- 14 Aralık 2012
- 234
- 60
- 123
inşallahhh canım senin için inşallah ama ben onsuz kimseyi sığdıramam yüreğime..
canım birazcık döner diye umudun varsa tabiki bırakma asla vazgeçme.
Hala seni sevdiğini duyuyorsan yada en azından hissediyorsan...
benim yok hayatında başka biri var
onu gerçekten seviyormuş beni unutmuş birazcık umudum olsa hiç bırakırmıydım bende hiç başkaları olsun diye dua edermiydim?
ama bile bile neden kendimi ateşe atayım onun umrunda değilsem niye sonsuza kadar onu bekleyim
evet sevdim çok sevdim hiçbir zaman unutamıycam şimdi gelse yine kabul ederim ama istemiyor işte.
ölüyorum galıba. allahım keşke canımı alsa. bu azaptan kurtulsam.. zaman geçmiyor çaresizlik heryanımı sarıyor. yaşamak istemiyorum
çok sağol canım bugun ılac aldım sakınlestırıcı onu kullanmaya baslıcam. olumu falan dusunmuyorum cok sukur. ama yasamakta cok zoröyle oluyor insan bi alışıyor gibi oluyor unutmuş sanki bi bakıyorsun yerlerin dibinde
ne olursa olsun ne kadar zaman geçerse geçsin bitmeyecek bu acı rabbim yardımcımız olsun
sende bu kadar yıpratma kendini ölümü filan düşünme sabretmeye çalış
acınıda anlamadığımı düşünme aynılarını bende yaşıyorum
Bunu yazmış mıydım bilmiyorum ama en son aşk acısı çeker gibi olduğumda sadece sessizce ağladım ve hemen yatağıma geçtim.
Orada da biraz ağladıktan sonra uyudum. Zaten çok yorgundum.
Ve sabah harika hissediyordum kendimi. :)))
çok sağol canım bugun ılac aldım sakınlestırıcı onu kullanmaya baslıcam. olumu falan dusunmuyorum cok sukur. ama yasamakta cok zor
Beni böyle sev dizi sinin kaçırdığım son iki bölümünü izledim.
Hatıralarım tazeleniyor izlerken. Canım acıyor, kimi zaman gözlerimden yaşlar akıyor...
Ömerin sevgisi samimiyeti ve karakteri bana, kendisine bir zamanlar son derece güvendiğim ve ailemle tanıştırdığım kişiyi andırıyor.
Bu bir dizi de olsa aysemin kaderi benim kine benzemesin istiyorum,
İnşAllah mutlu olurlar. Sevgileri hiç bitmez. Kimsede onları ayıramaz. Hayalkırıklığınada uğramasınlar...
Aynen bende öyle yaptım. Ha bide tatlıya sarıldım bol bol
ama o son söylediğini yapamadım henüz :/
Harika değil hala boş hissediyorum
canım kendi kafana göre almıyorsundur umarım sakinleştirici doktor kontrolünde demi?
tabiki hayat çok zor neler neler yaşıyoruz düşünüp durursak atlatamayız
ben eskisi kadar düşünmüyorum şükür birlikte vakit geçirdiğimiz yerlerden geçince filan ağlama krizlerine girmiyorum en azından
ama aklıma geldiğinde gözümden sessizceyaiların akması hiç bitmiyo ve bitmeyecek sanırım
bılmıyorum ya allah sanada sabır versın, ilk askımdan resmen kazık yedım keske bole olmasaydı
kelamihal duygusallığın dibine vurmuş durumdasın anladım canım baksana dizi için bile inşallah mutlu olurlar diyorsun...
bizi bu hale düşürenler biz bu hallerdeyken nasıl bu kadar rahatlar acaba halimize bak...
bende facete orda burda bi çift gördüğüm zaman dua ede ede bi oluyorum rabbim ağızlarının tadını bozmasın
sevgileri hiç bitmesin...falan filan işte. nasıl bir psikolojideysem artık gördüğüm her çiftin birgün ayrılacağını düşünüyorum
kendime gelince yeniden bir çift olma olasılığımı düşünemiyorum bile
Bilmiyorum ki, inan bilmiyorum....
Bende merak ediyorum gönül alemleri, manevi yönleri, ruhları ne alemde? Benim ruhum acı duyarken eğer sevgi o 'gerçek tertermiz sevgilerden idiyse' onun ruhu da azab duyması gerekiyor...
Ama eğer rahat devam edebiliyorsa hayatına, ben rabbime dua ediyorum ki, vurdumduymaz bir insanı benden uzak tuttu. Ama onun vurdumduymaz ve umursmaz bir insan olabileceğine inanamıyorum. Benim bildiğim o öyle bir insan değildi. Canımı acıtan yer işte burası...
Bundan sonrası için bu konuda bir insanoğluna güvenmek benim için de imkansız gibi gözüküyor..
İnsanoğlundaki Vicdan, aslında içimizdeki rehber dir. İnsan onun sesini dinleyerek doğru ve yanlışı hissedebilir.
Bu kutsal evlilik müessesesi için önemli olan Seçimimizi yaparken acaba vicdanımızın sesine yeterince kulak vermeyerek biz mi yanlış yaptık?
Onlar şuan vicdanlarının sesine kulak vererek/verdiklerini sanarak doğrusunu mu yaptıklarını sanıyorlar?
Ben bilemiyorum. Ama biliyorum ki Rabbim biliyor herşeyi.
ona sığınıyorum, o korur gözetir yardım eder. O kuluna en güzel dosttur. Belki böylesi bizim için hayırlıydı. Belki böylesi bizim için gerçekten daha hayırlıydı. Çünkü bizim bilmediklerimizi bilen Rabbimiz, bizim için iyi olmiyacak bir durumu bizden uzak tutmuş olabilir. Hatta ben bu şekilde inanıyorum.
Bu durumda yukardaki soru işaretleri gibi bizi üzmekten başka işe yaramayan hep geçmişe bağlayan soru işaretleriyle kafayı meşgul etmemeliyiz. Allah için hayata devam edelim. Hayır dolu işlerle uğraşmaya çalışalım.
Güzel Rabbim sen bizleri koru sen bizleri dünya ve ahiret sıkıntılarından halas eyle, bizleri doğru yola ilet. Amin
Semizotu nickli üyemiz, dualarım sizin için de geçerli.
Sıkmayın canınızı. Böyle birşey için can sıkmaya değmiyor.
demesi tatbikiden kolaydır hep. biliyorum.
Bende çok zorlanıyorum. İkilem içersine düşüyorum. Bu konudaki Ruh halim Tahteravalli gibi değişken olabiliyor. Sabitliyemiyorum ve yine gün geliyor canım bunun için öyle bir acıyor ki...
Bunun çaresi olmalı,
Tatbikte de zorluk cekmeyeceğımız şeylere yönelmek lazım belki de.
Rabbimize emanet olmanız duasıyla
Ayrıca bu konuda bizlere tavsiye ve nasihat verebilecek tecrübeli büyüklerimizin her bir hayırlı, yönlendirici ve yapıcı yorumu için minnettarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?