ben 2 sene önce çok kötü olmuştum... kabus gibiydi... üzüntüden sürekli midem bulanıyodu ve devamlı kusuyodum... 1 hafta yemek yiyememiştim... iğnelerle ayakta duruyodum.... her günüm ağlamakla geçiyodu....
şimdi geçmişe dönüp baktığımda kendime çok kızıyorum.... ne kadar aptalmışım.... elim adamı yüzünden sağlığımdan oldum... eziyet ettim kendime....
kimse için değmiyor arkadaşlar... boş yere üzmeyin kendinizi.... bende geçte olsa akıllandım... artık sadece kendimi düşünüyorum...
Hep benzer şeyler,demekki tek ben çekmiyorum bu acıyı.Daha 2 gün oldu acım taze,o kadar yanıyor ki içim.Ayrılmak değilde,onu başkasıyla düşünmek yakıyor içimi.Muhtemelen başkasıyladır.O kadar yaktı ki canımı hiç kimseye etmediğim bedduaları ettim.Allah çıkaracak karşısına inşallah.Yalvaracak,dönmek isteyecek,fazla değil en fazla 1 ay sonra ama geri döneceğimi sanmıyorum.Kendisini fazlasıylla belli etti.Bir insanda hem sevme hem nefret etme duygusu bir arada yaşanır mı yahu.Çok çelişkili.Faceden de silmedim hala takipteyim.Ne arıyor,ne soruyor ne çabuk sildi attı kafasından.Bu kadar kolay mıydı unutmak.Kolaysa biz neden başaramıyoruz ki.Hep kızlar mı üzülmek zorunda...
Umarım öyle olur kafasına dank eder yaptığı hatalar.Unutma erkekler ayrılığı daha geç anlar.
İlk başta özgürlük rahatlık diye düşünürler genellikle. ( tabi istisnaları vardır.)
Biz burası üzülürüz ağlarız ..
Kendimizi bitiririz belki de ..
Biz kabullenmişken, sevsek bile ayakta durmaya çalışırken sağlamca onlara dank eder.
Ne yaptım ben ??
Sonrasında ise belki bizim çektiğimizden daha fazla acı çekerler ..
Bırak kapat facebooku falan da ..
Bilme ne yaptığını öğrenme ..
ben de sigaraya başladım mesela bırakmışken..hiçkimseyle görüşüp konuşmak istemiyorum..sürekli yatmak uyumak istiyorum..takıntı haline geldi..nette sürekli eski sevgili geri döner mi ile ilgili yazılar okuyorum..bir umut ışığı bulmaya çalışıyorum.hatalarımı düşünüyorum..acaba o şu anda ne hissediyor merak ediyorum..beni unuttu mu seviyor mu sevmiş miydi..neden gitti.geri gelecek mi ...uffffff..delireceğim galiba unutamıyorum onu..çok kötüyüm çook..sürekli onu düşünüyorum..msn de profiline girip bakıyorum.yeni arkadaşlıklar edimiş mi..face de resmine bakıyorum..bende ekli değil profilini göremiyorum ama.kıskanıyorum acaba başka birisi mi avr şimdi onunla mı beraber onun mu gözlerine bakıyo..valla dönmezse sanırım paranoya olucam..
Unutma erkekler ayrılığı daha geç anlar.
İlk başta özgürlük rahatlık diye düşünürler genellikle. ( tabi istisnaları vardır.)
Biz burası üzülürüz ağlarız ..
Kendimizi bitiririz belki de ..
Biz kabullenmişken, sevsek bile ayakta durmaya çalışırken sağlamca onlara dank eder.
Ne yaptım ben ??
Sonrasında ise belki bizim çektiğimizden daha fazla acı çekerler ..
Bırak kapat facebooku falan da ..
Bilme ne yaptığını öğrenme ..
öldüm , geberdim, canim cikti, yerlerde süründüm, günlerce yemek yemedim, sonra ne oldu biliyormusunuz?
Unutulup gitti...
Simdi anliyorumki o gercek ask degilmiski, gercek ask su an esimle yasadigim askmis.
Ötekisi ise hayatta büyümem icin yapilan provalarmis.
Herkes ask acisi yasayacaktir illaki ama bilesiniz asil ask sonra gelecek sizi ömür boyu mutlu .eden.......INSALLAH
Onun icin fazla ciddiye almayin desem bile, bana kattiyen inanmayacaksiniz, biliyorum....Yasayin, deneyin, görün.....
Hayatta bundan ibaret zaten yoksa zaman nasil gececek.
Hmm, benzer şeyler yapıyorum ben de, kendimi tutamıyorum. Aslında barışmak da istemiyorum ama merak etmeden de duramıyorum. Profilini vs kurcalıyorum, neler yapıyor merak ediyor insan, çok normal. Ama hiç aramıyorum, konuşmuyoruz. Siz ne zaman ayrıldınız yeni mi?
Hep benzer şeyler,demekki tek ben çekmiyorum bu acıyı.Daha 2 gün oldu acım taze,o kadar yanıyor ki içim.Ayrılmak değilde,onu başkasıyla düşünmek yakıyor içimi.Muhtemelen başkasıyladır.O kadar yaktı ki canımı hiç kimseye etmediğim bedduaları ettim.Allah çıkaracak karşısına inşallah.Yalvaracak,dönmek isteyecek,fazla değil en fazla 1 ay sonra ama geri döneceğimi sanmıyorum.Kendisini fazlasıylla belli etti.Bir insanda hem sevme hem nefret etme duygusu bir arada yaşanır mı yahu.Çok çelişkili.Faceden de silmedim hala takipteyim.Ne arıyor,ne soruyor ne çabuk sildi attı kafasından.Bu kadar kolay mıydı unutmak.Kolaysa biz neden başaramıyoruz ki.Hep kızlar mı üzülmek zorunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?