biz 5 gündür görüşmüyoruz bana yalan söyledi bende ona hakaret dolu mesajlar yazdım öğrenince haklıyken haksız duruma düştüm yani benden heyecan duymadığını ayrılmaya karar verdiğini söylemiş bi ortak arkadaşıma tabii ki içim acıdı beynim uyuşuk gibi geziyorum defalarca aradım mesaj yazdım açmadı dönmedi demekki önemini yitirmiş herşey ne yeminler ne sözler bişiy ifade etmiyor canım acıyor kullanılmış oynanmış kandırılmış hissediyorum kendimi daha önce açtığım başlıkta bunun böyle olacağını söyleyen arkadaşlarım olmuştu ama sevince gözün bişiy görmüyor bende hergün ağlıyorum deli gibi işe geldiğimde kimse yoksa özellikle ama çaresi yok bilen varsa banada yardım etsin çünkü beni hiçe sayan biri için kendimi mahvettiğim için kendimden nefret etmeye başladım herkese mutluluk diliyorum en kısa zamanda
olmuyor olmuyor gızlı gızlı ağlamaktan eridim yeter her şarkı dinlediğimde gözlerimden süzülüyor o kahrolası gözyaşlarım değmez diyorum ama olmuyor nede çok sevmişim senı yazıklar olsun bana kendimi kandıramam allahım yardım et diyorum bana yaşattıklarını teker teker çıkart köpek gıbı donsun bana donsun kı ne kaybettiğini görsün ama donse ne olcak nasılsa aynı bişe değişmeyecek sadece benım yaşadığım acının iki katını yaşasın allahımdan başka bişi istemem offff offfff kafaları yedim çıkmıyor kahrolası aklımdan
İlk 1,5 ay ağlama krizlerim vardı. Sonrasında da çok ağladığım oldu ama ilk zamanlardaki gibi milletin ortasında ansızın geliveren krizler gibi değildi.
En son bir kına gecesinde feci bir ağlama krizi yaşamıştım ve ne yaparsam yapayım kendime mani olamadım.
Annem acımı bildiği için sesini çıkarmadı, hep yanımda oldu, beni anlayışla karşıladı ama tanımadığım insanların gairp bakışlarına maruz kalmıştım.senağlama
Ama en acısını bir gece bir titreme ve boğulma hissi yaşayarak tecrübe ettim. senağlama
Geröekten boğuluyor gibiydim, nefes alamıyordum annem yanımda olmasa ne kadar dayanabilirdim o halde kalmaya bilemiyorum.
İşte o gün çok fena beddua etmiştim ona beni bu hallere düşürdüğü için, ölmekten beter ettiği için. Ertesi gün annemle beraber ağladık, çok korktu o da. senağlama
Ama bana yaşattığı her şeye rağmen onu hala bu kadar çok seviyor olmama anlam veremiyorum. senağlama
:teselli:
ne kadar oldu cnm ayrılalı?? benimkide yeni 1 ay olmadı henüz çok kötü bi durum yaa millete iyiyim derken bile için kan ağlıyoo bu yüzden seni çok iyi anlıyorum..Allah sanada sabır , güç versin cnm inşallah en kısa zmanda seni gerçekten hakeden biri çıkarda sana onu bi anda unutturur ..:teselli:
Tam 1 haftadır konuşmuyoruz, cumartesi günü ie kesin bitirdi. Kaç kere aradım, kaç kere yazık etme dedim ama kafasına koymuş artık. Şuanda nasıl bir haldemiyim? Herşey bomboş geliyor, okula gidiyorum geliyorum ve ağlıyorum durduk yere, kaç gündür yemek yiyemiyorum, n zaman aklıma bi anısı gelse hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Telefonuma boş boş bakıyorum, arada dayanamayıp arıyorum ve en sonunda açık bir dille aramamamı söyledi, eskiden herşeye gurur yapan bende suanda hiçbir gurur kalmadı nedense ve hala kendimi anlayamıyorum, neden beni sevmeyen birini bu kadar sevip, bu kadar gözyaşı döküyorum, neden canım bu kadar çok yanıyor.. Hala bunların cevabını bulamadım. O suanda bu kadar üzülüyormu onu bile bilmiyorum...senağlama
ben üniversitede zor bir bölümde okuduğumdan sebep hiç ev işine karışmam.
Aşk acısı çekerken deli gibi temizlik yapmıştım.
Kütük gibi büyük bir tarihi inceleme kitabını bitirmiştim.
Bir seri anime izlemiş, aralıksız bir ingilizce dizinin sezonunu izleyip bitirmiştim.
Aşk acısı bana yaramıştı:)Kişisel gelişim olmuştu o bir hafta.Bir de olay tatlıya da bağlandı bir hafta sonunda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?