arkadaşlar ben sizlere kendi derdimi anlatıcam bana bi akıl verin ne olur ben boşanmış bi insanım bi oğlum var ve 7 senelik bi ilişkim var onunda bi kızı vardı o bazı nedenlerden dolayı resmi olarak ayrılmamıştı çünkü kadın çok yapışkan ve illet bi kadındı biz çok ayrıldık bu sebebten dolayı bu ilişki boyunca her defasındada barıştık daha sonra iş ciddiye bindi artık oda kafasına koydu çocuğu için ayrılamaıyodu o kadın da zaten hep ordan vuruyodu ayrılmaya karar verdi çok özel anlatıcam onunla aynı evde ama onunla yatmıyodu bunu biliyorum ilişkimizde dürüstlük vardı çünkü erkek olupta kendini tutmak büyük erdem evet ama takii bigün çok içtiğinde kendini bilmediği bi halde kadın yanına gelmiş çünkü yattında tektim diyo ve bu kendini rüyada ve beni görerek onunla birlikte olmuş ve bunu bana söylemedi ayrıca hamile kalmış ve bütün herkesin kendi annesinin bile ısrarına rağmen doğurcam diye çocuğu doğurmuş sonra kadın mahkemeye gitti ve boşandılar ve benim bunlardan bebek 2 aylık doğduktan sonra söyledi öncesinde söyleyememiş beni kaybedeğinden bunu diyo sonuç değişmedi ben yine ayrıldım bu çocuğu o istedi ben istemedim diyo şimdide ama ben kabullenemiyorum bi türlü o kadının bi sürü oyunla bu hale getirmesi benim ilişkimin içine etti hayallerimin benden haber, yok bu arada olsa kimbilir ne olur ya ben napıcam ondan başkasıyla olamam onu seviyorum ama bunu kabullenemiyorum o kadından çocuk yaptı ya ben napım Allah aşkına bi akıl verin kalbim ağrıyo
öldürmeyen ama süründüren berbat bir acı bu
ben ağlarım, ağlarım, ağlarım...
sonra ağlama evresi geçer iştahtan kesilirim ve zayıflarım
bir süre sonra bu da geçer kafamda sürekli bir şeyler kurarım, kurarım, kurarım....................................
en son evre her şeyden kaçmaya, unutmaya çalışırım ama başaramamslow müzik dinlemem mesela, romantik komedi izlemem fln, sevgili olan ortamlara pek girmem v.s
her şeye dikkat ederim ama (afedersiniz) bi b.ka yaramaz
Yaa kızlar ben birde onun için üzüldükçe kendimi kötü hissediyorum. Aptal gibi hissediyorum. Size de oluyor mu bilmiyorum ama. O şimdi çok mutlu ve hiçbirini umursamadan yaşıyor ya bense burda üzülüyorum ağlıyorum. Bunu düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.
susarııııım..sus pus otururum..
günlerce..
ayriligimizin ilk günlerinde sustum...sadece sustum..aglamadimmi? agladim evet ama geceleri tek basima ve cok kisa uzun sürmedi aglamam.
Etrafimdaki herkes beni teselli etmeye calisiyordu, sadece susun kapatin konuyu, konusmaya degmez diyordum, cünkü onlar konustukca benim icim kan agliyordur.. icim yaniyordu...
Smdi aradan 3 hafta gecti... 2 gün önce arkadasimin dügünündeydim..onlari öyle mutlu mesut görünce..iste o zaman ilk defa hüngür hüngür bagira bagira agladim..aklima güzel günlerimiz gecti, dügünümüze 2 ay kalmisti...
ama aglamak iyi geldi..icimi rahatlatti...
Bugünde saatlerce yürüdüm..sarki dinleyerek yürüdüm düsündüm..arasira yaslar aktim gözden tabiki, ama gözyaslarimi kontrol edemiyordum, nasil olsa akacaklardi yani:)
Söyle birsey var herseye ragmen hayat güzel..Sevdiklerimiz Ailemiz varken, gerisi bos aslinda üzülmeye degmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?