- 25 Ağustos 2011
- 220
- 111
- 103
canım bir şey yapmak istemiyor hep uymak geliyor içimden...kendime zerre güvenim yok dünyadaki en aşağılık kişi benmişim gibi...ailemden utanıyorum...işlerimi yapmıyorum,nette onu takip ediyorum...yediğimden,içtiğimden zevk almıyorum...bir dolu sivilcem var...geleceğe dair en ufak bir ümidim yok...maddi manevi hiçbir şey istemiyorum...kendimle kavgam bitmedi...hiçbir şey beni mutlu etmiyor...
benimde 6 aylık ilşkim bitti belki kıs süre çıktım ama ilk erkek arkadaşımdı ,herşeyine katlandım am o bir türlü adam olamdı,basit insanlarla beni aldatıı ,üzdü ,mahvetti hayatımı,ne mi oldu şimdi bitirdim,nefret ediyorum ,yüzünü görmek istemiyorum ,sesini duymak istemiyorum ,arkadaşlar bu işler boş sizi sevmeyeni terk edeni sizde istemeyin ,aslında biz istemedikleri böyle kaçtıkları için oonlara bu kadar bğlanıyoruz,gözümüzde büyütüyoruz ,ben kendime bakıyorum ,saçımı başımı değiştirdim ,diyete başladım daha zayıf ve fit olucam daha güzel olucam sizde böyle yapın bzen ayrılıklar bu sekilde yarıyor ,sizde benim yaptığımı yapın ,slin atın ,aklınıza gelince de sizi üzdüğü zamanları hatırlayın ve onlardan soğuyun inanın işie yarıyor ..
2 gün oldu hala inanamıyorum.
Ağlıyorum durmadan. Hep uyumak istiyorum,onu düşünmemek için.
Ama bir türlü de uyuyamıyorum. Sürekli olaylar aklımda. Beynim dönüyor,mideme kramplar giriyor.
Yemek yiyemiyorum,hiç bişey yapamıyorum. Acı çekiyorum çok kötü.
Ama kızlar şuna karar verdim ki içinizde ki bütün olan biteni ksumadan rahatlayamıyorsunuz.
Ben bugün aradım ve tüm hıncımı kustum ve o öyle ezildi ki. O zaman güçlendim sanki.
Ama hala zor...
inanamiyorum hayatinizi bir erkege endekslimi yasiosunuz o varken iyi hos gidince komalara girmeler doktorluk olmalar yasamak istememeler?pardon ama sizin doktora baska seyler icin gitmeniz lazim mesela zayif karakter insanlara BAGIMLI yasama tek basina ZAYIFLIK gibi sorunlariniz var buyuk ihtimal bir kisilik bozuklugu teshisi koyacaktir.ayrilinca doktorluk olup barisinca duzelen bir insanin ruh sagligi normal olamaz.herkes aci cekiyor ama sizinki bagimlilik tek basina hiclik..sizin bir aileniz isiniz hayatiniz idealleriniz yokmu..cok tuhaf gecmis olsun
inanamiyorum hayatinizi bir erkege endekslimi yasiosunuz o varken iyi hos gidince komalara girmeler doktorluk olmalar yasamak istememeler?pardon ama sizin doktora baska seyler icin gitmeniz lazim mesela zayif karakter insanlara BAGIMLI yasama tek basina ZAYIFLIK gibi sorunlariniz var buyuk ihtimal bir kisilik bozuklugu teshisi koyacaktir.ayrilinca doktorluk olup barisinca duzelen bir insanin ruh sagligi normal olamaz.herkes aci cekiyor ama sizinki bagimlilik tek basina hiclik..sizin bir aileniz isiniz hayatiniz idealleriniz yokmu..cok tuhaf gecmis olsun
Acılar çok şey öğretti bana, iyi ki bu acıyı yaşamışım diyorum, ilerisi için bana çok iyi bi ders ve tecrübe oldu, daha da güçlü olmayı öğretti bu acı bana, ayakta dimdik durmayı öğretti, hayatta kalmayı ve hayata tutunmayı öğretti.
bi erkek seviyorsa asla bırakmaz nedeni ne olursa olsun..yanında ister onsuz yapamaz nefes alamaz..ayrılırken söylenen her söz bahane vijdanlarını avutmaları için...! bide seni seviyorum ama yapamıyorum diyenlerr tam dayaklıkk..öyle saçma şey olurmu..seviyorsan kolların kopsa dahi bırakmazdın.hem öyle söyleyen sen değilmiydin...eminim.aah kızlar ahh ayrılık çok acıı...onu özlemek yarımm ölüü uyukuu...insanı en çok kahredense ona birdaha sarılamamak kokusunu hissedememek..belkide onun ilerde bi başkasının olması bunu hayal etmek bile beni deli ediyor bi saniye bile düşünemiyorum onun başkasıyla beraber olmasını bide gerçek olsa ne yaparım bilmiyorum...olmasın öyle bişey öyle bişey olursa ne yaparım ben...ne yapıcagımı bilmiyorum..kalbim çok kırık..uyuku ilacı sakinleştirici içip bütün gün uyuyorumuyanık olduğum zamanlardaysa internetten aşk acısı nasıl geçer yazıları okuyorum... ( ama hepsi masall hikaye gibi geliyor...yapamıyorum kızlar onsuz yaşayamıyorum onsuz nefes alamıyorum ne yapıcam ben
bende 2 gün önce ayrıldım. 2 gün bana 20 yıl gibi geldi.
Onsuz nefes alamıyorum.
Beni en çok kahreden üzen şey ona bir daha sarılamamak ona bir daha ASLA dokunamamak ona bi daha ASLA aşkım diyememek. omzunda uyuyamamak
Daha 1 ay öncesine kadar "seni seviyorum aşkım evlenceğim kızsın sen diyen adam 2 gün önce benden ayrıldı . Sebebi neymiş sana karşı eskisi gibi bişey hissetmiyorum.
Bu nasıl birşeydir ya gerçekten seven insan hiç bırakırmı onsuz durabilirmi ??
Hep ağlıyorum dayanamıyorum hayat bomboş herşey anlamsız hiç bişeyin tadı yok tuzu yok. Dışarı çıkıyorum her yerde bi anısı war
Elele gezen sevgilileri görünce dayanımıyorum bizde bi zamanlar böyleydik diyorum
Off... Bu acı nasıl gecicek ?
Nasıl unutucam onu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?