Aşısız gebeler ?

Bilsek ki hafif atlatıcaz neden olalım ki dimi ? Umarım hepimiz siz gibi şanslı oluruz sevgiler

İlk hamilelikte dogumdan 2 gün önce covit oldum dogumda pozitiftim aşı olmadım açıkcası aşıya karşı emin değilim kapısına kadar gidip vazgeçtiğimiz oldu böyle nolacak bilmiyorum

Hamilelere yapılmıyor zaten . Ben olsam elbette hamilelikte yaptirmazdim zaten dsö de tavsiye etmiyor.
Nasıl yapılmıyor yahu, bana ebe daha yeni söyledi aşısızsın olmayı düşünmüyor musun diye, tamam desem o anda yapacaktı.

Merhaba ben aşı olmadım hamile iken olmayida düşünmüyorum çok şükür geçirmedim covid ama herkesin kendi kararı

İlk hamilelikte dogumdan 2 gün önce covit oldum dogumda pozitiftim aşı olmadım açıkcası aşıya karşı emin değilim kapısına kadar gidip vazgeçtiğimiz oldu böyle nolacak bilmiyorum
Pozitifken doğum yaptınız helal olsun size Aşıya karşı emin olamamak herkeste var olması gerekir. Daha düne kadar verilen ilaçlar için olumlu sonucları olduğu söyleniyordu. Bugün ilaclar ortalıkta yok öneren doktorlarımız sessiz. Hepimiz bir bilinmeyinin içindeyiz.

Evet ilaç durumunu biz bizzat yaşadık kullanınca hastalıgı agır hissedip yerimizden kalkacak hal bulamazken bıraktığımız zaman kendimize geldik bütün evi dip köşe temizlik yapmıştık, benim hiç belirtim bile yoktu.. hastalıgı eşim pozitif çıktıgı için test yapmasak haberim olmadan atlatırdım herhalde

Kesinlikle haklısınız. Şuan doktorlar da ikiye bölünmüş iken hangi tarafın bilimsel olduğunu algılayabilecek bilgimiz yeterli değil. Bu yüzden burada bizzat deneyimlenmiş insanları dinlemek istedim.
Ben denk gelmedim hic asi olmayin diyen doktora. Gerek yuzyuze gorustuklerim gerek instagramdan veya youtubedan takip ettiklerim gerekse tv de konusma yapanlar hep oneriyor gebelere asiyi Seni okadar iyi anliyorum ki aslinda. Tum endisen bebegin icin. Umarim bu surecte hastalik senden ve tum gebelerden uzak olur

Aşı olmamayı seçerseniz iyi koruyun kendinizi lütfen. Ettafınızdaki insanların “abartıyorsun” diyeceği kadar koruyun. Hafif geçiren arkadaşlar buraya yazmış ama her bünye farklıdır. Nasıl geçeceğini bilemezsiniz. Ölen anneler var, bunu gözardı edemeyiz. Aşı gelecekte bebeği nasıl etkiler bilmiyoruz deniyor ya, covid içinde aynısı geçerli. Covid olup atlatabilirsiniz ama onun da nasıl etkileyeceğini bilemeyiz. En iyisi hiç yakalanmamak. İnşallah sağlıkla süreci atlatırsınız.

Komsum çok agir gecirdi gecen yil. Suan astim oldu. Okadar dogru yazdiniz ki

Benim tanıdığım iki var doğum yaptı.Bende halaaşı olmadım aşıya karısı değilim sadece hamileyken hiç bi aşıyı doğru bulmuyorum kararsızım 31 haftalığım napıcam bende bilmiyorum

Hamile iken ve hamilelikte sonra toplam 5 doz olan tetanoz aşısının da neden 5 defa yapıldığını anlamış değilim hiç yaptır madim onuda
5 doz olunca ömürlük koruma sagliyor. Ben sanki 4 doz diye hatirliyorum emin olamadim aşı kartimda vardir bnde tetanozda 3.yu vuruldum unutmazsam tamamliycam hepsini. Her gebelikte vurulacaz nasilsa

5 doz olunca ömürlük koruma sagliyor. Ben sanki 4 doz diye hatirliyorum emin olamadim aşı kartimda vardir bnde tetanozda 3.yu vuruldum unutmazsam tamamliycam hepsini. Her gebelikte vurulacaz nasilsa
Ben 2.ci gebeligimde vurulmadim tetanoz özelde oldu doğum doktorumda gerek yok sen bilirsin dedi bizim ameliyathanemiz temiz steril dedi gerek duymadim

Ben 2.ci gebeligimde vurulmadim tetanoz özelde oldu doğum doktorumda gerek yok sen bilirsin dedi bizim ameliyathanemiz temiz steril dedi gerek duymadim
buda kisisel bi tercih bnm doktorum istiyorum vurulmani dedi. Üniversite hastanesinde oldu dogumum. Zaten orda kılı kırk yarıyolar sağolsunlar

Umarım düşündüğünüz gibi sağlıksız degildir. Allah saglıkla kucağınıza alıp sağlıkla büyütmenizi nasip etsin Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için bugün kalp atışı duyuldu çok şükür bekleme kararı aldık Dr ile zaten bi bilgi daha paylaşayım sizler ile kadın doğumcuların gebelerine aşı yaptırmayın ben uygun görmüyorum deme hakkı yok ne yazık ki çünkü soruşturma açılıyor

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kafalarımız baya karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…