Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

İyi niyetlerin için teşekkürederim canım onca acııyı yaşayınca unutamıyosun tabikide ama acım eskisi gibi değil derinlerde bir yerlerde hala acısı var sadece yakmıyor artık canımı ya da ben alıştım böylee yaşamaya:1ninca: Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun.
Bu acılarında bedeli mutluluk olur belki birgün:Saruboceq:

wildangel çok üzücüymüş yaşadıkların.
Keşke kendini bu kadar çok hırpalamasaydın.
Hiç değmiyor; sen de sonrasında anlamışsındır zaten.
Ben de çok çok kötü günler geçirdim.
Bedenimize yansıyor bu acıların verdiği rahatsızlık ama başka bir uğraşım vardı o dönem ve çok şükür daha feci bir hal almadı. Yoksa ben de antidepresan haplara başlayabilirdim. Allah'ın şanslı kuluymuşum bu açıdan. Binlerce kez şükürler olsun.

İçte kalıyor acısı doğru ama yeni bir aşkla tamamen yok olacağına inanıyorum ben.
Doğru insanı bulursak tamamdır. Daha doğrusu öyle bir şans denk gelirse. :)

Gerçi benim de uzun bir süre oldu. 1 yılı geçti ayrılalı hala adam gibi bir ilişki durumu olmadı.
Hala inancım var her şeye rağmen.

Tryamour ben seni uzun zamandır takip ediyorum.Biliyorum seninde yaşadıklarını girer kk ya okurdum herşeyii.Hayırlısı olsun herşeyin hepimiz için belki bir gün kim bilirr herşey bambaşka olur ama ben istemiyorum çokk uzun bir süree kimseyii.Kendimi dinlemek istiyorum uzun bir süree herkesten herşeyden yoruldumm veee korkuyorumm

Ayrılık sonrası boşlukların ardından kendini onun, bunun kollarına atıp daha da üzüleceğine iyice kafanı dinleyip kendini hazır hissettiğinde olmalı zaten. En mantıklısını yapıyorsun.
Sonra kendiliğinden olur artık bir şeyler. Güneş yeniden doğacak bence hepimize.

Yok canım nerdee ayrıldık ettik.Unutmak adına bir çok saçmalığı yaptım.Şuan kimseyi istemiyorum ne o olsun hayatımda nede başkası aileden başkası yalanmışşş bir de dostların varsa ne mutlu hepimizeeolumunekankayizsmile

Hmmm.. Ben bu konuda oldukça temkinli davrandım. Saçmalık yapmadım şükürler olsun.

İyi o zaman sen iyice bir dinlen. Biricik ailelerimiz var bizim. Güçlüyüz. :içelim:

Çok kötüyüm çok hemde..Daha çok yeni benim acım...10 gün oldu ayrılalı benden...Ağlıyorum sürekli..hep mi böyle olucam ben diye..Nasıl unuturum diye ..Hep anılar gözümün önüne geliyor.Dün alışveriş merkezine götürdü annem ve babam kafam dağılsın diye..Oturdum ağladım ! Giremedim içeriye...Aklıma geldi gezdiğimiz yerler ki çok uzakta yaşadık herşeyi biz...Ben burdayken böyleysem gidince görev yaptıgım yere nolucam ?? Aynı okuldayız ikimizde..Nerelere sığıcam ben??Nasıl dayanıcam buna ben ??Çok kötüyüm arkadaşlar çok...Annemlerin yanında yaşayamıyorum acımı..Babamı hasta ettim ayrıldığımız gün...Sürekli kafamı dağıtmaya çalışıyorlar,oyalamaya çalışıyorlar..Ama nafile...Aklımdan bir an bile çıkmıyor...Tuvalete girip ağlıyorum çıkıyorum hiç bişey yokmuş gibi...Dönmek istemiyorum oraya...Görürsem ne olucam diye çok korkuyorum kendımden...Biliyorum ki keyfi yerinde...Şu çektiğimin zerresini bile hissetmiyor...Güç ver Allahım güç ver bana..

Ohooo daha 10 gün olmuş. Çok çok yeni.
Zamanla azalıyor ama emin olabilirsiniz. Artık hiçbir şekilde ağlayamaz hale geliyorsunuz.
Gerçi aynı yerde çalışcakmışsınız o zaman nasıl olur bilemiyorum.
Ve madem onun keyfi yerinde ve bunu biliyorsunuz boşverin gitsin.
Hiç ama hiç değmez.
Başka uğraşlar bulmadıkça hiçbir an aklınızdan çıkmaz.
Bu kadar zayıf olmamalıyız.

Biliyorum çok yeni.Ama o kadar alışmışım ki ona 1,5 senedir bırakmasına rağmen beni özlediğimi hissediyorum.Sürekli merak ediyorum ne yapıyordur?Nasıldır diye..Benim gibi kötü olsaydı eminim ki dayanamazdı bunu da biliyorum..
Ben nedense bir türlü toparlayamıyorum kendimi .Evet daha 10 gün oldu..Ve eylülün başında malesef aynı ortamda olucaz.Ben şimdi tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum.O zaman ne yapıcam acaba?Ya hiç geçmezse diyorum..Ya unutamazsam..Çünkü görmeseydim belki unuturdum ama her gün yüzyüze olucaz...O sınıf öğretmeni ve onun sınıfını da okutuyorum ben.İllaki muhattap olmak zorunda olucaz..Benim için gitmemişti okuldan,tayin istememişti ki buna da inanmıyorum artık..Şimdi diyorum keşke gitseydi Allahım..Keşke gitseydi de görmek zorunda kalmasaydım onu...
Eskiden ağlamamak için tutabılıyordum kendimi.Ağlama diye telkin ettiğimde kendimi ağlamıyordum.Ama şimdi bir anı gözümün önüne geldiğinde farkında olmadan yanaklarımdan süzülmüş yaşları görüyorum.Dile kolay 1,5 senedir hemen her günümüz beraber geçti..Asla beddua etmem..Ama her gördüğünde beni pişman olsun istiyorum..Sadece bunu istiyorum..Acımı hafifletmeyecek ama bunu istiyorum..

Ben de birkaç yıldır görmüyorum ayrıldığım kişiyi ama hala her an aklımda.
Sadece eskisi gibi acı vermiyor.
Yani aynı ortamda bulunmanız belki de ters etki yapar. Hareketlerini falan görüp soğuyabilirsin.
Ama ben onu sadece o masum yüzüyle hatırlıyorum ve belki de bu yüzden unutamıyorum.
Senin için şöyle iyi bir yanı da var: Yeniden seni gördüğünde duyguları depreşebilir ve yeniden biraraya gelebilirsiniz. Yakınında olacak olmasının avantajları da var bence.

Yeniden biraraya gelmemiz imkansız.Asla yani.Söz konusu bile olamaz.
Bir tercih yapması gerekiyordu...Bensizliği tercih etti..Kaldıramadığım nokta da o zaten.Ama şu anda tek isteğim çok büyük bir pişmanlık yaşaması...İnşallah yaşar bunu.

Nasıl ve neden ayrıldığınıza bağlı pişmanlık durumu.
Bence onları düşünmemeye çalışıp başka şeylerle ilglenmek lazım.
Zaman akıp gidiyor. Sensizliği tercih eden bir adam için değmez.:umursamaz:
Yine kendimden örnek verecek olursam.. tamam ben de hala üzülüyorum ara ara ama etrafımdaki erkeklere de bakarım her zaman. Ve hep yenilik isterim.
Aklından çıkarmıyorsun bari önündekilere gözlerini kapatma.
Boşuna yazıyorum gerçii..Daha 10 gün önce ayrılık yaşamış birine kar etmez bunlar.
Neysee..Umarım her şey daha iyi olur.

Allah sabır ve dayanacak güç versin ..
Çok zor bi acı ..
Ölüm gibi bişi ..
Fiziken ölmesende hergün yeniden ölüyorsun ..
Dilerim bi an önce atlatırsın ..
Hak etmeyenler için değmiyor..

Ayrılık nedeni çok karışık..Ama çok teşekkür ederim yorumların için.
Dediğin gibi çok kısa bir süre oldu daha hatta ayrıldıktan 5 gün sonra evinin önündeyim belki seni görürüm diye mesaj bile attı ama hepsi yalan biliyorum .Hepsi sadece vicdanını rahatlatmak için bende üzülüyorum havası vermek için...Şu anda gözüm bir şey görmüyor henüz ama ..Ama 'sı var asla bir daha asla kimseyle birlikte olamam,onsuz yapamam demiyorum...Sadece şu sıralar toparlanmaya ihtiyacım var ve kalbimde koskoca bir acı varken karşıma şu anda çıkabilecek bir insanın kalbini kırmak ,onu kandırmak istemem kendi acımı hafifleyeyim diye.Bunu yapmam,yapamam...Hee neye üzülürüm,o tam hayatımda değilken o kadar fazla fırsatları elimle ittim ki buna üzülürüm..En azından kestirip atabilseydim şu anda bu kadar üzülmüyor olurdum..Ama şu anda çok büyük bir acı çekiyorum..Terkedilmeme rağmen tenini,sesini özlüyorum onun.Bu da tam geçicek derken karşılaşmak nasıl olucak onu düşünmek bile istemiyorum...Belki şu anda acının en dibine vurarak yaşaması en iyisi...Bunu yaşıyorum avaz avaz hemde..

Bunlar benim cümlelerim.akannehir
Düşündüklerimin aynısı var aklında.:1shok:
Her şeyin farkındasın daha ne olsun.
Yaşa tabi dibine kadar. Ben de öyle yaptım ve birkaç ay başka erkeklerle işim olmadı hiç.
Sonra düzeliyor her şey merak etme.
Çok mutlu olucaz.
opuyorumnanaktan

bi oh cektim dünya varmis be diyip gecelere aktim kaydirigubbakcemile3
normal hayatima kaldigi yerden devam etmeye calistim gizli agladim da oldu onu andigimda cok oldu aklima geliyordu birden kizip beduada ettim igrendim ondan degmezmis yalanmis diyip bu duygular zaman gectikce etkisi azaldi sonra yine geri baktiginda ay ben bunumu sevdim üzüldüm diyor insan kendi kendine

Dünden beri daha iyiyim sanki..Çok dua ettim ve hala da ediyorum belki ondandır...En azından durmadan ,her saniye gözlerim nemli değil,boğazımdaki o yumru ara ara acıtıyor,kalbimdeki sancı hala duruyor ama..Dün ortak arkadaşımızla konustum.Telefonunu değiştirmiş...O kadar koyuyor ki telefonunu dahi bilmemek...Askerdeyken geceleri uykusundan uyanıp beni arayan sevdiğim adamın sesine hasret kalmak böyle bişeymiş.Ama alışıcam.Sensizliğe alışmak zorundayım.Okulda da seninleyken sensizliğe alışıcam.Kader böyleymiş diyemiycem..Sen bensizliği seçtin..Çok canımı yaktın Ö.K çokk ....

keşke bende ay ben bunu mu sevdim evresine hemencecik gelebilsem... benim tek üzüldüğüm şey arkasından çok üzüldüğümü ne kadar unutulmaz bir adammış falan gibilerinden düşündüğümü zannecek olması...oysaki öyle değil..gayet de unutulur türden...ama kendisi öyle zannecek diye üzülüyorum...keşke şu düşünceyi umursamasam...zamanla kaybolurmu ki bu düşünce:uhm:...hemencecik de birilerini buldu... ama kendisi kaybetti aslında...ben herşeyden önce insanlığına değer vermiştim ayrılırken...birilerinden hoşlanmaya başlasam bile onun gözüne sokmazdım hemen...ne de olsa geçmişimiz var deyip saygı gösterirdim..ama kendisi satışa getirdi..allahından bulsun diyorum...

aylaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr öncesi ne acılarımı yazmıstım buraya.....
Sanki hiç birşey düzelmeyecekmiş gibi.. Ama öyle değilmiş. okadar çok acı çektim hergün ağladım hastanelik oldum!! Sürekli ağlıyodum eve kapatıyodum kendimi. Ama hayat böyle geçmiyor. aynı yerde oturuyoduk. sürekli görüyodum. Allah herşeyin sabrını veriyor arkadaslar. çektiğim acılar hakaretler dayaklar bu sayfalara sığmaz. Ama şimdi mutluyum huzurluyum başım dik..... yoluma devam ediyorum..............

Kimse için hayatınızı mahfetmeye değmez desemde işe yaramayacak biliyorum. Rabbim yardımcınız olsun.. ama üzülen bizler değil onlar olsun!!

zaman lazim canim rahat ol sen bi akli sendedir üstesinden gelme cabasi ondan..sen hayatina bak sevgili koluna takmadan bile dimdik mutlu ayakta durabildiginin kanitidir o kendini avutsun onun la avunsun- zavali erkekler iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…