Ancak itiraf etmeliyim ki bu konuda kendim de gitgeller yaşıyorum.
Suçluymuşum gibi davrandı bana karşı.
Ben susmayı tercih ettim içime attım. ama şuan da bu durum oldukca canımı sıkıyor. Ama konuşsaydım daha mı iyi olurdu bilmem.
Bu süresi bitmeyen acının sebebi acaba içimde bastırılmış çığlıklarım mı?
diye çoğu kez kendime soruyorum...
peki bu çığlıgı dışa vursam sanki duyabilecekmiydi? Nice gözü, kulağı ve kalbi olan kör, sağır ve 'kalpsizler' var...
Belki o da aynı şekilde sessizce çığlık attı da ben mi işitmedim görmedim diye de düşündüm/düşünüyorum çoğu kez. Ama bu durumda olan insan beni böyle bu durumda bırakamazdı diye düşünmeden de edemiyorum. Ayrıca kalbim onun tarafından hiç ummadığım şekilde kırılmış durumda. Ben ondan özür bekledim. O zamanlar Kalbimdeki 'O', benden mutlaka bundan dolayı özür diler durumu düzeltirdi ve konunun bu duruma gelmesine müsaade edemezdi. Onun olması muhtemel çığlığına ben bu durumda nasıl karşılık verebilirdim ki...
karmakarışık bir öylesine kim vurduya gitmiş suçlamalarla bitmiş bir mesele... Ben işin içinden ozaman çıkamamıştım, şuanda çıkamıyorum.
İçimde bir ses son sözlerini söyle içinde kalmasın diyor. Bu ses neyin nesi bunu bilemiyorum. Egomun sesiyse bu, buna kulak vermek beni zarara uğratır. Bu zarara uğramak istemiyorum.
İşin doğrusunu bilen Rabbimiz Düşlerimizi kontrol altına alsın. Kalbimizi doğruysa doğruda sabit kılsın. Eğriyse doğruya çevirsin Amiiin...
o beni artık sevmiyor umrunda bile değilim çok iyi biliyorum çünkü aylar öncesinden bağırmaya başlamıştı aslında bunu suratıma
tabi sözleriyle değil yaptıklarıyla anlamam için onu ondan önce benm bırakmam için
ama yapamadım çok seviyodum yalvarıyodum ona eskisi gibi ol diye olmayacağını bile bile
sözler verdi bana seni hiç bırakmıcam sensiz nefes alamam vs.böyle umutlar verdi bana hep
ve gitti
Selamun Aleyküm arkadaşlar,
gelgitler içindeyim yine... yine canım yine çok yanıyor.
Kitap okurken, tv izlerken vs. iki kişnin birbirine olan gerçek sevgi bağını okuduğum, gördüğüm an benim hatıralarım depreşiyor ve gözümden taneler süzülmeye başlıyor.
Neden böyle oluyor. Ona karşı olan bağım cözülmüyor. Nasıl iştir bu. Rabbim yardım et....
Nasıl bağlanmışım ki... kendime itiraf edemiyorum ama sanırım özlüyorum... canım çok yanıyor...
Neden bitti ki... bitecek ti neden başladı... neden kendisini bana sevdirdi... ben onu neden sevdim
Canım yanıyor...
Vallaha benimki ilk askimdi cok sevdim, 1 yil sürdü birlikteligimiz,hatta evlilik konusu bile acilmisti.Ama sonra bana ayrilalim dedi,ayrilma sebebide ev babasi olamazmis,bana dediki sen öyle gezip tozucak bir kiz degilsin,cok iyi bir kizsin,seninle evlenmeyi cok isterim,ama ben rahatima düskünüm,alismisim hazira konmaya,baba evinden ayrilmak zor gelir,bir eve bakamam,evde beni bekleyen bir karim olunca istedigim kadar disarida gezemem,erken saatlerde eve gelmeliyim,ben bunu yapamam.Hayatimda engeller olsun istemiyorum dedi.Yikildim...
Tamam ayrilalim demekten baska birsey gelmedi elimden.
Ayrilik cok fena etti,aglama krizlerine girdim,kimseyi yanimda istemedim,ailemden bile uzaklastim,kendimi odama kapattim...Sonra kendime geldim,aslinda hayata döndüm,ama ara sira aglama krizleri tekrar basliyor...
biz şükür ki 4 gün sonra barıştık ama ben bilirim neler çektiğimi..
otogardan otobüse bindim 12 saatlik yol..
son kez sarıldım baktı gözümün içine bindim otobüse..
yol boyunca ağladım zaten gece de uyumamıştım dudağım uçuk, gözler kıpkırmızı şiş, göz çevrem kapkara olmuş üzüntüden..
gece ona sarıldım uyuduk, sayıklayıp durmuşum...
sığamadım otobüse 12 saat boyunca ne uyku ne bişe boş boş baktım sadece etrafıma
5 yıl dile kolay onun kokusu geldikçe aklıma, anılarımız geldikçe daha da ağladım..
kokusu sinmiş elime kokladım kokladım ağladım
eve geldim arkadaşım karşıladı beni yolda elimde valizim ona sarılıp orada koptum zaten
hani bağıra bağıra ağlanır ya, öyle ağladım işte..
ne yemek yedim ne uyku uyudum..
odama sığamadım tek başıma yatamadım
annem yattı yanımda hep, gece kalkıp kalkıp ağladım..
annem sarıldı bana o da ağladı benimle...
yeri geldi dibe çöktüm yeri geldi isyan ettim bağırdım çağırdım sinirlendim öfkelendim vs.
hiçbirşeyin anlamı yoktu benim için makyajsız şiş bi yüzle okula gittim beni gören korktu noldu sana diye..
günlük işlerimi zorla yapıyodum yerimden kalkmak gelmiyodu içimden..
aramasını bekledim aramadı dedim yok aramayacak kesin..
sonra annemin zoruyla yıllar sonra ilk defa düğüne gittim surat beş karış oturuyorum o kadar kalabalık ki..
bi baktım telefon çalıyo bi baktım o..
o kalabalığı yarıp bi dışarı çıkışım var anlatamam...
elim ayağım titredi konuşurken..
nasıl olduğunu merak ettim dedi sadece... umutlarımı kırdı yine benim..
o gece baktım bi telefon daha..
seni çok özledim dedi ben de dedim öyle barıştık
ama allahım düşmanımın başına vermesin biz hiç ayrılık yaşamamıştık, en fazla kavga eder bi saat sonra barışırdık ilkti o yani...
allahım bi daha yaşatmasın çok kötüydü...
yaşayan herkese de allahım güç kuvvet versin inşallah
ne güzel gerçekten seviliyosun demekki birbirinizin kıymetini bilin.seven adam bulmak çok zor.seven her zaman geri dönüyo özlüyo bak özlemiş ne güzel.hiç ayırlmazsınız ve çok mutlu olursunuz ömrünüz boyunca inş
rabbim yardımcımız olsun bende çok kötü durumdayım.herşeyde o aklıma geliyor.aklımdan çıkaramıyorum unutmayı istediğim halde unutamıyorum.birde bu aralar sanki o nişanlancakmış gibi hissediyorum.bu şüphe beni öldürüyor.dayanamıcam sanki.başka birinin elini tutucak bana söylediklerini başkasına söylicek.beğendiğimiz alyansı bana değil başkasına takıcak.allahım yardım et
bi sevdiği varmış hatta kızın bi kaç gün evvel doğum günüymüş çiçek göndermiş
facete gördüm bana gönderdiği çiçeklerin aynısı demekki aynı yerden vermiş siparişi...
hiçmi aklına gelmedi hiçmi içi sızlamadı bu nasıl bi vicdnsızlık nasıl bi.... bu nasıl bişey
yüreğim yanıyo. bana yaptıklarının hesabını verecekmi birgün pişman olacakmı hiçmi vicdan azabı çekmiyo
ben onun kahrını çektim kç sene derler ya cefasını ben çektim sefasını başkaları sürüyor.
beddualar ediyorum içimden nefret etmeye çLIŞIYORUM ama yazıklar olsun banaki bugün gelsin yine kabul etcem biliyorum.
hala içimde bi umut bu nasıl bişey yarabbim bu nasıl bi sınav gücüm kalmadı artık rabbim yardım et
her gecenin sonu sabah bunu biliyorum ama geçmiyor o geceler.. Allahım hep yanımızda ol..
bende çok ağladım yıkıldım hala da ağlıyorum ...ama aşktan değil doktorun söylediği sözlerden dolayı yaşamam sadece ilaçlarla devam ediyor ve tıbben yapılacak birşey yok henüz 22 yaşındayım ve hayatta hiç aşk yaşamadım bundan sonrada hiç yaşayamıyacağım....hayatınızın değerini iyi bilin herşeyden önce kendinizi düşünün kendinize değer verin ...dünyaya bir defa geliyorsunuz...daha nice aşklar bekler sizi...Allah başka dertler vermesin...
yazık o diriye ki ölü ile oturmuş, ölmüş; hayatını kaybetmiştir!
Mesnevi- Hz. Mevlana
Aldırma semizotu kardes, sineye çek... her kez ettiğini bulur.
Her nefesten sorumluyuz bunu unutmamalıyız.
Allah'a sığınmaya devam...Ona yalvarmaya devam.. O kaplasın kalbimizi. Onun sevgisiyle dolsun içimiz...
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?