o kötü günler aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor.
eşimle 3 yıl arkadaşlığımız oldu nişanlıydık .eşimin ailesi beni yanlarına almak istedi bende bu şekilde kabul edemeyeceğimi söledim ve bizi ayırmaya kalktılar eşimin üstüne çok geldiler.ve bana çok ağır şeyler söyledi ben ailemi arkama alamam en iyisi bitmesi dedi msn de ben başladım ağlamaya nefesim tıkandı bayıldım hastaneye gittik serum sakinleştirici derken baygın baygın yattım eşim msj çekiyo bana gece 3 de msn açarmısın ben yoksa çıldırıcam diye msn de bana söylediği tek şey seni çok seviyorum dayanamıyorum bu duruma eşimde çok hastalandı hiç bişey yememeiş 4 gün boyunca hep sigara hep sigara en sonunda kan kusmuş acile gitmiş eşimi o şekilde göeren annesi çok seviyosan hereye razıyız demiş baştan razı olsaydınızda bu acıyı bize yaşatmasatdınız şuan 6 aylık evliyiz ama ben o günleri hiç unutamıyorum unutmicamda
selamlar aranıza bugün katıldım.bende sevdiğimden ayrıldım.6 ay oldu.başta zaman iyi gelir dedim.tam tersi oldu şuan.yıkık durumdayım :gitme:
Benim de 9 ay olacak. Enkaz gibiyim şu aralar ama arada bir oluyor bu uç noktalar. Geçecektir merak etme. Geçmişi düşünüp heba etme kendini.Tabi ne şekilde bitti ilişkiniz bilmiyorum. Yine de 6 ay geçmişse salla gitsin.
özlem ağır basınca enkaza dönüşüyor insan ..
rüyalarıma girmese atlattım dicemde
dün gece gene rüyamdaydı
olsun hayat devam ediyo ve yaşıyoruz çok şükür:1closedeyes:
özlem ağır basınca enkaza dönüşüyor insan ..
rüyalarıma girmese atlattım dicemde
dün gece gene rüyamdaydı
olsun hayat devam ediyo ve yaşıyoruz çok şükür:1closedeyes:
Aslında bende özlem de yok artık. Yani çok güçlü değil eskisine göre. Hüzünlü şarkılar bile hiçbir şey hissettirmiyor ama yine de bugün berbat hissediyorum.:çok üzgünüm: Çok kötüyüm malesef şuan.
Benim toplamda -yaklaşık 3 yıl- en fazla 5 kez rüyama girmiştir. Çok çok nadir görürüm. Bunu da anlamıyorum.:sm_confused:
Evet hayat devam ediyor, zaman akıp gidiyor,bir de bu duruma ayak uydurabilsem harika olacak. Çok üzgünüm çoook
Benim rüyalarımı geçtim heran her saniye gözümün önünde gözleri gülüşü bakışları unutamıyorum ve bu ilişkinin bitmesinde kendimi suçlu hissediyorum keşke onun üzerine çok gidip beni ara sor demeseydim kaşke biraz zamana bırakmayı becerebilseydim şuan o kadar pişmanım ki içim acıyo çaresizim çok kötüyüm mafoldumben senağlama
Aslında bende özlem de yok artık. Yani çok güçlü değil eskisine göre. Hüzünlü şarkılar bile hiçbir şey hissettirmiyor ama yine de bugün berbat hissediyorum.:çok üzgünüm: Çok kötüyüm malesef şuan.
Benim toplamda -yaklaşık 3 yıl- en fazla 5 kez rüyama girmiştir. Çok çok nadir görürüm. Bunu da anlamıyorum.:sm_confused:
Evet hayat devam ediyor, zaman akıp gidiyor,bir de bu duruma ayak uydurabilsem harika olacak. Çok üzgünüm çoook
Benim için hayatta devam etmiyor bu konuda maalesef ki çok zayıfım hemen kendimi salıyorum çok kızıyorum kendime ama olmuyor hiç bişey değişmiyor sadece delicesine o bana dönsün istiyorum ve her gece onunlayım rüyalarımda mafoldumben
şu sıralar her gün giriyor rüyama .. rüyadan sonraki gün kötü geçiyor.
3 ay oldu ayrılalı ..
çabuk atlattım sayılır.
hayırlısı olsun bizim için:Saruboceq:
Eğer inancın varsa uyumadan önce dua edebilirsin onu rüyanda görmemek için.
Atlattım diyebiliyorsan tebrikler. 3 ayda bunu becerebilmek güzel.
Amin diyelim. Vardır elbet bu işlerde bir hayır. Bu kadar acıyı boşuna çekmedik, çekmiyoruz.
bogazım yıtılana kadar aglamak isterim ama gözümden bir tek yas cıkmaz içime bir yumruk oturur,kimseyle konusmak istemem,bakıslarım o kadar sertlesir ki ve ses tonum baskalarını kıracak kadar keskinleşir bu bir kaç ay sürüp gidermafoldumben
Ağlamak isteyip de ağlayamamak nasıl da zordur.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?