bende öyleyim arkadaşım bana neler yaptı üstelik bir bilsen ama hala seviyorum unutamıyorum.. yine üzecceğini bile bile yine barışsın istiyorum.. başka birini sevemem gibi geliyor artık.. çaresi yok mu bunun...?
Epeydir uğramıyordum bu sayfaya. Ne güzeldi. Ama şimdii..
Ayrılalı 10 ay oldu ama hala onunla alakalı iki kelime edince ağlayabiliyorum. Bugün eski bir fotoğrafını gördüm bayılacak gibi oldum. Kimbilir bi an karşıma çıksa ne hale düşerim.
Fotoğraflarını silmiştim. 10 ay sonra bir yerlerden bulup yeniden yükledim pcye. Neler oluyor bana böyle?? Üstelik diğer erkeklerden daha da fazla ilgi görmeye başladığım ve kendimi çok güzel hissettiğim bir dönemdeyim. Başka erkekler yaklaştıkça daha da çok yöneliyorum ona doğru. Eskiye daha çok kayıyorum. Bir şeyler beni sürüklüyor geçmişe, ona. Deli gibi özledim şimdi.. daha geçen haftalarda artık sevmiyorum derken. Niye bu bela buldu beni bilmem ki.
Sabır istiyorum, yardım diliyorum. Ooofff..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ben de o kadar çok sıkıntı çektim ki...Günlerce ağladım haykırdım falcılara gittim.Kaç ay oldu unutamadım.İlk aşkım benim O. Bir başkasıyla evlenecek belki de ilerde .Nasıl dayanırım bilmiyorum.Şu facebooktan da nefret ediyorum artık.Sayfasına bakıyorum.Kimleri eklemiş neler yazmış diye.Sonrasında ağlama krizleri.Yanlış belki biliyorum ama napayım.Elimden başka bir şey gelmiyor ki...6 aydır sürekli ağlıyorum.Ben hariç her kızla öyle muhabbetli ki.Beni hiç umursamaması o kadar yaralıyor ki beni.Allah kimseye aşk acısı yaşatmasın...
seninle aynı ruh halindeyiz şimdi..anlattıklarını bende yaptım ne tesadüf..pcden sildiğim fotoları tekrar yükledim..sürekli onu düşünüyorum bu hafta berbat hissediyorum kendimi..doğum gününüde kutlamadım(msnde engellemiştim sildim oda silmiş beni şaşırdım silecektin niye bekledin bu kadar 8 ay oldu resmi bitiş,1 ay da gayriresmi ay ne hallere düştüm..off geçsin bu acı..artık onu görememek sesini duyamamak fikri öldürüyo beni o ne alamde acaba (
Epeydir uğramıyordum bu sayfaya. Ne güzeldi. Ama şimdii..
Ayrılalı 10 ay oldu ama hala onunla alakalı iki kelime edince ağlayabiliyorum. Bugün eski bir fotoğrafını gördüm bayılacak gibi oldum. Kimbilir bi an karşıma çıksa ne hale düşerim.
Fotoğraflarını silmiştim. 10 ay sonra bir yerlerden bulup yeniden yükledim pcye. Neler oluyor bana böyle?? Üstelik diğer erkeklerden daha da fazla ilgi görmeye başladığım ve kendimi çok güzel hissettiğim bir dönemdeyim. Başka erkekler yaklaştıkça daha da çok yöneliyorum ona doğru. Eskiye daha çok kayıyorum. Bir şeyler beni sürüklüyor geçmişe, ona. Deli gibi özledim şimdi.. daha geçen haftalarda artık sevmiyorum derken. Niye bu bela buldu beni bilmem ki.
Sabır istiyorum, yardım diliyorum. Ooofff..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
İlk mesajımı böyle yazmak varmış. Bundan 10 sene önce yaşamıştım bende ayrılık acısını. Çok kötü bir duygu Rabbim kimseye yaşatmasın.Üzüntüden hasta oldum. Bir de üstüne beni seven birinden evlendiğini duydum (ki yalan söylemiş)klava: yıkılmıştım sabahlara kadar beddua edip duruyordum Yemek yerken kaşığa bakıp ağlıyordum .Çivi çiviyi söker diye sevmediğim biriyle çıktım bir nebze olsa dindirsede yine sancısı ortaya çıktı ancak ünv kazandığımda erkeklerden nefret ettiğim zamanlarda 'onların suçunu neden ben çekiyorum'diye ağlayan sulu gözlü bir sevgilim oldu. Çok seviyorum onu (Maşallah diyeyim) 5 yıl 3 aydır beraberiz. Kocaman yüreğiyle beni yüreğine kattı . O insanın resminide 10 yıl sonra malum paylaşım sitesinde gördüm ve hiçbir şey hissetmedim şimdi iyiki olmamış diyorum.
Böyle zamanlarda arkadaşlarınızla zaman geçirin herhangi bir hobi edinin, tamam gece olunca yine sancılar başlayacak ama en azından bir şeyle uğraşırken o an aklınızda olmayacak
Sizde benim gibi koca yürekli birisini bulursunuz inşallah opuyorumnanaktan
Öldüm,çevremdekileri öldürdüm ..
Ve dirildim ..
yaşadıklarımın özeti bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?