Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

ben de o kadar çok sıkıntı çektim ki...Günlerce ağladım haykırdım falcılara gittim.Kaç ay oldu unutamadım.İlk aşkım benim O. Bir başkasıyla evlenecek belki de ilerde .Nasıl dayanırım bilmiyorum.Şu facebooktan da nefret ediyorum artık.Sayfasına bakıyorum.Kimleri eklemiş neler yazmış diye.Sonrasında ağlama krizleri.Yanlış belki biliyorum ama napayım.Elimden başka bir şey gelmiyor ki...6 aydır sürekli ağlıyorum.Ben hariç her kızla öyle muhabbetli ki.Beni hiç umursamaması o kadar yaralıyor ki beni.Allah kimseye aşk acısı yaşatmasın...

Epeydir uğramıyordum bu sayfaya. Ne güzeldi. Ama şimdii..

Ayrılalı 10 ay oldu ama hala onunla alakalı iki kelime edince ağlayabiliyorum. Bugün eski bir fotoğrafını gördüm bayılacak gibi oldum. Kimbilir bi an karşıma çıksa ne hale düşerim.
Fotoğraflarını silmiştim. 10 ay sonra bir yerlerden bulup yeniden yükledim pcye. Neler oluyor bana böyle?? Üstelik diğer erkeklerden daha da fazla ilgi görmeye başladığım ve kendimi çok güzel hissettiğim bir dönemdeyim. Başka erkekler yaklaştıkça daha da çok yöneliyorum ona doğru. Eskiye daha çok kayıyorum. Bir şeyler beni sürüklüyor geçmişe, ona. Deli gibi özledim şimdi.. daha geçen haftalarda artık sevmiyorum derken. Niye bu bela buldu beni bilmem ki.
Sabır istiyorum, yardım diliyorum. Ooofff..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:

Vardır elbet bir çare. Bence yeni bir aşk çok iyi gelir ama olamadı hala. Beklicez, önümüze bakıcaz. Napalım.

seninle aynı ruh halindeyiz şimdi..anlattıklarını bende yaptım ne tesadüf..pcden sildiğim fotoları tekrar yükledim..sürekli onu düşünüyorum bu hafta berbat hissediyorum kendimi..doğum gününüde kutlamadım(msnde engellemiştim sildim oda silmiş beni şaşırdım silecektin niye bekledin bu kadar8 ay oldu resmi bitiş,1 ay da gayriresmi ay ne hallere düştüm..off geçsin bu acı..artık onu görememek sesini duyamamak fikri öldürüyo beni o ne alamde acaba(

Ellere kanıpta gitme sevgilim
Hayat bu gün gelir harcarlar seni
Birde saçları karlar yagınca
Eskimiş şal gibi satarl seni

Eger gideceksen mani olamam
Düşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan vefa bekleme
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulamazsın bulamazsın benim gibi seveni
Bulumazsın bulamazsın seni mutlu edeni
Bulamazsın bulamazsın senin için öleni

Sevgilim dünyanın kanunu böyle
Sevip mutlu olan varmıdır söyle
Seni benim gibi kimse anlamaz
Mutlu olamazsın başka biriyle

Eger gideceksen mani olamam
Düşersen sonunda yine bul beni
Vefasız kullardan vefa bekleme
Kıymetsiz bir pula satarlar seni

Bulumazsın bulamazsın seni mutlu edeni
Bulamazsın bulamazsın senin için öleni.............kıraç bulamazsın benim gibi seveni..efkarlıyım bu gece...dinsin bu acı yeter...allah yardımcımız olsun...

bende face hesabına bakıyorum sürekli,tanımadığım yeni arkadaş çevresi çıldıryorum yok olamaz böle bişey..hala inanamıyorum rüyadayım sanki..dün gece riyamdaydı bana çok kızgın ama bi yandan da seviyor gibiydi...offffff..

yıllar evvel sevgilimden ayrılmıştım.
ne uyku ne neşe.. ne yemek ne gezmek.. haftalar böyle geçti. sürekli ağlıyordum. aslında susamıyordum ki bir türlü. ne görsem ayrıldığım sevgilimle bir bağlatısını kurup hüngür hüngür ağlıyordum. evden çıkamıyodum .ailemle birlikte arkadaşlarımda benim için çok üzülüyordu. derken bir arkadaşım elinde bir kitapla geldi. biz yardımcı olamıyoruz ama bu kitap olacak dedi.
dr.bruce fisher in yeniden toparlamak isimli kitabıydı bu. o kadar yardımcı oldu ki ... size sevgilinizin arkasından ağlamanız için bile süre veriliyor kitapta... haftalar süren ayrılık sendromum kitapla birlikte sona erdi. bir baktım ki çoktan geçmiş herşey... süper bir tecrübe oldu benim için.
giden sevgilinin arkasından ağlayarak vakit kaybetmeye gerek yokmuş gerçekten ...

Bence ancak yeni bir sevgili, yeni bir aşk dindirir bu acıyı. Daha önce yaşayan arkadaşlarım var. Yenileri gelince eskiyi unutuyorlar. Tabi yeni gelen kişi de eskinin kalitesinde olmalı ki geçmişi bırakıp onunla ilgilenelim. Yoksa hiçbir değişim olmuyor. Bir bakıyorsun ki yine o malum kişiye gitmiş aklın..

sanki benim ağzımdan yazmışsın.o kadar yakın ki yaşadıklarım.tam unuttum derken bir anda çıktı karsıma dağıldım...

Ayyyyyyyyyyyyyyyyy ne kadar da salakmışımmm. Bir de aylar sonra fotoğraflarını yeniden yüklemiştim pcye. Aptallık işte.

Dün bana çok değer veren başka bir erkekle konuşurken farkettim ki uğruna kovalarca gözyaşı döktüğüm bu salak benden neler çalmış da haberim yok. Bıraktım artık aşk acısı zımbırtısını çekmeyi. Hiç amaa hiçç değmez böyle biri için..

Herşeye ağlarım duyduğum bi şarkı izlediğim bi film gördüğüm bi çocuk bi çift.. Hiçbişey yiyemem biyere gitmek istemez canım.. Elim sürekli telefondadır bu yüzden az hata yapmadım diil.. Sürekli arıyordum ilk ayrıldığımız zamanlar mesaj atıyordum.. Evinin önünde bile beklediğimi biliyorum :)) Çünkü onun gerçekten sevmediğini bilmiyordum.. Bir umutla döner diye bekliyordum belki benden bir adım bekler diye.. Kendimi kandırıyordum işte.. Şimdi aylar geçti.. Biraz daha hafifledi.. Artık aramıyorum onu.. Bıraktım kendi haline.. Kendi yolunu çizsin.. Nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın.. Karşıma çıkan herkese anlatırdım ağlardım.. Onu arayıp ağlardım sürekli.. Duygusal şarkılar dinler krizlere girerdim falan.. :) Ama acımı tek başıma yaşamayı öğrendim artık.. Kimseye birşey söylemiyorum bu konuda.. Unuttum sanıyorlar.. Ama aslında çok özlüyorum onu.. Seviyorum onu.. Çok canım yanıyor.. mafoldumben

beni terk edeli 4 ay oldu hala ruh gibiyim , derslerim bozuldu tam da sınav arifesindeyim sanırım bu sene büyük bir kayıp olacak hayatımda. hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden nefes alıyorum ama öylesine.
her şey cok üzel gidiyordu. sonra hiç aramadı binlerce msj attım hiç cevap vermedi aylarca aradım yine cevap vermedi en son babası arada sabret falan dedi niyeyse
sonradan öğrendim hakkımda bazı kişler laf söylemiş(hala ne dediklerini bilmiyorum) ama o dönecek ve ben onu affetmeyeceğim:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

İlk mesajımı böyle yazmak varmış. Bundan 10 sene önce yaşamıştım bende ayrılık acısını. Çok kötü bir duygu Rabbim kimseye yaşatmasın.Üzüntüden hasta oldum. Bir de üstüne beni seven birinden evlendiğini duydum (ki yalan söylemiş) klava: yıkılmıştım sabahlara kadar beddua edip duruyordum Yemek yerken kaşığa bakıp ağlıyordum .Çivi çiviyi söker diye sevmediğim biriyle çıktım bir nebze olsa dindirsede yine sancısı ortaya çıktı ancak ünv kazandığımda erkeklerden nefret ettiğim zamanlarda 'onların suçunu neden ben çekiyorum'diye ağlayan sulu gözlü bir sevgilim oldu. Çok seviyorum onu (Maşallah diyeyim) 5 yıl 3 aydır beraberiz. Kocaman yüreğiyle beni yüreğine kattı . O insanın resminide 10 yıl sonra malum paylaşım sitesinde gördüm ve hiçbir şey hissetmedim şimdi iyiki olmamış diyorum.
Böyle zamanlarda arkadaşlarınızla zaman geçirin herhangi bir hobi edinin, tamam gece olunca yine sancılar başlayacak ama en azından bir şeyle uğraşırken o an aklınızda olmayacak
Sizde benim gibi koca yürekli birisini bulursunuz inşallah opuyorumnanaktan

Amiinnn. İnşallahh..:Saruboceq:

biz de ayrılmasaydık bugün 4. evlilik yıldönümümüz olacaktı...ne kadar unutulsa da bir yerlerde bişeyler kalıyorakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…