çok acı çekiyorum sanırım bitti ayrıldık ........
işime konsantre olamıyorum, uykuya doymuyorum, aşk şarkıları dinleyince fena oluyorum , ağlama krizlerine giriyorum ben nasıl alışacağımmm
Ayrılığın üzerinden 3 ay geçti. Ama nasıl geçti (!)
Her gece ağlayarak, onu düşünerek, bi başkası var mı hayatında ? sorularıyla geçti. Hala da geçiyor
Ona karşı sevgim bitti mi ? Hayır.
Onu özlüyormusun ? Evet. Hem de deliler gibi
Çok sevdim ama sevilmedim.
Benim temiz sevgimi haketmedi.
Ama hala unutamıyorum kahretsin
Bu kalp bi başkasını alacak mı ? Yeniden sevecek mi ? Yeniden mutlu olacak mı ?
Hiç bilmiyorum ...
ahh canım yaa hıssettıklerıne cok uzuldum .
ne yazık kı bız kadınlar cok hassas duyguları derın yasıyoruz.
erkekler bızım gıbı degıller malesef.
ama ınan kı ,senın de kalbını calacak senı mutlu edecek bırı cıkacak karsına .
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım.
Ama bilmiyorum inanmıyorum sanki hiç bir zaman mutlu olmuycam, hiçbir zaman birisini bu kadar fazla sevemem gibi geliyor
Ya bundan sonraki de bırakıp giderse ..
Yıkılırım o zaman ya
Eski sevgilimi unutamam gibi geliyor.
Facede sahte hesaptan takip ediyorum.. Fotoğraflarına bakıyorum. " omzunda uyumuştum. Sarılmıştım. Saçlarıyla oynuyordum." gibi cümleler çıkıyor ağzımdan
Çok üzülüyorum.Bunları hakedecek ne yaptım ?
Hiçbi suçum yokken , ortada hiçbişey yokken çekip gitti.
Bi hatam olsa bu kadar yanmıcam
Dertlendim yine ya offfffff....
sakın boyle umutsuzla kapılma .
umudunu hıc bır zaman yıtırme .
zaten eskı sevgılın senı terkettıgı ıcın bu kadar tatlı vazgecılmez .
ama emın ol o da hınt kuması degıl .
kacan kovalanır mısalı .ınsanoglu sevıyoruz zoru .
elbette senı de bırısı sevecek .bıraz zaman hersey yoluna gırecek tatlım
ben de dondurdgum sahte face"i actim tekrar yabakiyorum ama ne bisey begeniyo ne paylasiyo. girmiyo da artik nete. sanirim yeni biri var hayatnda onunla vakit geciriyor.
"ne o bu kadar mutlulugu hakediyor ne de ben bu kadar mutsuzlugu".. bugun ne hale dustugumu yazayim: kutuphanede sinava calisiyodum,birden aklima ayrildigimiz gun bana dedigi laflar geldi, bicak gibi saplandi kalbimin ortasina.
sonra agladm agladm ve agladm..sildim gozyaslarimi eve gitmeye karar verdim.otobuse bindim yine geldi aglamam. ama kapadim gozlerimi attim basimi geriye,icim gecmis uyuyakalmisim. derken eve geldm agladim agladm ah ettim dua ettim. KK'yi actim okudum burdaki seyleri. biraz olsun rahatladm ve tekrar ders calismaya calistm. simdi yine burdaym.. aciyorum halime. Rabbim sen de aci, hayirlisi oldu EMINIM. ama su an guce ve unutmaya cok ihtiyacim var
şu dertli başlıklara yorum yapan, yazan kişiler hepberaber toplanıp ağlama günü filan yapalım baribirbirimize sarılır ağlarız:)) ah be canım geçiyor yavaş yavaş hepimizin acısı geçer inşallah. hepimiz çok mutlu oluruz, bizi sevip değer veren insanlar olur hayatımızda:))
adam benim yaşadığım şehre gelirdi eskiden sonra bu gitgide azaldı benle 500 mt ileriye bile gitmekten üşenmeye başladı:)) şimdi o kızı daha çabuk görmek için yurtdışına gidiyor düşünün. pasaport çıkarttı, vize işlemlerini halletti bir sürü para verip orda bir hotelde kalacak, uçak bileti filan. en son bunu gördüm artık bakamam sayfasına bakmamalıyım. düşünüyorum da sevilmemek için neyim eksikti? o kızdan daha güzelim, daha zekiyim, daha sevgi doluyum. onu en kötü hallerinde bile seviyorum. o kız çenesinde kesik var diye bir çocuktan tiksindiğini gülerek anlatan biri ya :)) kıza aşık herhalde bunları göremiyor akıllı. bakmamak lazım sayfalarına sonra bunları görüyoruz kendimize kızıyoruz başka bişi değil.
dogru diyosun lorem bakmamaliyiz evet( ama hayatnini ogrenmek istiyorum. aci mi cekiyor ne yapiyo biri var mi yok mu ne bileym aptal kizi oynuyorum sanki ya
ayrica bu aglama gunu cok mantikliymis ya once aglar,sonra dedikodu da yapariz miss gibi:)
ben de oyle anlayamadim. hayatindaki tum olumszluklarin sebebi ben oldum sanki. derslerine yardim ederdim,kotu derslerinden bile bni sorumlu tuttu ya . halbuki devamli bi arkadasnin evinde toplanip oyun(!) oynuyordu,diyodum gitmesen ders calissan flan. ama duydum ki dersleri yine cook kotuymus.ben ona varya HAKKIMI helal etmem!!!! neler yaptim neler. aileme yalan bile soyledm. degdi mi? deger mi ? degecek mi? hayir tabi ki. icinde zaten sevgi kirintisi olsa durdurmazdi onu oldugu yerde donerdi. bu kdar kolay iste herseyi unutmakben giderim,baskasi gelir ona gore. nerde verilen umutlar,sozler heh? Rabbim ondan once mutlulugu versin bana,sonra da ona versin verecekse. o hic bi iyiligi haketmeyen bir nankor ve bencil
hahah harika olurdu ağlama günü :))) valla kızlar burda sizler olmasaydınız burası olmasaydı ben bu sefer toparlanamazdım. gene çünkü ara ara meraklı meraklı hayatımla ilgili sorular sormaya başlamıştı. arada görüşüyorduk filan. bir gün sonra buluşacaktım sonra o kızla konuşmam, aralarında bişi olduğunu öğrenmem, ve eski sevgilimin buna ön ayak olması o açmış duygularını filan. bütün hücrelerimin parçalandığını hissettim o an. hepsi hepsi nasıl bir acı böyle. işi filan hepsini bırakacaktım hiçbir teknoloji aletinin olmadığı boş boş dağlara taşlara bakacağım bir yere gitmek istedim. sadece rüzgarın sesini duyacağım bir yere. çok kötüydü. allahtan iş yerimde patronum filan anlayışlı biri işler için sıkıştırmadı yoksa bilgisayardan telefondan filan acayip tiksinmiştim açmak bile istemiyordum. iş için sadece katlanıyordum. benimki bana öyle büyük büyük laflar etmedi. ama ben gidicem dediğimde bekle yanlış yapıyorsun herşeyi düzene sokucam dedi. beraber birlikte olmakla ilgili laflar etti. ne zaman biliyor musun? 1 sene bekle dediğinde "o zaman durumum müsait olur mu bilemem, gelecekle ilgili bişi bekleme benden" diyince :)) ve gidicem dediğim zaman. o zamanlar anlamadım tabi malım ya. şimdi olsa haa bu bundan anlıyor derdim. eh işte öyle büyük büyük laflar etmediği halde benim ona o kadar çok bağlanmam çok feci. en azından 2 kişilik bişi yaşardım da 2 kişilik mutluluklarım olurdu. tüm mutlu anlarım benim oluşturduğum anlar :)) ondan bişi yok.
canım benim sen de kendini suçluyordun dimi:)) ben sebep oluyorum, ben sıktım aman o üzülmesinn. ahh ahh biz de hemen kendimizi suçlamaya başlıyoruz işte. değmeyecek insanlar için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?