içn ramazan olduğu için bi anda alalım yukarı dedi istemeyerek tamam dedm sonra içim hç almadı bizim apartmanımız 150 kişlk bi daire ve birsürü kişi kullanıyo o asansörü o masanın parçalarının hepsi o asansöre değidi saatlerce çamaşır suyunda beklettm zaten şık bi masaydı taşları filan döküldü

selam canım
bence de uzman yardımı almalısın
senin için de eşin ve çocukların için de ileride katlanılmaz olabilir

ya pis poşetleri damacanayi herkes yapabilir ama herşeyi saatlerce çamaşır suyunda bekletmen fazla bence.
eşinin haklı olduğunu düşünüyorum.
yardım almalısın.

canım bence de aşin haklı gibi bu kadarı da fazla bence tamam temiz olmak titiz olmak güzel de.
eşin artık çok bunalmıştır bu durumdan.
adamcağız seni düşünüp seni mutlu etmek istemiş sen daha yeni alınan şeyi mahvet.
yardım alsan senin ve eşin için iyi olacak gibi

keşke asansöre gazete kağıdı ya da battal boy çöp poşetleri serip de koysaydınız masanın parçalarını asansöre
herşeyi çamaşır suyunda bekletmeniz evet biraz abartı. Ama dışarı ya da kapı önünde yere konan çöp poşetlerini ben de evin içinde bir yere değmeden hemen boşaltır atarım poşetleri, damacana için yaptığında doğru ama diğer kısımlar abartılı.

bu arada ben de eve gelen poşetler yere değdiyse eve sokmam
eve damacana falan girecekse altının pis olduğunu düşünürüm
ama takıntı olmasın huzursuz olmayayım diye çok takmamaya çalışıyorum
bir de evi haftada bir kere temizliyorum, temizlik yaptığımın ertesi günü kirleniyor ama olsun ben temizlelemek için görmezden geliyorum
çünkü ben de takıntı yaparım
bir de eşim benim kadar dikkat etmiyor diye bazen rahatsız oluyorum ama ona bir şey demiyorum, çünkü erkekler en sonunda kızıyorlar

aah ah canım yalnız değilsin, bende aynıyım, herşeyi domestosluyorum..
çamaşır yıkarken makineye renklilere bile domestos koyuyorum..
marketten getirdiğim yıkanabilecek herşeyi yıkamadan kullanmam..özellikle şişeleri..
asla ölsemde poşetleri yere koymam..
yürürken yerlere çok dikkat ederek yürürüm, pislik olursa basmayayım diye..
su dökülmüşse bi yere yolu uzatır etrafından dolanırım, asla üstünden geçmem..

ooohoo daha neler neler..

bizim rahatsızlığımızın adı O.K.B Obsesif Kompulsif Bozukluk..
tedavisi var..
ama ben ihmal ettim, tedavi oluyordum yoksa, dr.a devam edemedim..
daha doğrusu kaygı bozukluğu tedavisi oldugum için O.K.B. mi biraz erteledim..

tedavi ol canım, daha ilerlemeden..

geçmiş olsun,
ALLAH şifa versin..

Acilen uzman yardimi alin
temizlik takintisi var
her sey camasir suyunda bekletilmez

Bu durumu asana kadar cocuk yapmayin
Cunku bu gidisle cocugunuzu da camasir suyunda bekletme ihtimaliniz yuksek :)

canım bir de aklıma şu geldi
çamaşır suyunda bekletiyormuşsun ya her şeyi
aslında bu titizliğe ters bir durum
yani sadece temizlendiğini sanıyorsun ama daha çok kirletiyorsun muhtemelen
çünkü 1 litre çamaşır suyunu 7 litre su temizliyor diye duymuştum
çamaşır suyu vs maddeler aslında temizlerken zararlı maddeleri de bırakıyor
ben de ilk evlendiğimde her yeri çamaşır suyuyla temizliyordum ama doktor yasakladı
alerjiye sebep oluyormuş ve ben kullanırken boğazım sızlıyor kokusundan

baraja atılan, ya da dışarda yere bırakılan poşetlerin eve girmesini hiç bi kadın istemez, ama diğer anlattıkların çok abartılı çünkü günlük hayatını çekilmez hale getiriyorsun, eşin haklı bence
benim bi akrabam böyleydi, yani korkutmak için yazmıyorum ama uyarmam lazım, çok temizlik hastasıydı eli çamaşır suyundan kloraktan falan çıkmazdı ve göğüs kanseri oldu malesef, göğsü alındı, o kadar kimyasalla kim temas etse solusa kanser olur yani bi gün bence hem bedensel hem ruhsal sağlıyın hemde evliliğinin selameti açısından doktora gitmelisin

Son düzenleme:
Bencee kocanızz iyi dayanmışşş yani ben olsam çıldırırım heralde
Düzeni temizliği bende severim
Amaaa bu çok başka
Tedavi görün.

bence de eşin haklı canım harbiden abartıyorsun....üç günlük dünyada eşyaya hizmet edemem valla...haftada 1 süürge açarım ,toz alırım,silerim...onun haricinde çocuğum olmasına rağmen düzenlidir evim..çok mecbur kalmadıça eşim evdeykende iş yapmam arada temizlikçi kadın alırım cam -kapı falan sildiririm senede 1 yada 2 defa da halıları yıkamaya veririm..öyle asansöre falanda koyarım poşetleri ama direk tezgahın üstüne alırım sonrada poşetlerini atı tezgahı silerim..hayatı kendinede eşinde zindan etme canım ..bu zamanla daha da çok içinden çıkılmaz hal alabilir.bir arkadaşım da böyleydi hiç işi bitmezdi zavallım,sonradan olayı iyce abarttı kendi yıkanırken bile suyun içine çamaşır suyu koymaya başlamış.eşi farkedince tedavi oldu şükür şimdi düzeldi..benim kayınvaldemde böyleymiş kimseyle görüşmezmiş eve gelmek isteyeni bile kabuletmemeye başlamış üzerleri pistir diye...hatta misafir gelip gidince tüm koltukları ,halıları silermiş..kaynım evlenince beraber oturmaya başlamışlar eltim bu huyundan vazgeçirmiş o da ogün bugün hiçbir iş yamaz ama bir elini yıkar yeminle en za 1 saat sürer...

Bence de yardım almalısın.

Bu arada,ben poşetlerimi yere bırakırım.Damacanayı da asla silmem.
Giysilerden sadece oğlumunkileri,çamaşırları ve kumaş kokanları yıkamadan kullanmayız.Onları da çamaşır suyuna basmayız,normal yıkarız.
Ölmedik,sağlıkla yaşayıp gidiyoruz çok şükür :))

HERKESE SELAM.....
ŞUAN YORUMLARINIZA OKADAR ÇOK İHTİYACIM VARKİ SİZDEN BAŞKA BAYLAŞACAK KiMSEM YOK LÜTFEN YARDIM EDİN BANA BU SORUNUMUN ÇÖZÜMÜ VARMI?
Bundan 1 buçuk sene önce evlendim evliliğimiz öle çok mükemmel olmasada bi şekilde yürütüyorduk ama büyük bi sorunumuz varmı eşimn tabiriyle benim acil olarak tedavi olmam gerekiyordu.Eşimi rahatsız eden sorunuma gelince aşırı takıntılıyım ve titizim herşeyi çok takıntı yapıyorum örnek vereyim mesela marketten alışveriş yapıyoruz bazen poşetlerimiz çok fazla oluyo 8 katta oturuyoruz asansörle çıkarken bazen zorlanıyor eşim dinlenme amaçlı poşetleri yere koyar ve o an çıldırıyorum eve çıkınca o poşetleri çeri girmeden hemen kapı dışına atıyorum damacana ile su geliyo mutlaka altını siliyorum veya gazete koyorum eşim bazen kapıyı çekerken yanlışlıkla içeri bastı dye yarım kutu çamaşır suyunu boce ediyorum gerçekten abartmıyorum dışardan aldığımız yılkanabilir bütün eşyaları çamaşır suyunda bekletip öle kullanıyorum gelelim en büyük sorunumuza evim darmadağın dyeceksniz mağdem bukadar titizsinz neden titizim evet o yüzden çünkü temizlik yaparken bütün herşeyi tek tek siliyorum saatlerce enküçük ayrıntıları bile bi tarafa kullandığım bezi başka bi tarafa kullanamıyorum sürekli bez değiştir sürekli su değiştir oyüzden temzlk yapamıyor okadar yoruluyorumki en azından dağınık kalsın yorulmayım diyorum.işte 2gün önce enson eşim bana evlilik yıldönümümüz için sürpriz yapmış çok çok çok istedğim şık bir masa ve sandelye takımı vardı çok şıktı onu benim için spariş etmiş ve ama kargoda biraz problem yaşanmış kargo biraz geç geldi geldiğindede biz evde değildik neyse telefonla aradılar kargonuzu alın gttik almaya ama kutu içinde parçalar şeklindeydi arabaya sığmadığı çin kutuyu açmak zorunda kaldık ve arabaya koyduk eve geldik eşm dediki tek tek taşımayalım asansöre hepsn koyalım yukarı çıkartalım birde niyetli olduğumuz içn ramazan olduğu için bi anda alalım yukarı dedi istemeyerek tamam dedm sonra içim hç almadı bizim apartmanımız 150 kişlk bi daire ve birsürü kişi kullanıyo o asansörü o masanın parçalarının hepsi o asansöre değidi saatlerce çamaşır suyunda beklettm zaten şık bi masaydı taşları filan döküldü

kuzum gerçekten senin tedavi olman şart sana da yazık sağlığına da gözün kör olur ayrıca sürekli çamaşır suyuyla temas etmekden

evet bu hastalık sahipleri eve misafir almıyo genelde, helede çocuklu misafirse arkalarına bakmadan kaçıyorlar:1:
yani bu hastalık yanlızlıkta yapıyo bence

Back
X