Bilsek ki hafif atlatıcaz neden olalım ki dimi ?Aşı olmadım olmayıda düşünmüyorum açıkcası doğum yaptıktan sonrada. 20. Haftada covid oldum sadece 1gün ateşim 39 a yükseldi onun dışında hafif grip gibi geçirdim. Şuanda omicron oldum şaka gibi hamileyken 2.ye oldumgayet iyim eklem ağrısı oldu sadece oda geçti zaten. Tabi herkesin kendi kararı
İlk hamilelikte dogumdan 2 gün önce covit oldum dogumda pozitiftim aşı olmadım açıkcası aşıya karşı emin değilim kapısına kadar gidip vazgeçtiğimiz oldu böyle nolacak bilmiyorumMerhaba, covid aşısı olmadan gebelik geçirenler hatta doğum yapanlar var mı ? Özellikle aşı zamanı geldikten sonra benim gibi bir türlü güvenemeyip olmayanlar deneyimlerinizi, hamile iken hastalığı geçirmisseniz zorluklarınızı paylaşabilir misiniz?
Sevgiler
Nasıl yapılmıyor yahu, bana ebe daha yeni söyledi aşısızsın olmayı düşünmüyor musun diye, tamam desem o anda yapacaktı.Hamilelere yapılmıyor zaten . Ben olsam elbette hamilelikte yaptirmazdim zaten dsö de tavsiye etmiyor.
Delta varyantı çıktı çıkalı yapılıyor.Hamilelere yapılmıyor zaten . Ben olsam elbette hamilelikte yaptirmazdim zaten dsö de tavsiye etmiyor.
Merhaba ben aşı olmadım hamile iken olmayida düşünmüyorum çok şükür geçirmedim covidMerhaba, covid aşısı olmadan gebelik geçirenler hatta doğum yapanlar var mı ? Özellikle aşı zamanı geldikten sonra benim gibi bir türlü güvenemeyip olmayanlar deneyimlerinizi, hamile iken hastalığı geçirmisseniz zorluklarınızı paylaşabilir misiniz?
Sevgiler
Pozitifken doğum yaptınız helal olsun sizeİlk hamilelikte dogumdan 2 gün önce covit oldum dogumda pozitiftim aşı olmadım açıkcası aşıya karşı emin değilim kapısına kadar gidip vazgeçtiğimiz oldu böyle nolacak bilmiyorum
Merhaba ben aşı olmadım hamile iken olmayida düşünmüyorum çok şükür geçirmedim covidama herkesin kendi kararı
Evet ilaç durumunu biz bizzat yaşadık kullanınca hastalıgı agır hissedip yerimizden kalkacak hal bulamazken bıraktığımız zaman kendimize geldik bütün evi dip köşe temizlik yapmıştık, benim hiç belirtim bile yoktu.. hastalıgı eşim pozitif çıktıgı için test yapmasak haberim olmadan atlatırdım herhaldePozitifken doğum yaptınız helal olsun sizeAşıya karşı emin olamamak herkeste var olması gerekir. Daha düne kadar verilen ilaçlar için olumlu sonucları olduğu söyleniyordu. Bugün ilaclar ortalıkta yok öneren doktorlarımız sessiz. Hepimiz bir bilinmeyinin içindeyiz.
Ben denk gelmedim hic asi olmayin diyen doktora. Gerek yuzyuze gorustuklerim gerek instagramdan veya youtubedan takip ettiklerim gerekse tv de konusma yapanlar hep oneriyor gebelere asiyiKesinlikle haklısınız. Şuan doktorlar da ikiye bölünmüş iken hangi tarafın bilimsel olduğunu algılayabilecek bilgimiz yeterli değil. Bu yüzden burada bizzat deneyimlenmiş insanları dinlemek istedim.
Komsum çok agir gecirdi gecen yil. Suan astim oldu. Okadar dogru yazdiniz kiAşı olmamayı seçerseniz iyi koruyun kendinizi lütfen. Ettafınızdaki insanların “abartıyorsun” diyeceği kadar koruyun. Hafif geçiren arkadaşlar buraya yazmış ama her bünye farklıdır. Nasıl geçeceğini bilemezsiniz. Ölen anneler var, bunu gözardı edemeyiz. Aşı gelecekte bebeği nasıl etkiler bilmiyoruz deniyor ya, covid içinde aynısı geçerli. Covid olup atlatabilirsiniz ama onun da nasıl etkileyeceğini bilemeyiz. En iyisi hiç yakalanmamak. İnşallah sağlıkla süreci atlatırsınız.
Benim tanıdığım iki var doğum yaptı.Bende halaaşı olmadım aşıya karısı değilim sadece hamileyken hiç bi aşıyı doğru bulmuyorum kararsızım 31 haftalığım napıcam bende bilmiyorumMerhaba, covid aşısı olmadan gebelik geçirenler hatta doğum yapanlar var mı ? Özellikle aşı zamanı geldikten sonra benim gibi bir türlü güvenemeyip olmayanlar deneyimlerinizi, hamile iken hastalığı geçirmisseniz zorluklarınızı paylaşabilir misiniz?
Sevgiler
5 doz olunca ömürlük koruma sagliyor. Ben sanki 4 doz diye hatirliyorum emin olamadim aşı kartimda vardirHamile iken ve hamilelikte sonra toplam 5 doz olan tetanoz aşısının da neden 5 defa yapıldığını anlamış değilim hiç yaptır madim onuda
Ben 2.ci gebeligimde vurulmadim tetanoz özelde oldu doğum doktorumda gerek yok sen bilirsin dedi bizim ameliyathanemiz temiz steril dedi gerek duymadim5 doz olunca ömürlük koruma sagliyor. Ben sanki 4 doz diye hatirliyorum emin olamadim aşı kartimda vardirbnde tetanozda 3.yu vuruldum unutmazsam tamamliycam hepsini. Her gebelikte vurulacaz nasilsa
Ben 2.ci gebeligimde vurulmadim tetanoz özelde oldu doğum doktorumda gerek yok sen bilirsin dedi bizim ameliyathanemiz temiz steril dedi gerek duymadim
Aynenbuda kisisel bi tercih bnm doktorum istiyorum vurulmani dedi. Üniversite hastanesinde oldu dogumum. Zaten orda kılı kırk yarıyolar sağolsunlar
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün kalp atışı duyuldu çok şükür bekleme kararı aldık Dr ile zatenUmarım düşündüğünüz gibi sağlıksız degildir. Allah saglıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsinTavsiyeniz için çok teşekkür ederim
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kafalarımız baya karışıkAşı olmamayı seçerseniz iyi koruyun kendinizi lütfen. Ettafınızdaki insanların “abartıyorsun” diyeceği kadar koruyun. Hafif geçiren arkadaşlar buraya yazmış ama her bünye farklıdır. Nasıl geçeceğini bilemezsiniz. Ölen anneler var, bunu gözardı edemeyiz. Aşı gelecekte bebeği nasıl etkiler bilmiyoruz deniyor ya, covid içinde aynısı geçerli. Covid olup atlatabilirsiniz ama onun da nasıl etkileyeceğini bilemeyiz. En iyisi hiç yakalanmamak. İnşallah sağlıkla süreci atlatırsınız.
İnanın çogu kişiyle aynı durumdasınız. Saglıkla dogum yapıcaksınızdırBenim tanıdığım iki var doğum yaptı.Bende halaaşı olmadım aşıya karısı değilim sadece hamileyken hiç bi aşıyı doğru bulmuyorum kararsızım 31 haftalığım napıcam bende bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?