öldüm , geberdim, canim cikti, yerlerde süründüm, günlerce yemek yemedim, sonra ne oldu biliyormusunuz?
Unutulup gitti...
Simdi anliyorumki o gercek ask degilmiski, gercek ask su an esimle yasadigim askmis.
Ötekisi ise hayatta büyümem icin yapilan provalarmis.
Herkes ask acisi yasayacaktir illaki ama bilesiniz asil ask sonra gelecek sizi ömür boyu mutlu .eden.......INSALLAH
Onun icin fazla ciddiye almayin desem bile, bana kattiyen inanmayacaksiniz, biliyorum....Yasayin, deneyin, görün.....
Hayatta bundan ibaret zaten yoksa zaman nasil gececek.
Aşk acımı dibine kadar yaşadım bitti. Çok uzun süredir iyiydim. Ama bugünlerde o acıların sıkıntısını hissediyorum yine üstümde. Bende bıraktığı olumsuz etkileri yaşıyorum,i çok üzülüyorum halime.
2 yıl geçti o korkunç günleri yaşadığım sürenin üstünden oysa. Düzeleceğim yine ama bıraktığı hasarlar bitmemiş ki hala yaşıyorum bunu. Çünkü bu süre içinde karşıma kimse çıkmadı aşık olabileceğim, beni mutlu edebilecek. Hala yalnızım. Tek başıma atlattım, tek başıma yola devam etmeye çalışıyorum.
şubatta ayrılalı 2 yıl olcak fakat hala aklımda o var Kimseleri sevemiyorum hoşlanıp tıkanıyorum Herkesde onu arıyorum Bi gün görürüm ümidiyle yaşıyorum Ah bi geri dönse !
beni düşürdüğü hal...
satırlara sığar mı ki acaba... onu beklediğm üniversite günlerim...o sınavlara gelecek göreceğim diye gün saydığım... çevremde ilgilenen o kadar erkeğe rağmen kimseyi düşünemeden gecem gündüzüm o olan...iştahsızlıktan zayıfladığım zamanlar... okulun her köşesinde onunla olan anılar...içimi kemiren hatıralar... neler neler...dönüp baktığımda ne kadarda emek vermişim ne kadarda sadakatle beklemişim o ise benden neler götürmüş...öyle rahat ki öyle bencil ki....
öyleler sadece kendi emeklerini görüyorlar bizim yaptığımız fedakarlıkları emekleri görmüyorlar bile bencillikleri bu yüzden ki..erkekler ayrıldıktan sonra neyin intakımı alıyorlar hiç bilmiyorum yaptıkları gerçekten bencilce...her erkek böyle mi tabiki değil ama bize 3 kuruşluk insanlar denk geldiyse napalım digmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?