Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

üç buçuk ay oldu ayrılalı başlarda çok kızgındım ona beni yarı yolda bıraktığı için o yüzden iyiydim yanlış insanmış falan diyodum ama zaman geçtikçe onun da acı çektiğini buna bi yerde mecbur kaldığını düşünmeye başladım şu anda bir mucize olsa da kavuşsak diyorum sadece unutamıyorum daha kötüsü unutmak da istemiyorum acım o kadar büyüdü ki abuk subuk şeyler düşünür oldum hayat çok anlamsız geliyor çok acımasız.birbaşkasını düşünmek bile istemiyorum ne zaman geçecek bu acım bilmiyorum ne zaman başımı yastığa huzurla koyacağım?:sinifsinif:

bikaçgün önce öğrendim biriyle ciddi düşündüğünü.. ayrılalı 9 ay oldu.. amam ben halal unutamadım.. bana o kadar acılar çektirdiki.. doğru düzgün terketmeninde bir asaleti olduğunu öğrendim.. o oyuncak gibi oynadı benle giderken.. 2 yılımı verdim ne fedakarlıklar yaptım onun için.. tüm gelecek hayallerim onun üstüneydi.. evlilik..bebek..giderken bile hala" çok seviyorum ama evlilikten çok korkuyorum "diyordu. senden başkasıyla asla evlenmem diyordu..sen olmazsan hiç kimse olmaz diyordu..ama daha üzerinden kaç ay geçmeden biriyle ciddi düşünmeye başlamış bile eski defterleri kapatmış..bumuydu o "can sevginden dahah çok olann" sevgin? yazık..

1 yıldır birlikteydik ve 6 aydır da sözlüyüz beni her defasında çok sevdiğini söylüyordu çiçekler hediyeler iltifatlar birlikte harika bi 10 ay geçirdik son bir aydır da annesi ile aramda ufak tefek şeyler yaşandı ve kadın bu olayları inanılmaz büyüttü ne yaptı ne etti onu benden uzaklaştırmayı başardı 1 hafta önce bana telefonda senin mutlu olamicam dedi ve olayı bitirdi...Şok oldum 1 haftadır yemek yemiyor uyku uyumuyıor ve ağlama krizlerine giriyorum...Bu kadar bana önem veren beni seven bi insan bunu nasıl yapabilir????herşeyi geçtim bi ilişki hemde ailelerin dahil olduğu sözlülük durumundaki bi ilişki telefonda bitirilebilirmi??? çevremdeki insanlar beni gerçekte sevmediğini sevseydi böle bişey yapmayacağını söylüyorlar??? inanmak istemiyorum bi insan 1 yıldır rol yapabilir mi??? lütfen bana akıl verin? bu olabilir mi??????:gitme::1shok:

Arkadaşlar bana akıl verin insan rol yapabilir mi????alt üst olmuş durumdayımmmmmmmm:sinifsinif::gitme::gitme:

Bu mesajı okumamıştım...
CADIARZU
Evet ilginç vaka ama olur.
Annesi belli ki acındırmış kendini aranızı bozmak için. :umursamaz:
Ama seni sevmemesiyle alakası yok.
Sadece zan altında kalmış...
Yakında tıpış tıpış döner...
Sonrası da senin bileceğin iş artık ama bana sorarsan süründür.
lmaz:

Ben ağlamam sadece yüzüm asık olur.
ılk gün...
Sonra açılmaya başlarım kendimi eğlendirecek işlerle uğraşırım...
2. Sevgilimden ayrıldığım gün sanki milat gibiydi o kadar mutluydum kiiiiii...
:dance:
Ne dengesizim ya...

:1ninca:

Annesi ne yaptı ne etti bizi ayırdı...:belkide dediğin gibi acındırmış olabilir yada ya o ya ben diyebilir...bilemiyorum...İnsan bu kadar çabuk bitirebildiği için acaba sevmiyormu diyorum ama teşekkür ederim güzel cevabın için canım....insan böyle günlerde bu anlamda sözler bekliyor çevremdeki herkes sevmediğini söyleyince üzüntüm iki kat artıyor..Umarımki dediğin gibi olur ve tıpış tıpış döner:Saruboceq::Saruboceq:

keşke senin kadar çabuk atlatabilseydimmmmmmmm....bu anlamda şanslısınhihoyyyt

2 kere deli gibi sevdim..
biri arkadaşımla aldattı ..snra ikimizdende öte aslında bi sözlüsü varmş..6 7 ay snrada evlendi..bikaç ayada baba olcağını duydum

2.si.. artık bşiler ciddiye başlamıştı falan derken.. beni kelimenin tam anlamıyla yaz sezonuna antalya kızlarına sattı.. ayrılalı 7 ay oldu..

ama sorun şu..biz hatrlayıp sızlanırken..onların umrunda mı?sen sevgilim canım ilerdeki ailem herşeyim dersin..kafanda çoktan beraber oturcağınız evin detaylarını bebeğinizi adını bile çizmeye başlarsın ..ama o..ve eğer biri sewerse gerckten severse..aylarda gecse yıllarda gecse seni bulur..seni unutamaz..senin için çırpınır..

e ses yoksa hala...
kendimizi kandırıyoruz be kızlar..en güzelimiz bile aldatılmaya mahkum..kimi zmn haberimz olarak kmi zmn olmadan..

agladım..agladım..ailem arkadaşlarımda benimle üzülmesin diye kaçarak agladım hep dua ettim geri gelsin diye gecelerce aglayarak yakardım rabbime..ah etmek istemedim ama istemedende olsa ah ettim..slow şarkı dinleyemez aşk filmi seyredemez oldum..bir yerlerde şarkı çalıyorsa sadece dinledim duymadım duyarsam yine aglayacaktım çünkü.degmedigini biliyordum.tek bir damla gözyaşımı artık onun için sarfetmek istemiyorum..bana benimle her zorluga varmısın demişti en ufak zorluklarda kendi kaçtı..çok seviyorum demişti her olayda o terketti..bazen keşkelerim oluyor..bazense iyi kide bitmiş diyorum.ama herşeyimi verdim çok şey yaptım pişmanmıyım hayır..herşey bir deneyim bundan sonrakine bu kadar kıymet vermemem gerektigini biliyorum.ona teşekkür borçluyum çünkü onun sayesinde bir yol daha büyüdüm...

biz kadınlar hep fedakarlık yapan hep alttan alan oluyoruz verdiğimiz sözlerde duruyoruz ama onlar en ufak bir zorlukta verdikleri bütün sözleri,paylaşılanları,hayalleri hemen unutuveriyorlar bu da yaradılıştan gelen bişey olsa gerek yapıları kaypak biraz,erkeklerin hepsi mi böyle yaa,en güvendiğim bile beni bir çırpıda sildi,nasıl güveneceğim bundan sonra:umursamaz:,erkeklerden nefret eder oldum hepsi yalancıymış gibi geliyo kötükedihüsohayatımda bir daha biri olabilecek mi bunca olumsuzluğa rağmen yoksa yapayanlız yaşlanacak mıyım:çok üzgünüm:

Bu kadar kesin konuşma ya içim karardı resmen...

:gitme:

Saçmalamayın ya, neden çok eşliliği kabul edesiniz?
Ana baba paylaşılır ama eş-koca asla...
Bunu unutmayın.
Kabul etmek ne demek?
Allah korusun ama öyle yaşayacağıma, tek yaşarım daha iyi.

akannehir

bi haftadır 4 kilo verdim ağlıyorum ağlıyorum susuyorum elim telefona gidiyo hayır diyorum döncek olsa dönerdi aramam bişi değiştirmiycek diyorum bana sokağın ortasında diz çöküp şarkı söylemişti seni seviyorum diye baırmıştı bütün herkes bize bakmıştı çocuktaki aşka bak demişlerdi öle güzeldiki bi tane bile kötü davranışını görmedim ki onu düşünüp soğuyum olmuyo ya alıp başımı gitmek istiyorum her yerde onun kokusunu duyuyorum giysilerine sarılıp uyuyorum çok içim yanıyo onun umrunda bile deilim şimdi ankarada neler yapıyodur kimbilir oysa ben ağlamaktan gözlerim şişmiş bi halde ortalıkta ruh gibi dolanıyorum her telefon çalışında yüreğim yerinden çıkacak gibi oluyor herşey onu hatırlatmak için uğraşıyo sanki çok mutsuzum

Hayatım noldu da bu haldesin?
Ne yaptı da ayrıldınız üzüldüm haline yapma kendine böyle...
lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…