seni çok iyi anlıyorum canım.aşk acısı bi insanın başına gelebilecek en büyük acılardandır .sadece yaşayan anlar.ben de yaşadım.yaşıyorum da.seninki bayağı ağır geçmiş atlatmışsın o kötü günleri çok şükür.bundan sonrası umarım en hayırlısı olur senin için.herşeyin hayırlısını dilemek lazım sanırım.yerimseniben.
Çok kötüyüm çok hemde..Daha çok yeni benim acım...10 gün oldu ayrılalı benden...Ağlıyorum sürekli..hep mi böyle olucam ben diye..Nasıl unuturum diye ..Hep anılar gözümün önüne geliyor.Dün alışveriş merkezine götürdü annem ve babam kafam dağılsın diye..Oturdum ağladım ! Giremedim içeriye...Aklıma geldi gezdiğimiz yerler ki çok uzakta yaşadık herşeyi biz...Ben burdayken böyleysem gidince görev yaptıgım yere nolucam ?? Aynı okuldayız ikimizde..Nerelere sığıcam ben??Nasıl dayanıcam buna ben ??Çok kötüyüm arkadaşlar çok...Annemlerin yanında yaşayamıyorum acımı..Babamı hasta ettim ayrıldığımız gün...Sürekli kafamı dağıtmaya çalışıyorlar,oyalamaya çalışıyorlar..Ama nafile...Aklımdan bir an bile çıkmıyor...Tuvalete girip ağlıyorum çıkıyorum hiç bişey yokmuş gibi...Dönmek istemiyorum oraya...Görürsem ne olucam diye çok korkuyorum kendımden...Biliyorum ki keyfi yerinde...Şu çektiğimin zerresini bile hissetmiyor...Güç ver Allahım güç ver bana..
Ayrılık nedeni çok karışık..Ama çok teşekkür ederim yorumların için.
Dediğin gibi çok kısa bir süre oldu daha hatta ayrıldıktan 5 gün sonra evinin önündeyim belki seni görürüm diye mesaj bile attı ama hepsi yalan biliyorum .Hepsi sadece vicdanını rahatlatmak için bende üzülüyorum havası vermek için...Şu anda gözüm bir şey görmüyor henüz ama ..Ama 'sı var asla bir daha asla kimseyle birlikte olamam,onsuz yapamam demiyorum...Sadece şu sıralar toparlanmaya ihtiyacım var ve kalbimde koskoca bir acı varken karşıma şu anda çıkabilecek bir insanın kalbini kırmak ,onu kandırmak istemem kendi acımı hafifleyeyim diye.Bunu yapmam,yapamam...Hee neye üzülürüm,o tam hayatımda değilken o kadar fazla fırsatları elimle ittim ki buna üzülürüm..En azından kestirip atabilseydim şu anda bu kadar üzülmüyor olurdum..Ama şu anda çok büyük bir acı çekiyorum..Terkedilmeme rağmen tenini,sesini özlüyorum onun.Bu da tam geçicek derken karşılaşmak nasıl olucak onu düşünmek bile istemiyorum...Belki şu anda acının en dibine vurarak yaşaması en iyisi...Bunu yaşıyorum avaz avaz hemde..
bi oh cektim dünya varmis be diyip gecelere aktim kaydirigubbakcemile3
normal hayatima kaldigi yerden devam etmeye calistim gizli agladim da oldu onu andigimda cok oldu aklima geliyordu birden kizip beduada ettim igrendim ondan degmezmis yalanmis diyip bu duygular zaman gectikce etkisi azaldi sonra yine geri baktiginda ay ben bunumu sevdim üzüldüm diyor insan kendi kendine
keşke bende ay ben bunu mu sevdim evresine hemencecik gelebilsem... benim tek üzüldüğüm şey arkasından çok üzüldüğümü ne kadar unutulmaz bir adammış falan gibilerinden düşündüğümü zannecek olması...oysaki öyle değil..gayet de unutulur türden...ama kendisi öyle zannecek diye üzülüyorum...keşke şu düşünceyi umursamasam...zamanla kaybolurmu ki bu düşünce:uhm:...hemencecik de birilerini buldu... ama kendisi kaybetti aslında...ben herşeyden önce insanlığına değer vermiştim ayrılırken...birilerinden hoşlanmaya başlasam bile onun gözüne sokmazdım hemen...ne de olsa geçmişimiz var deyip saygı gösterirdim..ama kendisi satışa getirdi..allahından bulsun diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?