Teşekkür ederimBen yaptırmadım canım, emzirirken yaptırmayı da düşünmüyorum. Herkesin kendi kararı tabi.
Hastalığı bildiğim kadarıyla geçirmedim. Hamileliğin ilk dönemlerinde çalışıyordum, daha sonra genellikle evdeydim. Çok fazla dışarı çıkmadım kalabalığa girmedim, elimden geldiğince dikkat ettim. Bulaşacaksa ne kadar dikkat edersen et bulaşıyor bence
Teşekkür ederim. Ben de aynı fikirdeyim. Ama diğer ihtimal de hep aklımdaBende suan 24 haftalık hamileyim asi olmadım olmayı da düşünmüyorum gebeliğimin ilk haftaların da covid geçirdim 5 haftalikken şükür atlattık geçti bebeğime bir sıkıntı olmadı sağlıklıyız çok şükür.aşının ne olduğunu bilmiyorum daha dünyaya gelmemiz bebeğe anne karnında o şeyi enjekte ettiremem
Tesekkür ederim ve hafif geçirmenize inanın cok sevindimBen 2. aşımı hamile olduğumu henüz bilmiyorken yaptırmışım şimdi geri saydığımda bebek tahminen 2 veya 3 haftalıkmış.2 yıllık pandemide de geçen hafta ilk kez korona( bence omicron) oldum.Sadece ilk gün kötüydüm ateş ve halsizlik yaptı ama doktora gittim serum filan hemen rahatladım.Çok şükür gayet de hafif geçirdim ne iştahım kesildi ne başka sorun yaşadım ayaktaydım yani.Ama şimdi 3. aşı diyorlar onu gebelikte olmayacağım zaten 2 aşılıyım 3. için olursam bile doğumdan hatta lohusalıktan sonra o da belki..
Ben hamileyken olmadim gerci benim hamileligimin buyuk kismi yasaklarda gecti ama esim aktif calisiyordu cok sukur bisey olmadi. Dogumdan snra oldum hatta 3.dozu olacam haftaya. Suan hamile olsaydim asi olurmuydum evet olurdum galiba sosyal hayat eskiye dondu cunku. Ben her konuda fikri olanlari degilde doktorlarimizi bilim insanlarimizi dinlemekten yanayim.Merhaba, covid aşısı olmadan gebelik geçirenler hatta doğum yapanlar var mı ? Özellikle aşı zamanı geldikten sonra benim gibi bir türlü güvenemeyip olmayanlar deneyimlerinizi, hamile iken hastalığı geçirmisseniz zorluklarınızı paylaşabilir misiniz?
Sevgiler
Yaptırman daha sağlıklı. Hastaneye kontrollere gidip kalabalığa karışırıyorşun ben 3. Dozu 12 haftalıkken oldum hiçbir sakıncası yan etkisi olmadı.Merhaba, covid aşısı olmadan gebelik geçirenler hatta doğum yapanlar var mı ? Özellikle aşı zamanı geldikten sonra benim gibi bir türlü güvenemeyip olmayanlar deneyimlerinizi, hamile iken hastalığı geçirmisseniz zorluklarınızı paylaşabilir misiniz?
Sevgiler
Umarım düşündüğünüz gibi sağlıksız degildir. Allah saglıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsinHamile olduğumu bilmiyordum ilk aşımı oldum şimdi çok sıkıntılı bi gebeliğim var yarın tekrar bi dr bakıcak yüksek ihtimal sağlıksız,size tavsiyem hamile kalmadan aşı olsanız bile çok sıkı korunun eğer gebelik şüpheniz varsa kesinlikle 3 ay aşı olmayın,vebale girmek istemiyorum hiç olmayın deyip ama şuan ki aklım olsa idi kesinlikle tüm dayatmalara rağmen olmazdım ne çektiğimi ben biliyorum çok çok üzgünüm 3 dr'da aşı kaynaklı sağlıksız gebelik dedi bakalım dua edin benim içinde
Amin2 doz asi oldum. Ikisinde atesler icinde yattım her yerim agrıdı. Hamile halimle daha cok kotu olursam diye korkuyorum omicron belasındanda korkuyorum. 3.yu olmayı düsünmüyorum. Bu asıların sonu yok sureklı bi dayatma. Rabbim bebeklerimizi korusun
Kesinlikle haklısınız. Şuan doktorlar da ikiye bölünmüş iken hangi tarafın bilimsel olduğunu algılayabilecek bilgimiz yeterli değil. Bu yüzden burada bizzat deneyimlenmiş insanları dinlemek istedim.Ben hamileyken olmadim gerci benim hamileligimin buyuk kismi yasaklarda gecti ama esim aktif calisiyordu cok sukur bisey olmadi. Dogumdan snra oldum hatta 3.dozu olacam haftaya. Suan hamile olsaydim asi olurmuydum evet olurdum galiba sosyal hayat eskiye dondu cunku. Ben her konuda fikri olanlari degilde doktorlarimizi bilim insanlarimizi dinlemekten yanayim.
Teşekkür ederim. Hangi aşıyı olmuştunuz?Yaptırman daha sağlıklı. Hastaneye kontrollere gidip kalabalığa karışırıyorşun ben 3. Dozu 12 haftalıkken oldum hiçbir sakıncası yan etkisi olmadı.
Teşekkür ederimBen de iki dozumu da hamileyken oldum haftaya 3.dozumu da olacağım. Bebekte ya da ben de herhangi bir sıkıntı olmadı. Tek yan etkisi kol ağrısı ve hafif halsizlik oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?