Aşırı uykucu eş depresyonu

B12 eksikliği olabilir mi? Ay benim kocamda bi ara öyleydi hep uyurdu sinir olurdum sonra bi kan tahlili yaptırdık b12 düşük . Vitamin filan kullandı da düzeldi allahtan
Bugün ifade ettim kendimi o da dedi bende bi şeyler var iyi değilim diye bende ona karşı üzüldüm astığım surata da pişman oldum açıkça bizde gidelim bi doktora en iyisi

Fevri davranmadım içime attım iyi ki de sorun çıkarmadım çünkü kendini çok güzel ifade etti en aZındann içim rahatladı

Sorunlarınız varken neden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz? Uyuyan adamın bebek olduktan sonrada uyuyacağını bilin siz ev ve bebekle boğuşurken rahatça bir duş alabilmek için o adamın uykusundan uyanmasını bekleyeceksiniz yada uyandırmakla uğraşacaksınız sürekli yani demem o ki adam babalık görevini yapsın diye hep çaba vereceksiniz. Günlük 7 8 saat uykusunu alıp çalıştığı vakitlere göre artık kaçta uyuyacaksa sonrasında size zaman ayırması lazım sadece siz değil ev,arkadaş,bebek olunca bebek,kendi sosyal hayatı vs ölü toprağı atılmış gibi evin içinde sürekli uyuyan adamdan cocuk yapmayın cok yorulursunuz benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…