Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

ben bugün onu gördüm biliyormusunuz yüreğim parça parça oldu kavruldu sanki.
bişey oturdu oraya.. da beni gördü tabi öylece baktı suratıma ne üzgündü ne pişman
benim üstüme 2nci sevgilisini bile yapmış 3 ay içinde:) gülüyorum çünkü anlayamıyorum nasıl böyle bi insan oldu
2sene bana ne yeminler ne sözler verdi seni asla bırakamam nefes bile alamamki ben sensiz derdi
çok hatalar yaptım onun yüzünden artık tek bişey istiyordum pişman olsun ve affet beni desin
ama bu imkansız bunu onu görünce tamamen anladım

değerli kardeşim, Allah razı olsun, fark ettirdin...

Rabbim sana da şifa versin.
Ümitsiz olmayasın, Rabbim versin inşAllah şifanı.
Doktor öyle der ama Asıl Allah bilir doğrusunu...
Doktorları şaşırtan nice vakalarla dolu bu dünya
Kesip atmayasın sakın. inşAllah tez zamanda ulaşırsın sıhhatına..
Sen yeter ki sebepleri yerine getir ama Allah'a sığınıp ondan yardım istemeyi sakın unutma
Bize hatırlattığın önemli tesbitlerin için de Allah razı olsun senden
Sanada burdaki diğer kardeşlere de Güzel hayırlı huzurlu mutlu, kıymetinizı bilen bir eş ve hayırlı çoçuklarınızla birlikte mutlu bir yuvanız olması duasıyla...

o sözler hükmünü yitiriyormuş maalesef...
insan sözü bi kez demeli onu da hiç unutmamalı
ama zamanımızda artık farklı
nesil farklı
değerlere yabancılaşan bir nesil söz konusu

Öyle insanla evlenmemiş olmanız iyi olmuş.
Kötü zamanınızda yanınızda olmayan insan iyi gününüzde yanınızda olsa neye yarar..
Onu görmeyin artık
bakmayın, sormayın merak etmeyin, umursamayın,
Hakkınızı nasılsa alırsınız er yada gec...
Allaha sığınmaya devam
Rabbimiz derdinize derman olsun

Selam ve dua ile

bir de yüreğim anlasa artık bunları

İçim soğudu sanıyordum.Bugün facebookta nişan resimlerini gördüm.2 ay içinde ne bu acele yangından mal mı kaçırıyor anlayamıyorum.Duygularımı anlatacak sözüm yok.Dondum kaldım resimleri görünce.Off Allahım bitse gitse artık söküp atsam içimden ((

sanada allah kolaylık versin canım heralde birgün bunlrı bizde yaşıcaz belki kimbilir
henüz nişanlanmadı ama kız arkadaşı var üstelik 2.ayında çiçek aldığı bi kız arkadaşı
benim 2 senede görmediim bişey. nedense hep böyle oluyo demi sen cefasını çekiyorsun yıllarca
sonra ayrılıyor senden ve ilk bulduğu kızla evleniyor insanın aklı almıyor yıllarını verdiği
deli gibi sevdiği insanın böyle olması sana bunu yapması

yaşarken ölmek dediklerini yaşıyorum..
3 yıl ama dolu doluu.. neler yaptım herkes özenirdi yaptıklarıma. sınıfımdaki erkeklerin adlarını bilmezdim. biri benden kalem istese ne laflar yerdim.ölmeyi bile denemiştim onun için. sadece onun olduğu bi hayatı tercıh ederdım hıc dusunmeden ama o ne yaptı ayrılır ayrılmaz duzenlı bı hayat ıstıyorum arkadaslarımla gezmek spor yapmak istiyorum dedi ya kulaklarımdan gitmiyor bu mesaj. ben onu o özgürlüğü seçti.
ne yemek yiyebiliyorum , ne gezebiliyorum, ne okula gidebiliyorum, heryer dar geliyor üstüme üstüme.
ağzım burnum yara içinde.. kendimi sıkıyorum ağlamamak için dayanamıyorum. hiçbi yere sığamıyorum ya. hayatın kıymetini bilip her dakika şükreden ben şuan ölmek istiyorum sadece başka bişey değil. böyle yaşayamam gibi geliyor. gözlerim şişmiş bi halde başım ağrıdan durulmaz halde, yaşamak bu değil.

Saol canım allah hepimize kolaylık versin.Aynen dediğin gibi cefasını biz çektik sefasını başkaları sürüyor.Bunu yaşamanızı hiç istemem.Ben burda hergün ruhumdaki sancılarla kalbimdeki kırıklarla boğuşurken onun bu kadar mutlu olması çok zoruma gidiyor çok.Bütün resimlerine baktım.Nişanlandığı kıza baktım.Kendinden yaşça büyük geldi bana.Anlamıyorum ben ona tüm sevgimi verdim ne eksikti bende.Ne buldu karşısındakinde.2 ay önce bi ilişki yaşayabilecek durumda değilim dedi bana bu adam kafam çok dolu problemlerim çok dedi.İnandım bende güvendim tamam dedim.Ben hala geri döner belki sorunlarını çözünce diye düşünürken yaptığına bak.Ayrılırken bile dürüst olmamış bana karşı.Ben hala bu adamın nesini seviyorum anlamıyorum.
Hazmedemiyorum kendime de kızıyorum.Niye bu kadar inandım güvendim diye.Ne diyim bu da bir tecrübe oldu diye avutuyorum kendimi şimdi.

çok zor canım çok iyi anlıyorum seni. merak etme bi yerde okumuştum hadisti yada mevlananın sözüydü tam bilemicem
"bir yerde bir acı varsa oraya rahmet yağar" dua edelim elbet mükafatımızı alacaz.
çok zor evet bende öyle bi inanmış öyle bi güvenmiştimki kalbim paramparça oldu.
ama umut verip seni hiç bırakmıcam deyip bırakıp gittiğin insanın hı seni oldurur mu?
tabiki yinede rabbim bilir sadce sabır

canım sabter ne olur koyverme kendini bak hepimiz aynı şeyle mücadele diyoruz
bol bol dua et namaz kıl öyle rahatlıyorsunki sakın ölümü getirme aklına
elbet mükafatını alacaz bizde rabbim yardımcın,yardımcımız olsun
bende ölsem dediğim çok oldu şimdi rabbime sığındım sende öyle yap canım emin ol faydasını göreceksin
haberlrini bekliyorum sürekli takipteyim burayı

Arada demekki sevgi farkı varmış
Gerçekten sizin sevdiğiniz gibi seven insan terk edemezdi öyle değilmi?

yada şöyle söyleyim; madem yapamıcaktı, bu yüreğin taşıyıcısı olamıcaktı ozaman adam gibi de ta baştan bu işe yanaşmamalıydı. Bunu karşıdaki insanın iyiliği için yapmalıydı.

Birde zorla kendilerini sevdirme cabasında olup bunu başardıktan sonra canınızı acıtan bahanelerle artık sizi kendisinden uzaklaştırma çabasına olanların artık vay haline

Bundan sonra yanımda olmasın da zaten... galiba ben siliyorum onu yüreğimden. Böyle bir insanı gönüle sokmuş olmak dahi hataymış. Rabbim sana şükürler olsun. Yaptığı ihanetleri düşünerek insan iyikide olmamış diye rahatlıyor. Ama madem olmicaktı neden konuşuldu ki boşu boşuna hayaller kuruldu, ve güven gitti diye üzülüyor. Ama bunun sorumlusu biz değil bu duruma getiren o kişidir. Allah'a havale ediyor ve yine Ona sığınıyorum.

Son düzenleme:

canım allah razı olsun valla ama çok zor.allaha sığınmaktan başka şansım yok zaten. inşallah zamanla hafifleyecek. allah hepmizin yardımcısı olsun

Aklıma geldiği her an Allahım diyorum sana sığınıyorum birtek sana güveniyorum.Bu kadar gönlümü kırdı bu kadar oynadı benimle sana havale ediyorum cezasını sen ver Allahım diyorum.Biliyorum yanına kalmayacak.Kimsenin ahı kalmaz kimse de.Beddua edemem ben korkarım.Bi yerden duyarım kaldıramam sonra.Allahım bildiği gibi yapsın.
Mevlana'nın sözüydü.Bende çok severim o sözü.
Ne diyeyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.İnan zor tuttum kendimi ağlamamak için.
Bir arkadaşım vardı.7 yıllık ilişkisi bitti geçen sene.7 yıl dile kolay beraber büyümüşler reesmen.Çocuğun adı geçtiğinde arkadaşımın gözleri ışıl ışıl parlardı.Derdim ki 7 senede hiç mi azalmadı sevgin .yok derdi hala ilk gün ki gibi seviyorum.O da çok şey yaptı sevdiği adam için ne fedakarlıklar inanamazsın aynı senin gibi.Sonra senin hikayen gibi aynı şekilde bitti.Neymiş paşam evlilik adamı değilmiş gezmesi tozmaası lazımmış daha.Çok üzüldü arkadaşım günlerce aylarca.Çektiklerini ben bilirim.Her sabah işe gelirdi bakardım gözleri şiş.Kimse görmesin diye ekranı kendine siper edip öyle ağlardı.Abartmıyorum bir gün sırtını gösterdi senin de dediğin gibi yara içindeydi her tarafı.O da ölmek istiyorum diye ağlardı.Sonra yavaş yavaş azaldı acısı.Şimdi kazara çocuğun adı geçse o kimdi gibilerinden bakıyo bana.Bakıyorum gözlerinde o sevgiden eser kalmamış sökmüş atmış içinden.Hayatına kimse girmedi daha unuttum ama güven sorunum var diyor.O arkadaşımı gördüm bi an sende.
Diyeceğim o ki hayat en güzel hediye.Kimse için ölümü düşünmeye değmez bu hayatta.Şimdi bişeyler çok yeni.Çok canın yanıyor yüreğin sıkışıyor eve odalara sığaamıyorsun duvarlar üstüne üstüne geliyor biliyorum.Allah yardımcın olsun.Umarım sende o arkadaşım gibi çabuk üstesinden gelirsin.Hikayesi örnek olsun diye yazdım sana.Gerçekten hayatımız ailemiz bize en güzel hediye.Bunu unutmamanı dilerim.Arkadaşların da dediği gibi bol bol dua et manen çok rahatlıyorsun.Tekrar Allah yardımcın olsun arkadaşım

canım allah razı olsun valla ama çok zor.allaha sığınmaktan başka şansım yok zaten. inşallah zamanla hafifleyecek. allah hepmizin yardımcısı olsun

evet çok zor çok iyi biliyorum nasıl bişey olduğunu allah yardımcımız olsun.
umarım birgün burdan birbirimize iyi haberlerimizi veririz biri girdi hayatıma
yeniden aşık oluyorum gibi şeyler

ben bedduada ediyorum acımdan ne yalan söyleyim. allahım mutlu olamasın inşallah diyorum biliyorum iyi bişey değil ama dayanamıyorumki
çok acıy yüreğim

evet çok zor çok iyi biliyorum nasıl bişey olduğunu allah yardımcımız olsun.
umarım birgün burdan birbirimize iyi haberlerimizi veririz biri girdi hayatıma
yeniden aşık oluyorum gibi şeyler

inşallahhh canım senin için inşallah ama ben onsuz kimseyi sığdıramam yüreğime..

allah razı olsun canım ya burda paylaşmak acımı anlayan birilerinin cümleleri inanki beni bi nebze rahatlatıyor. umarım bende düzelebilirim. ama ben düzelmek değil onu istiyorum yeniden onun olmak omzuna yaslanmak elini tutmak sarılmak koklamak.. sadece onun olduğu bi hayat. idealler üstüne kurulu hayatımı sadece ona adamıştım. çokmuydu ya haketmedimmi anlayamıyorum.
allah bana yaşama gücü versin sadece gerisi gelir zamanla..

inşallahhh canım senin için inşallah ama ben onsuz kimseyi sığdıramam yüreğime..
canım birazcık döner diye umudun varsa tabiki bırakma asla vazgeçme.
Hala seni sevdiğini duyuyorsan yada en azından hissediyorsan...
benim yok hayatında başka biri var
onu gerçekten seviyormuş beni unutmuş birazcık umudum olsa hiç bırakırmıydım bende hiç başkaları olsun diye dua edermiydim?
ama bile bile neden kendimi ateşe atayım onun umrunda değilsem niye sonsuza kadar onu bekleyim
evet sevdim çok sevdim hiçbir zaman unutamıycam şimdi gelse yine kabul ederim ama istemiyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…