Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

bişey sorcam ya bu erkekler işleri bitene kadar hevesleri geçene kadar iyilerde sonrasında bi saçmalık oluyo.madem ayrılcaktı 8 yıl boyunca neden oyaladıki sizi.gerçekten dile kolay 8 yıl.ne demk ya 8 yıol konuş iyi kötü bişeyler paylaş sonrasında bırak git.hiç anlamıyorum bu erkekleri.allah hepsinin belasını versin...

genelde aşk acısı ile ilgili konuların altında yorumlarına rastlıyorum
ve bigün ayrıldıktan 9 ay sonra bi otobüs yolculuğunda adı geçti çok kötü oldum diye bi yazını okumuştum
o zaman büyük bi aşk acısı çekti heralde dedim
çok merak ediyorum senin hikayeni

Oooff bi garip oldum şu an yahu alıntıladığın yazıma gözatınca. :S

Artık o hislerden eser yok. Çok saçma geliyor şimdi bakınca.

Evet valla her yere aşkımdan ölüyorum, acımdan ölüyorum yazıp duruyordum zaten ilk üye olduğum zamanlar.
Komik geldi şimdi. Aşkın 'A'sını ucundan bile hissetmiyorum uzun süredir.
Bitmiş gitmiş bir olay artık... Zaman çok büyük ilaç oldu.
Hala ara ara özlediğim oluyor tabi malesef.

O 9 ay sonra yaşadığım mevzu da hayretler içinde bırakmıştı beni yine canlandı kafamda.
Eskileri hatırlattın bana yeaa. :97::97:

ben aşkın güzel olan herşeyini yaşamadım ama kötü olan her halini her ızdırabını yaşadım
hala da yaşamaktayım
şu an aşk acısı yaşamıyorum da sanırım
üzerimde kalan mutsuzluğun acısını yaşıyorum
yoksa ne iyi ne kötü hiçbir anıyı hatırlamak bile istemiyorum
aşk keşke hiç var olmasaydı

Onunlayken bir günüm mutlu ise diğer günüm mutsuz geçiyordu.
Şimdi telefona bakıp bakıp durmuyorum sinir kipü değilim.O bakımdan memnunum.
Ama..
O'na sarılmayı özlüyorum.
Msn'de konuşurken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyordum.
E ne oldu?
O'ndan da ayrıldın değdi mi beni terkettiğine?

..
İyiyim yine de.Hayatımı etkilemiyor,beni engellemiyor.
Gülüyorum,eğleniyorum da..
Beni dolaylı da olsa bir uykudan uyandırdı.
Umarım o da uyanır.

en kötüsü ne biliyor musunuz
aşkınız bitmeden ayrılmak ve onu hala görüyor olmak
onun yeni aşklarına yeni sevgililerine şahitlik etmek
belki birgün beraber hayal ettiğiniz bebeği sadece ona aitken kucağınıza almak
of of hayali bile berbat

özür dilerim eskileri hatırlattığım için
merakıma yenilip sordum her yerde aşk ve yanında getirdiğin acı sözcükleri karşısında
kusura bakma tekrar
atlatmana çok sevindim
aşkın en güzelini seni en mutlu edecek kişiyi bulman dileğiyle

Yok problem değil, hatırlasam da umrumda değil bitmiş bir şey sonuçta. )

Teşekkürler tatlım. İnşallah bulurum kafama göre birini.

Öldürmeyen acı olgunlaştırır derler ya kesinlikle doğru bu. Biz nerdeyse 2 yıl çıktık çok sevdim, ilk defa aşık olmuştum , ama o hiç haketmemiş. He sevdi mi evet sevdi o da çok sevdi ama çok hata yaptı ben hep affettim affetmemek gerekiyomuş yeni yeni toparlanıyorum hiç bi zaman da isyan etmedim kendimi bırakmadım dışarıya güçlü olıyım derken bi baktım içim de güçlenmiş.
İlk ayrıldığım zamanlar zor geçti içimdekileri bastırmaya çalıştım hani güçlüydüm ya ağlamak düşüklüktü bana göre , sonra dayanamadım anlattım ağladım bi kaç gün bu beni rahatlattı biraz sonra toparlanır gibi oldum kendini bi şekilde hatırlattı hayatıma tekrar girmek istedi beni de kendini de tekrar üzdü her gece ağlardım nerdeyse o yastığa baş koyduğunda geliyo her şey aklına sanki kötü bi şey yaşamadın da her şey güzeldi öylesine bitmiş gibi.
biliyosanız söyleyin unutmanın bi kuralı var mıdır ? Böyle yaparsan untursun diye. Çünkü ben unuttum ama nasıl oldu bilmiyorum sanırım zaman gereken tek şey . Öyle pat diye unuttum unuturum yok

Son düzenleme:
Yok problem değil, hatırlasam da umrumda değil bitmiş bir şey sonuçta. )

Teşekkürler tatlım. İnşallah bulurum kafama göre birini.

tryamor naber nasılsın
ben de seni merak ediyodum özel msj hakkım yok da burdan yazıorum
benim hikayemi okursam kim oldugumu hatırlarsın sanırım:26::26:

2 yil once ben de cok agir bir ask acisi cektim,muthis bir travma yasadim,dibe vurdugumu sandim ama inanin hayatta daha agir oyle acilar var ki bu solda sifir kaliyor.......

2 yil once ben de cok agir bir ask acisi cektim,muthis bir travma yasadim,dibe vurdugumu sandim ama inanin hayatta daha agir oyle acilar var ki bu solda sifir kaliyor.......

Yaa cidden çok doğru bu. Ben de bir ara fenalardaydım, ağlayıp duruyordum aşk yüzünden; sonra okulumla ilgili bir problem yaşadım ve bu durum aileme de yansıdı; hepimizi üzdü kahroldum resmen. Ve aşk acısı dünyanın en tatlı acısı demiştim o an, bunu çok net hatırlıyorum. Aile sorunları, kariyer sorunları bin beter aşk acısından.

Canim cok haklisin buna birde saglik sorunlari ve psikolojik baskilar da eklenince insanin gozu hicbirsey gormez oluyor ama cok sukur Allahima, ben cogunu hallettim, kaldi az geriye...

Aşk bir bayanın hayatında bir anda altüst edebiliyor işte benim kurduğum hayaller biranda yıkıldı . lanet olsun . Neden böyle bir durum yaşamak zorunda kalıyoruz ki. artık başka bir erkeğe aşık olamam . Allah böyle erkeklerin hepsinin belasını versin

Uuyumayı çok seven ben ilk ayrıldığımız gun uyuyamadım uyuduysam bıle 2 saatte bir uyandım...içimde hiç geçmeyen bı acı ve sıkıntı...ertası gundenlerdede sürekli uyumak ıstedım yalnız kalmak istemedım...kendıme kötü bişey yapmak bile geldı aklıma her hüzünlü şarkı bizim için yaplmiş gibiydi sanki...onsuz bi hayt olmayacak gibi gelırdı..bazen ıyıkı ayrılmışız dıye sevınırken 5 dk sonra o kkeşek yanımda olsaydı derdimhem ararsa telf açmaycağımı hemde her an araması için dua ederdim...1,5 yıl geçti ve hala acım taze

Aşırı duygusal,sulu gözlü,ağlak,çizgi film izlerken bile ağlayan bir insan olup çıkarız ... Gariptir aşk acısı.. Uzun süredir benimle birlikte.. Bir müsade etse bir mutlu olabilsem o'nunla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…