Aşısız gebeler ?

Moral bozmak istemem,ancak aşı olmayan hamile arkadasimiz covid oldu,erken doğum la cocuk alindi,arkadasimiz vefat etti.Doktorlar asisiz oldugu icin öldüğünü soylediler.Asilarinizi olun bence, çocuk covid gecirince de sikinti,ne gibi kalici etkisi olur Allah bilir...

Hamile değilim ama olsaydım kesin yaptırırdım..
Tam da şimdi önüme düşen bir kaç yazıya denk geldim..Haberlerde de çok duyduk ..Allah'ım bütün evlatları anasız babasız bırakmasın..
Buarada gecenlerde aşıya ailecek karsı olan komsumuzun eşi covidden vefat etmiş..Taktir-i İlahi tabi ki de ama bence elimizden geleni yapmakta lazım...Tabi herkesin görüşünede saygım sonsuz..Rabbim korusun hepimizi...

Bende aşı olmadım olmayida düşünmüyorum heleki hamiyleyken asla olmam

Hamilelik le ya da bebek dusunmek, planlıyor olmaktan bağımsız covid aşısı olmayı aklımdan bile geçirmemiştim..
Olanlarında kendi tercihi tabii ki.
Kimseye aşı olun ya da olmayın diyecek makam bizler değiliz ama ya hamilelikten önce olunmalı ya da bebek dunya ya geldikten sonra dye dusunuyorm.
Dr um bana önermedi üstü kapalı Bi şekilde hoş niyetim de yoktu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…