Veriyorum inanın ama uyanınca da surat asık uykulu sinirden uyuyamadım bende onunla uyuyorum bi bakıyorum günüm bitmiş yeni karsr aldım iş bulana kadar spora yazılıcam bana da değişiklik lazım o gelince mışıl mışıl uyusunBir gece bir gündüz çalışıyorsa dengesi şaşmıştır adamın. Özellikle gece vardiyası çok yıpratıcı bir şey. Biraz hak verin adama.
Çok geçmiş olsun öncelikle eşimde değişik bir ağırlık var zaten uykucu biriydi iyice gömüldü yatağaben de öyleyim meger kan degerlerim düşükmüş kolum kalkmıyor. depresyona da sebep oluyor kan dusuklugu esiniz benim durumumda olabilir
Canım aynı evde olunca sürekli uykusunu açmaya çalışma çabaları bir süre sonra siniri tepeye çıkarıyor film açsam karşısında uyur hergün olunca ve sabah akşam haliyle pek tatlı tatlı karşılanmıyor aynı evde yaşayınca ne kadar sinir olduğumu anlarsınBenim erkek arkadaşım da çok uykucu. Sürekli uyur kucağımda. Çok yoruluyor, uykuyu da seviyor. Ben dert etmiyorum mızırdansam da. Bazen dürtüyorum sadece
Uyusun nolcak. Sen adama gel şunu yapalım de. Ne biliyim mısır patlat film izleyelim de mesela. Ben öyle yapıyorum. Alternatif bir seyler öner. Belki boş durunca uykusu geliyodur garibin. Benimki öyle çünkü
Ayy ben de öyleyim şu an iyi misiniz geçti miben de öyleyim meger kan degerlerim düşükmüş kolum kalkmıyor. depresyona da sebep oluyor kan dusuklugu esiniz benim durumumda olabilir
Biz de aynı evde yaşıyorduk 2 ay önceye kadar. Haklısın gerçekten sinir bozuyor yani ben sürekli şirinlik yapıp uyandırırdımCanım aynı evde olunca sürekli uykusunu açmaya çalışma çabaları bir süre sonra siniri tepeye çıkarıyor film açsam karşısında uyur hergün olunca ve sabah akşam haliyle pek tatlı tatlı karşılanmıyor aynı evde yaşayınca ne kadar sinir olduğumu anlarsın
yok vitamin fln alıyorum ama yeninbasladık gecmediAyy ben de öyleyim şu an iyi misiniz geçti mi
Aslında haklısın ama sürekli erkekk memnuniyetine tahammülüm yok benim bi ara yaptım bende şirinlik falan baktım beni yoruyor devamlı devamlı olmaz ki az uyusunlar :)Biz de aynı evde yaşıyorduk 2 ay önceye kadar. Haklısın gerçekten sinir bozuyor yani ben sürekli şirinlik yapıp uyandırırdım
İnan uyandırmasam gece 12den sabah 3e kadar uyur. Ben uyandiriyorum mesela burdan bile arayip, alışsın diye.
Sana fazla gelmesinin sebebi biraz da gece çalışıp gündüz uyuması muhtemelen.
Napalım yoruluyorlar, sen kişiselleştirme bence. Ailene gideceğin bir şey yok ortada. Evliliğini o şekilde yıpratma.
Geçen gün bir üye dert yanıyordu kocamla sürekli ayrıldık barıştık şimdi boşanmak istiyor tamamen diye. Evi terk etmek evliliğini yıpratır diye düşünüyorum.
Vur ensesine az uyu lan eşşek deAslında haklısın ama sürekli erkekk memnuniyetine tahammülüm yok benim bi ara yaptım bende şirinlik falan baktım beni yoruyor devamlı devamlı olmaz ki az uyusunlar :)
Tamam vardiyali çalışıyor anladım da işi ağır bir iş mi onu çözemedimEşim evde sürekli uyuyor uyumazsa tv izliyor çok sıkıldımAilem başka şehirde gitsem hatasını anlar mı ya cidden bunaldım gel sende uyu diyo (
Valla sabah erken konuştum surat astım uyudum kahvaltılar hazırlanmış çay demlenmiş namaz sonrası geldi ama yarın vardiya var yine aynı olcakVur ensesine az uyu lan eşşek de
Bence çok haklısın bu arada. Gerçekten hayat kalitesi düşüyor sana çok katılıyorum ama evi terk etme fikrin beni biraz düşündürdü. Sen de üzerine biraz düşün derim.
Doktora gidin. Bir çok üye önermiş. Vitamin falan biraz kendine getirir belki.
Canım elimden memnun değilim demedim sorun Farklı bşr şehire yeni geldik ve vardiya sistemi bizde büyük iletişim sorunu yaşattı kimse dört dörtlük seğil memnuniyetsizlik her insanda olur işin kötüsü iş değişemiyorız şuan ben çalışmıyorum o yüzden de boşta kalıyorum sanırım acil bana iş lazım burda o da yok malesef adamı sperm mak. Gibi de düşünmüyorum çocuk istedik ve bunun İçin de illa bi çalışmalar olması lazım tabi ki biraz yorumun haddini aşar gibi olmuş bu şekilde yorumdan hoşlanmıyorum :)Ayy o ne ya evde sürekli bö mü yapcaksiniz adama uykusu açılsın diyeeskiden böyle değilse iş değişikliği yapsın olmaz mi? Demek ki vardiya sistemi yaramamış, kimisi de sever bazen gündüz de boş olmayı falan.
Bir de ben bu çocuk yapmaya karar verip de eşi sanki sadece sperm makinesi gibi davrananları pek anlamıyorum. Eşinizden memnun değilsiniz ama ondan tamamen bağımsız bir şekilde bebek isteğiniz var. Size bu normal geliyor mu gerçekten
Eşime bende üzülüyorum inanın sanırım Ramazan da etkili olmuş olabilir çünkü benn burada sadece durumu anlatmaya çalıştım durum normalden çok vahim iş yerinde. Bile uyuyakalmış normalden Farklı en iyisi doktora gitmesi benim bunalmam dışında ciddi bir şey de tetiklemiş olabilir bilemiyorumGece uyanık kalınca sonrasında uykumu alsam hatta daha çok uyusam da gün boyu esneyip duruyorum. Vardiyalı çalışan eşiniz için de bu durum normal değil mi? Eşinize üzüldüm.
Baba evine derken evi komple bırakıp gitmek değil aslında biraz eksik ifade oldu gitsem en azından ne bileyim biraz yalnız kalsa diye düşündüm o da sinirle bi anda düşünce buraya yansıdı bende uyku seviyorum da adam da biraz Farklı oluştu bu uyku modu neyse ne yapalım birden gerginlikle yazdım en aZındann buraya yazdım eşime sert çıkışmadım bu bayram sabahı surat astım falan ama açıkçası insan özlüyor zaten vardiyalı görüşemeyince. Amacım uyuması değil onunla bir paylaşımda bulunmakYani bu bazılarına göre sorun değil, düzeltilecek bir şey de değil haliyle. Ben sabah insanıyım sabah 7'de güne başlarım izinli de olsam. Eşim izinli olduğunda öğlene kadar uyur. Ben en geç 11-12 gibi yatarım (gerçekten en geç, 9 gibi giderim çoğu zaman) eşimin uyuması 5'i buluyor bazı geceler. Ben ona erken uyu diyemem uyumaz, o bana uyuma diyemez oturamam çünkü ölürüm herhaldeSiz baba evine gitseniz ne değişecek bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?