offbenim durumum nolacakki 1 ayı geçse ne halde olurum akannehir mafoldumben lan şerro benim öteki ay doğum günüm ara bi zahmet :1closedeyes:
umut işte neyi beklediğini bilmeden beklemek.........bende bekliyorum herşeyin zamanı var şu an bekleme faslındayım gelmezsede zamanla unutma faslında olacağım mecburen..........çevremdeki herkes döner dönecek diyor a caba iyilik mi bu bana yoksa kötülük mü?????.:bbo::bbo::sm_confused:
insan dönsün diye umut etmek beklemek istiyo ama olmazlar peşini bırakmıyo,sanırım böyle demeleri iilik değil kötülük çünkü umut ettikçe ve gerçekleşmedikçe yıpranıyoruz,ama umut tamamen bitince de kocaman bi boşluk oluyo herşey daha da çekilmez bi hal alıyo,Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah yine de umutsuz bırakmasın...
valla öncelikle kendimi tanıdım ayrılık acısı ile birlikte
1 ay boyunca peşinden koştum , aradım , mesaj attım , yalvardım , yoluna çıktım ama onda sevgi kırıntısı bile yoktu
gecelerce ağladm , annemin yanında ağladım , arkadaşlarımın yanında ağladım , 7/24 aradım
antidepresan hap kullandım
alkole vermedim kendimi sadece içtikçe eğleniyordum o yüzden arkadşlarla keyfine içtim , ama bir kere içip kendimi kaybettim , ağladım (bi de ortamda o da vardı eminim görmüştür ama gelip ne oldu yardım edeyim falan demedi ) arkadaşlarım zar zor eve bıraktılar beni
o ara sıra aradı beni , her aradığında acaba barışalım mı diecek dedm ama onun derdi barışmak falan değildi , sadece bana ne kadar rahat olduğunu kanıtlamaya çalışıyordu , eski sevgilimle arkadaş kalabilirim ben demeye getiriyordu lafı
o aradıkça bnm durumum daha da kötü oluyordum , beklediğim şeyi duyamadığım için
ortak arkadşlarımıza beni kötüledi , 2 yılımız boyunca hep beni çektiğini söyledi , yıkıldım resmen , elimde sadece 2 yılımın anıları kalmştı ama onların da yalan olduğunu öğrendim
facebookuna kızlarla fotolar ekledi , hepsini gördüğümde mahvoldum, kızlarla içiyordu , yanak yanağa pozlar ağlıyordum kalbim yanıyordu resmen , en sonunda facebooktan ve msnden sildim engelledm , çünkü msnimde oldukça acaba yazacak mı , nie msne girmedi , niye yazmadı , iletisinde ne demek istedi diye düşünüp kurup duruyordum .
o gün bu gündür aramıyor , o günden sonra ben fotolarımızı sildim , hediyelerini attım , unutmaya her gün bi adım daha yaklaşıyorum , ama her gün bekliyorum bir yandan belki arar diye . Sanırım bu hiç geçmeyecek bi duygu.
Bir de başka hiç bir erkeği sevemeyecekmişim gibi bi duygu var , benim bi kere aşık olma hakkım vardı onu da ona harcadım , şimdi aşksız kaldım gibi geliyor , umarım yanılıyorumdur
ama hala şarkılarda ağlıyorum , her şarkı anlam kazandı , ayrılık şarkılarının hepsi beni anlatıyor gibi :)
böyle işte çok yazdım kusura bakma
ama şu an cidden çok daha iyiyim , ilacı kullanmıyorum , gülebiliyorum eğlenebiliyorum , Allah hepimizi hep mutlu etsin inşallah
benimde geçmiyor.nöbet nöbet geçiriyorum.
bi gün ahkam kesiom iyiyim toparlandım güçlüyüm diye.ama bi bakmışım.dağılmışım.
ağlaya ağlaya içim dışıma çıkmış.aynadaki benmiyim.kömür çanağına dönmüş gözler benim mi
ölmek istiyorum.nefes dahi alamıyorum.neden böleyim ben.herkes unutuyor.herkes bukadar güçlü.
ben neden böleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?