Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

10 gün oldu herşeyimdi şimdi bi yabancı kaldıramıyorum artık ne yemek yiyiom ne iyi bi uyku nede rahat bi nefes alıyorum tüm neşem gitti ben napıcam şimdi hayatımdan zevk alamıyoum.nasıl unutcam hayalini alışkanlıklarımızı

3ay kopek qıbı yalvardım herqun yoluna cıktım kapısna qıttım ablasına qıttım aqladım barstr bızı dedım hmde aldatıldıqm halde :)tam 1sene ewden sokaqa cıkmadım sabah aksam demeden aqladım tam 4kılo verdım pıjamalarımı ustumden hıc cıkarmadım pcye telefona hıc dokunmadım arkdasm qelırdı balkona cıkıp paso ıcerdık bazen babam bıle votka alır bırlıkte ıcedık kafayı yemıstım doktora qotrucklerdı artık o derece benı mutlu etmek ıcın herseyı yapıyodu aılem babam hele ayy cok sevıom onları ya akılma qeldıkce ne kadar malmısm dıyorum off offf yazıkk etmısmm qenclıqee amaa hersey yasaytrk oqrenılıyooo aılemın sayesnde suan ayaktaım onların destqyle attlattım o ıqrenc qunlerı ıns bıdaha asla olmaz :s

3 gün oldu dayanamıyorum,aramıyo sormuyo yazmıyo...bişey yiyemiyorum,kendime özensizim yıkık durumdayım ya ben onu seviyorum faceden bi kıza iş versede beni aldatsa da seviyorum. dayanamıyorum ya dayanamıyorum onu istiyorum,hani beni seviyodu,3 sene ya bu kadar mı kolay silinir..offf çok kötüyüm ya ...dayanamıcam sonunda uçağa atlayıp karşısına dikilcem dayanamıyom artıkkk....

21 gün oldu işin tuhafı ayrılalım demeden biirdi ilşkiyi yaz tatiline girdik öpüştük koklaştık..seni seviyorum hep arayacağım dedi.. falan filan..ama aramadı anladım ayrılmak stediğini söyleyemeyecek kadar korkaktı belkide..madem öyle ben de onu arayıpta egosunu şişirmeyeceğim..ama rüyalarıma giriyor ya aynı zamandada müthiş bir öfke duyuyorum..

1.5 ay oldu içimde hala bir ümit
kendimi buz gibi sulara okyanuslara atmak istiyorum
ağlayamıyorum artık kasıldım resmen
bir ay sonra okul açılıyor görücez birbirimizi
bilmiyorum affedebileceğim mi
tek istediğim ağlamak

ben 2 sene önce çok kötü olmuştum... kabus gibiydi... üzüntüden sürekli midem bulanıyodu ve devamlı kusuyodum... 1 hafta yemek yiyememiştim... iğnelerle ayakta duruyodum.... her günüm ağlamakla geçiyodu....

şimdi geçmişe dönüp baktığımda kendime çok kızıyorum.... ne kadar aptalmışım.... elim adamı yüzünden sağlığımdan oldum... eziyet ettim kendime....

kimse için değmiyor arkadaşlar... boş yere üzmeyin kendinizi.... bende geçte olsa akıllandım... artık sadece kendimi düşünüyorum...

Ne hallere dusmedim ki bi ara bukadar yeter biti dedik ikimizde ben tabiki bunu istemezdim ancak 3 gun ayri durabildik 3 gun boyunca hep aladim gece uyamaz sabahlari kalkamaz oldum uyamiyorum cunku her an akimda canim yaniyo gozumu kapatiyorum guzel gunlerimiz geliyo aklima daha cok aliyorum sabah kalkamiyorum cunku uyandimda onunla konusamaycami biliyorum ruyamda onu goruyorum ve uyanmak istemiyorum keske hersey ruyalarda masallarda oldu gibi olsa ama dunya acilarla dolu 3 gun sonra baristik ama halla o an aklima geldikce olmek istiyorum Allah kimseye ask acisi vermesin deycem ama arada ask acisi cekmek daha iyi sanki simdi sevgilime daha bi baliyim onunda bana dahada balandini hisediyorum bu 3 gunluk ayrilik olayindan sonra bana hep canim tatlim bitanem diyo insan karsinidakisini kaybedince deyerini anliyo malesef

evet canim bende hep ole diyodum alamicam bi erkek icin uzulmicem diyodum ama olmadi ben yapamiyorum niye bende guclu olamiyorum hemen herseye alayiveriyorum

ben de sigaraya başladım mesela bırakmışken..hiçkimseyle görüşüp konuşmak istemiyorum..sürekli yatmak uyumak istiyorum..takıntı haline geldi..nette sürekli eski sevgili geri döner mi ile ilgili yazılar okuyorum..bir umut ışığı bulmaya çalışıyorum.hatalarımı düşünüyorum..acaba o şu anda ne hissediyor merak ediyorum..beni unuttu mu seviyor mu sevmiş miydi..neden gitti.geri gelecek mi ...uffffff..delireceğim galiba unutamıyorum onu..çok kötüyüm çook..sürekli onu düşünüyorum..msn de profiline girip bakıyorum.yeni arkadaşlıklar edimiş mi..face de resmine bakıyorum..bende ekli değil profilini göremiyorum ama.kıskanıyorum acaba başka birisi mi avr şimdi onunla mı beraber onun mu gözlerine bakıyo..valla dönmezse sanırım paranoya olucam..

ben de sigaraya başladım mesela bırakmışken..hiçkimseyle görüşüp konuşmak istemiyorum..sürekli yatmak uyumak istiyorum..takıntı haline geldi..nette sürekli eski sevgili geri döner mi ile ilgili yazılar okuyorum..bir umut ışığı bulmaya çalışıyorum.hatalarımı düşünüyorum..acaba o şu anda ne hissediyor merak ediyorum..beni unuttu mu seviyor mu sevmiş miydi..neden gitti.geri gelecek mi ...uffffff..delireceğim galiba unutamıyorum onu..çok kötüyüm çook..sürekli onu düşünüyorum..msn de profiline girip bakıyorum.yeni arkadaşlıklar edimiş mi..face de resmine bakıyorum..bende ekli değil profilini göremiyorum ama.kıskanıyorum acaba başka birisi mi avr şimdi onunla mı beraber onun mu gözlerine bakıyo..valla dönmezse sanırım paranoya olucam..

Hep benzer şeyler,demekki tek ben çekmiyorum bu acıyı.Daha 2 gün oldu acım taze,o kadar yanıyor ki içim.Ayrılmak değilde,onu başkasıyla düşünmek yakıyor içimi.Muhtemelen başkasıyladır.O kadar yaktı ki canımı hiç kimseye etmediğim bedduaları ettim.Allah çıkaracak karşısına inşallah.Yalvaracak,dönmek isteyecek,fazla değil en fazla 1 ay sonra ama geri döneceğimi sanmıyorum.Kendisini fazlasıylla belli etti.Bir insanda hem sevme hem nefret etme duygusu bir arada yaşanır mı yahu.Çok çelişkili.Faceden de silmedim hala takipteyim.Ne arıyor,ne soruyor ne çabuk sildi attı kafasından.Bu kadar kolay mıydı unutmak.Kolaysa biz neden başaramıyoruz ki.Hep kızlar mı üzülmek zorunda...

Unutma erkekler ayrılığı daha geç anlar.
İlk başta özgürlük rahatlık diye düşünürler genellikle. ( tabi istisnaları vardır.)
Biz burası üzülürüz ağlarız ..
Kendimizi bitiririz belki de ..
Biz kabullenmişken, sevsek bile ayakta durmaya çalışırken sağlamca onlara dank eder.
Ne yaptım ben ??
Sonrasında ise belki bizim çektiğimizden daha fazla acı çekerler ..
Bırak kapat facebooku falan da ..
Bilme ne yaptığını öğrenme ..

Umarım öyle olur kafasına dank eder yaptığı hatalar.
Bir de ortada kavga dövüş yokken unutmak daha da zor geliyor.Gayet mutluluklar dileyerek ayrıldık.
Şöyle yüzüne tükürsem,bağırıp çağırsam çok rahatlayacağım.

Hmm, benzer şeyler yapıyorum ben de, kendimi tutamıyorum. Aslında barışmak da istemiyorum ama merak etmeden de duramıyorum. Profilini vs kurcalıyorum, neler yapıyor merak ediyor insan, çok normal. Ama hiç aramıyorum, konuşmuyoruz. Siz ne zaman ayrıldınız yeni mi?

Aynen aynen aynen, kesinlikle doğru, intikam soğuk yenen bir yemek zaten

öldüm , geberdim, canim cikti, yerlerde süründüm, günlerce yemek yemedim, sonra ne oldu biliyormusunuz?
Unutulup gitti...
Simdi anliyorumki o gercek ask degilmiski, gercek ask su an esimle yasadigim askmis.
Ötekisi ise hayatta büyümem icin yapilan provalarmis.
Herkes ask acisi yasayacaktir illaki ama bilesiniz asil ask sonra gelecek sizi ömür boyu mutlu .eden.......INSALLAH
Onun icin fazla ciddiye almayin desem bile, bana kattiyen inanmayacaksiniz, biliyorum....Yasayin, deneyin, görün.....
Hayatta bundan ibaret zaten yoksa zaman nasil gececek.

Aynen yaa... Ben de ne acılar yaşadım. Sağlığım tehlike altındaydı o derece hem de. Ama şimdi o acılardan en ufak bir kırıntı bile kalmadı. Tamamıyla her şey ama her şey bitti bende.
Ama sanırım yıllar geçse de unutamayan tipler var. Nasıl oluyor anlamadım o iş.

ayrılalı bir aydan fazla oldu ama 3 haftadır hiç bi şekilde bağlantımız yok onunla..ilk günler çok kötü geçti..ama şimdi sanki son günlerde yavaş yavaş zaten olmayacaktı demeye başladım mantığım çalışmaya yavaş yavaş başlıyo sanıırım..onun mantığı erken çalıştı ve ayrıldı demek yeterince aşık değilmiş.benim kadar gözleri kör olmamış..bu da geçecek biliyorum..neler neler geçmedi ki..hayatta daha büyük daha derin acılar var..en önemlisi sorumluluklarımız var..onlarla uğraşmalıyım kendimi bırakmamalıyım..

yazdıklarınızı okudum ama inanın herşey öyle bir unutuluyoruki ben hayatımın baharında 16 yaşımda 32 yaşında biriyle konuşuyodum hatta nişanlandım bile ama öyle zor günler geçirdim ki inanın aklınız bile almaz hayal bile edemezsiniz deteya girmek istemiyorum ama o ağlamalar zırlamalar boşa kızlar sadece midenizde ülser sinirlerinizde tahribata neden olur aşk acısına fadası olmaz şuan 26 yaşındayım 10 yıl geçmiş ya unuttum mu belki hayır sadece soğudu bazen ısıtılıp önüme gelsede gerçekten eski tadı yok aşk acısının zaman herşeyin ilacı derler buda doğru bide şu var mihribanım oğlun kızın olsun hele unutursun mihribanım var benim oğlum kızım olmadı ama başardım galiba canım kocam sayesinde 10 yıl sonra tekrar doğdum şu varki ülserim ve sinirlerim hiç geçmiyor bi kere yerleşti işte bu hastalıklar unutulmuyor

erkeklerde vicdan diye bişey olmaz onlar nasıl olsa elimi sallasam ellisi diye düşünen cinsten bende ayrıldım daha gün oldu benimde bide bana huyun değişmiyor hiç görüşmeyelim artık istemiyorum dedi . birde bu lafları duymak mahvetti beni . nefret ediyorum erkeklerden allah belalarını versin biz onların yüzünden geleceğimizden oluyoruz işallah beter olsun 2 senemi çaldı benden allah bildiği gibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…