Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

sana katılıyorum bu konuda yanımıza kar kalan tek sey üzülmek oluyor ve değer miydı dıye sorunca cok gec oluyor..ben senın yasadıklarını yasadım kılo verdım daha neler neler. ama toparlandım..ask acısından olunmuyormus ve degmıyormus..

dayanılmaz gibi gelse de illa ki geçiyo illa ki zaman geçince eskisi gibi aklına gelmiyo zamanla yavas yavasta olsa unutuluyo tabiki tamamen değil ama aklına gelmıyo bazen insanın yaşadıkları üzüntüler üzüntüyü geçtim o kişi bile aklına gelmiyo yeter ki sen diren güçlü olmaya çalış ayağa kalk ve hiç olmadığın kadar kendıne güven dolu ol.

selamlar bayanlar ben çok garip bir aşktan başım belada , bir adamı seviyorum evlenip boşanmış 3 çocuğu var ben 26 yaşımdayım o ise 36 , ailem kesinlikle bu ilişkiye izin vermez ben henüz hiç evlenmedim ve bekaretimi ona verdim 2 yıldır birlikteyiz , ayrı şehirlerdeyiz , aramızda çok karışık olaylar oldu , ve ben bu adamı çok seviyorum , bir gün telefonuna baktığımda çocuğuyla tatilde yeni çekilmiş fotoğraflarını gördüm ve eski karısıyla gitmişler tatile , bana yemin etti ayrı odalarda kaldık diye ve onunla hiç fotosu yoktu resimlerde sadece çocuğuyla vardı bu adam beni çok seviyor ve kıskanıyordu ama artık benimle ilgilenmiyor çalıştığı yerden birikmiş parası var alamadı eski eşi bunu çok borç altına sokmuş onları ödemek için arabasını sattı yapmadığı şey kalmadı ama hala o kadınla bu şekilde görüşüyor olması beni çok fena yapıyor , ve onu 500 km uzakta bırakıp gittim bu olayı görünce , daha sonra acaba aldatmamışsa fikri kafamı yedi bitirdi haksızlıkmı ettim diye bir sürü kafayı yedim aradım yaklaşık 10 gün boyunca telefonuma cevap vermedi , yanına gittim gelme istemiyorum seni dedi bana güvenmiyorsun dedi seni p kadar sevdiğim halde bana nasıl yaptın beni bırakıp gittin dedi sana güvenmiyorum dedi evlenincede böyle bırakıp gidiceksin beni dinlemeden dedi yanına gittim yelkenleri suya indirdi ağladı sarıldı lütfen beni anla dedi çocuğum için gittim dedi , bende tmm dedim parasının olmadığını da biliyorum gerçekten doğru söylüyor çünkü aynı yerde bende çalışmıştım ve paramı alamamıştım uzun bir süre sonra çıktım ama o kaldı ,

lafın kısacası onsuz yapamıyorum içim eriyor onunla olmak istiyorum ama maddi bir sürü sıkıntımız olduğu için bir araya gelemiyoruz ve ben bunu sürekli sorun yapıyorum ne yapmalıyım ? ömür boyunca o kadınla görüşmesini nasıl kaldıracağım bilmiyorum oda benim bu paranayak tavırlarımdan bıktı farkındayım

EN MANTIKLI ŞEKİLDE NE YAPABİLİRİM ??? LÜTFEN YARDIM EDİN ALLAH RIZASI İÇİN

bende senin gibiyim işte o çok zor herkesten uzak aşk yaşamak

Aynı şeyleri yaşıyoruz ve aynı durumdayız..

Arkadaşlar ben hamd olsun Rabbime iyileşiyorum.

Çok rahat bir poz vermiş kendisini çektirmiş, mutlu bir şekilde gülümsemiş kameraya. Bir yerlerde üzdüğü birilerinin olmasına rağmen bu rahat duruş beni önce şaşırttı. Sonra üzdü. Sanki hiç tanımadığım bir yabancı haline gelmiş benim için.

Nedendir bilmiyorum Ama şuan rahatladım. Böyle olması ikimiz için de gerçekten hayırlısıydı diye inanıyorum.

Rabbime hamdu senalar olsun...

Diğer kardeşlerim de inşAllah rahatlar en kısa zamanda...

Selam ve dua ile

Son düzenleme:
komplike ve değişken bir ruh haline sahip insanoğlu.

Önceki yorumum da iyileşiyorum ile o anımı kast etmişim sanırım...

Sevginin boyutu büyük ve Allah rızası barındırdıysa
Böyle bir sevgi de herşeye rağmen bitmiyor işte...boğaza koca bir düğüm oluşturuyor.

Bir zamanlar sevilen kişinin, şimdi acılar içinde başbaşa bırakılması ve kendisinin nefes almaya rahatca devam edebilmesi gibi olaylardır sanırım o kişiye duyduğumuz öfkenin sebebi...

Peki rahatca nefes almasa daha mi iyi olacağız?
Acı cekmesi olmıcaktır bizim iyi olmamızı sağlayan,
Belki sevgisinin gerçek olduğunun kanıtını görmek isteyişimiz...

Koskoca soru işaretiyle yaşamak çok kötü,

Gerçeği yaşamak ister insan,
acının da mutluluğun da

Bu sebepten hayali bir mutluluk yerine
acının dahi gerçeğini yaşamayı yeğlemelidir...

Son düzenleme:

slm arkadasim senin acini ben anlarim ancak. benim derdimde seninki gibi bisey.Esim beni aldati biriyle yasadi ben farkedene kadar ona evli olmaidigni demis oda inamis ver her hafta sonu o arayinca yanimizda oldugundan onda dememis esimleyim diye onada yalan söylemis cocuklar var annemler var yada bacimdayim diye yalan, oda israr edince evli oldugunu ögrenmis esimde esime dönüyorum demis birakmis onunla devam etmemis, ama icimdeki yara büyor gün gectikce aci veriyor duygusal biseyler paylastiysa mutluysa esim onla ben aradan cekiliri mutlu olsunlar cünkü ben esimle mutlu olmadim beni anlamadi ilgi sevgi bekledigimi anlatamadim ben yasamadim oyasasin hesabi herseye ragmen ben esimi ona birakmaya hazirim gercek duygusal bag varsa ve ikiside seviyorsa aradan cikarim yardim edin ne yapayimm

off aynen benimde yeni bitti 3 yıllık sevgiliydik ufak tartışmadan bana artık tahamulum kalmadı deyip bıraktı beni seni seviyorum sensiz yapamam diyenler böyle yenilerini bulunca değişiyorlar ya ben burda ağlamaktan gözlerim şişerken o rahatça gülüp eğlenebiliyor allah bildiği gibi yapsın allaha havale ettim benimde canımı alsında kurtulım bıktım artık çalışnak istemiyrum işe gitmek istemiyorum bu halde

onsuz yaşamak istemiyorum ben nasıl yapıcam onsuz onun kokusunu almadan yüzünü görmeden sesini duymadan giderken veda bile etmedi allahım bize yardım et

bayağı acı çektim ve kimse yanımda olmadı . o insan yani banaçektiren bırakıp gitti yani . güya ben terk ettim de neyse . hiç birşey elime geçmedi . en güzel yıllarım ağlayarak geçti . birdaha o yaşlar gelmeyecek . hakkımı helal etmiyorum . ölene kadar kırgınlığım benimle kalıcak .

benimki defalarca gidip geri geldi veya döndüm ama temelli gitti bikaçgün önce unutabildisen ne mutlu sana iki ay içinde 8 yıllık ilişkiyi benim gözümde yaşta kalmadı ağlamaktan insanın içi yanıyor böyle bütün vücudum bir tuhaf ruh gibiyim nasıl yapıcam ben bilmyiorum kafam hep dalgın dışardakilere zorla gülmeye çalışıyorum belli etmiyim diye ama içimse kan ağlıyor

Bende aynı durumdayım ayrılalı 4 gün oldu bende geçen gün dayanamayıp af diledim o haksız olduğu halde ama nafile sonuç sıfır dediğini gibi öküz ne anlar özürden aftan allah yanına bırakmaz hiçbirinin belki şimdi terkettikleri için mutlular ama aylar geçince onlar üzülecek bu kez bizde unutucaz inşallah

3 sene önce bir yıl birlikteliğimiz oldu sonra çok saçma nedenden sebep beni terk etti bahane işte belkide sıkılmıştır benden neyse ogün bugundur 3 yıl oldu olacak ben defalarca msj attım yalvardım, gel dedim, gel yuzunu göreyım senden bırsey ıstemıyorum sevgılım olma ama o suratını göreyım dedım hıcc umurumda bile olmadı en son aradı fırça attı bana neymıs bırdaha rahatsız edersem savcılıga verırmıs falan fılan neyse şimdi ilaçlarla idare ediyorum.

benim yaşama sevincim gider. hayattan beklentilerim gider . bazen zayıflarım.
9 aydır aşk acısı çekiyorum, hiç geçmeyecek galiba umudumu kestim . 9 aydır hep ağlıyorum. bide aynı okuldayız her gördüğümde çarpılıyorum yeniden . feci aşığım o da biliyor bana zamanla geçer dedi. o ilk sevgilimde 2 gün çıktık ayrıldık . elimi ilk tutan erkekti. hala ilk günkü gibi aşığımın . ama akıllandım bundan sonra kimseye bukadar bağlanmıcam. kend kendime bağlandım hep. Allah hepimize yardım etsin .

İlk 3.5 yıl bazı nedenlerden, gururumdan, inadımdan kendi kendime çektim zaman zaman annem anlardı sadece kestirip atardım çünkü söylemem çözüm değildi çok zor günlerdi kimseye derdini anlatamamak ve hatırlamak istemediğim günler yaşadım tek başımaydım kalbimdeki acıyı bir tek Rabbim bilir.Öyle bir acıki sanki her an kötü birşey olacak,kalbinde ağır birşey tarifsiz bir acıydı şükür kurtuldum derken son bir yıldır artık kendimi durduramıyorum.Arıyorum , mesaj atıyorum önce mutluluk oyunu oynuyorum, sonra sinirleniyorum markete girip elime ne geçerse alıp yiyorum sonra mide bulantısından hasta oluyorum, ağlıyorum fırsattan yararlanıp, bir süre sonra kilo alıyorum çok konuşmaya başlıyorum yalandan gülmeler.Buraya kadar güzel asıl sorun bundan sonra ne zaman zayıflamaya başlayıp susuyorsam işte o zaman gerçekten umut yok benim için.İçimde yaşanmamışlıkların, onunla olamamanın acısı var garip bir acı dokunduğum zaman sızlayan bir yara haline geldi artık benim için.Karmakarışık bir hikayede iki tarafında yaşadığı şey aynıydı o daha çok acı çekti duydum hastalandığını benim içim daha çok acırdı ama Rabbim bize bunu layık görmüş derken ben kendi elimlede yaptım diyemeden geçemiyorum inşallah bundan sonra yanımda olur ve yanında olabilirim.

Yemedim, içmedim, 10 kilo verdim. Yerlerde, koridorda, evin her köşesinde ağladım. kambur oldum bir süre, dik duramadım. Evlenmemize az kalmıştı. Yatak odası takımı alıp, eve kurdurmuştum. O yatakta yatarken kabir azabı çektim. Yüzümün ifadesi, bakışlarım değişti. Bir daha eski ben olamadım. Belki bu yeni ben eskisinden daha akıllı, daha bilinçli ve daha iyi biridir, onu bilemeyeceğim de, Allah kimseye bu derdi vermesin.

neden bitti(((

kesinlikle

Dun bir senelik iliskimi noktaladim. Hem guclu hissediyorum kendimi hem de bitik... Agliyorum guzel anilarimiz aklima geldikce. Dun sabah hele cok kotuydu. Hastanedeyim, agliyorum, hasta gelicek yakalanicam diye bi yandan kendimi tutmaya calisiyorum ama mumkunati yok hasta geliyor gozyaslarimi siliyorum, hasta gidiyor yine agliyorum... İlk kez yasamiyorum bunları biliyorum gececek. Ama insan uzuluyor iste ailelerin haberi vardi seneye nisan yapicaktik sonraki yaz da dugun. Borclari yeni bitmisti beraber para biriktircektik. Ceyizlik takimlarimi almistim bornoza kadar. Simdi o bornozu bir baskasi mi giyecek yani?

(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…