Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

herşey şöle başladı: bi gün telefonda konuşurken dedimki kalk ders çalış uyuma o da annemsin babammısın dedi bende bozuldum teli yüzüne kapattım tamam öyleyse beni dahada arama dedim kapattım herzamn yüzüne kapttığımda tekrar döner arardı yine öle olcak sandım ama 3 gün boyunca ne ben nede o aradı inat ettim aramadım 3gün sonra o aradı ben öle demek istemedimde annem gibisin demek istemiştim dedimde o da neden kapattığıma anlam verememiş aramamış oda hatamı anlıyım diye çok kararlıydım aramazsa bende asla aramıycaktım vede bitcekti sonra aradı aşkım özür dilerim yanlış anlamışsın felan dedi ben soğuk konuştum aşkım demedim aşkım de nolur üzme beni dedi sana aşkım demicem daha dedim bozuldu sonra dedim dayanamadım aramasaydında aramıycaktım ayrılmıştık dedim neyse hallettik barıştık süperdi dakika başı arıyordu aşkım neler çektim 3 gün aramanı bekledim felan dedi neyse ertesi gün sabah aradım uykulu bi şekilde açtı güzelce konuştuk sen uyu dedim kapattım sonra bütün gün ulaşamadım arıyorum açmıyo telefonunu kapatıyo tekrar açıyo ama aramıyo msjıma cewap vermiyo bu durum gece 3e kadar sürdü açmadı bende ilk önce senin sorumsuzluğuna dayanamıycam diye msj attım biri warsa söle dedim cvp yok sonra gece 3 halen cewap yok lanet olsun seni tanıdığım güne sana verdiğim emeklere acıyorum şuan ne halt ediyosan o haltı yemeğe devam et bitti tamam dahada aramam dedim baya ağır konuştum aramaya devam ettim ama açmadı arkadaşlarım aradı baya laf saydılar onlarada cewap vermedi sonra duydumki ikizine ben ondan ayrıldım diye msj atmış bana böle msj atan ilerde ne der demiş bitirmis son kez konuşalım dedim açmadı sonra sen beni sevmesende ben seni sevmeye devam etcem o sözleri yürekten söylemedim kızgınlıkla söylemiştim özür dilerim sen yoksan artık kimse olmuycak sana söz verdiğim gibi hayatımdan bikişiyi bukadr sevdim değer verdim yaşananlar kısada olsa herşey çok güzeldi mutlu olmayı hakediyosun ama keşke bi cevap vermiycek kadar değer vermediğini göstermeseydin yazdım annemden aradım felan açmadı en sonunda pes ettim artık aramıyorum annem benim haberim olmadan onun bilmediği bi numaradan aramış konuşmuşlar beni çok kırdı sinirlendirdi üzdü hemen bitiriyo bişi olsa çok cocoksu olmuyo bana çok ağır konuştu demiş 3 gün boyunca beni aramadı ben sana aşkım demiycem dedi demiş buna kızmış ve ertesi gün bu yüzden telefonlarımı açmamış sana aşkım demiycem aramasaydın bitmişti dedim için annemde birimi var demiş kesinlikle yok demiş beni o çok kırdı demiş annemde bitiriyosanız konuşun şu şu davaranışlarına kızdım bitirmek istiyosanda konuşarak bitirin demiş oda arıycam tamam ama şimdi deil daha zamanı var zamanı gelince arıycam demiş son durum böle ama ben halen onu çok seviyorum ikizide beni istemiyodu şimdi gördünmü ayırdım sizi der gibi havalarda bu nedenle bitmesine inanamıyorum bana öle öfke doluymuşki bi msj bukadar kızdırabilirmi daha zamanı var arıycam ama ne demek??? baya uzun oldu kusura bakmayın herşeyi olduğu gibi anlattım birde sizin gözünüzle yorumlamanız için herşeyi açıkca yazdım nolur yorum yapın bana şimdiden çok teşekkür ederim

şu seven insanların arasına girip huzur bozan ve hatta hatta ayrılıklara sebep olan insanları Allahım bildiği gibi yapsın ve hepsi hem bu dünyada hemde diğer dünyada cezalarını çeksin...Bu ne ya niye yapıyor bunu insanlar ayırmakla ne geçiyor ellerine anneler kardeşler akrabalar v.sss hep bu aradaki insanlare yüzünden bitiyor çoğu ilişki....Allahım sen onları bildiğin gibi yap...Bu çok acı ya 3. biri yüzünden ayrılmak acı çekmek çok acı...lanet olsun böyle insanlara....insan denilebilirse tabi...kötükedihüsokötükedihüso

Allahım bildiği gibi yapsın ayrılıklara vesile oln 3. kişileri hiçbişi demiyorum adalet yerini bulacak er yada geç

off benim durumum nolacakki 1 ayı geçse ne halde olurum akannehir mafoldumben lan şerro benim öteki ay doğum günüm ara bi zahmet :1closedeyes:

akannehir ayy inanmıyorummm..o zmn öle demişimmmm..şimdi ise 1,5 ay olduu biteli iimii kaydirigubbakcemile3 ve ben hala ayaktayım..ölünmüomuş demekkiii...ama içime sormak lasımmm çok zor hakikaten Allah kimseye vermesin...ben ayrılmıştım ayrılışımızın ilk 13, gününde dayanamadım aradım..konuştuk 2 gün ama olmucak filan dedi bida da aramıcama yemin etmiştimm..o konuşmanın 9 gün sonrası o aradı..helallik istemek için guyaa..sonra son kez görüşmek istedini filan söledii..bende bi kere daha yapmıştı bu sefer kesin barışcas umuduyla görüştüm herşey çok güzeldi..eve gelirkenn bizim için en hayırlısı bu demesi beni yıkmıştııı mafoldumben o günden beride bitti..tüm umutlarım tükendi takatim yokk..gücüm olmadını sanıodum ama güçlüymüşümm dayanabiliorumm..vee çarşamba doğum günümmm mafoldumben onsuz geçicek bi doğum günü istemiyodumm..ama kadere boyun eğmek gerekiomuş bazenn Rabbim büyük ne deyimm..elden bişi gelmeskii senağlama haftaya da onun doğum günü o da bensizz...neyse aklıma getirerek üzmeyim kendimii.. unutmaya çalışırkennn..unutucam güçlüyümm

olmuyor geçmiyor dinmiyor bu acı.........her gün içimi kanatarak delip geçiyor........
ağlıyorum ağlıyorum ağlıyorum....susuyorum........yaşamıyorum....hiç hevesim kalmadı hayata dair....sabrediyorum..sabırla bekliyorum........ama gelmiyor...dönmüyor
:çok üzgünüm::a015:

uykularım bölünüyor uyuyormuyum uyumuyormuyum onu bile anlamıyorum uyurken bile onu düşünüyorum bugün ayrılığımızın 15. günü bende sabrediyorum sabırla bekliyorum arıycak diye ama gelmiyor dönmüyor okadar hayaller herşey boşunaymış onu çook özlüyorum :'(

kizlar hic aramaz, dedigim insan 1 yada 1.5 yil sonra karsima cikti..affet diye..bir arkadasimin da bu sekilde olmustu evlendiler onlar..

Son düzenleme:
umut işte neyi beklediğini bilmeden beklemek.........bende bekliyorum herşeyin zamanı var şu an bekleme faslındayım gelmezsede zamanla unutma faslında olacağım mecburen..........çevremdeki herkes döner dönecek diyor a caba iyilik mi bu bana yoksa kötülük mü?????.:bbo::bbo::sm_confused:

insan dönsün diye umut etmek beklemek istiyo ama olmazlar peşini bırakmıyo,sanırım böyle demeleri iilik değil kötülük çünkü umut ettikçe ve gerçekleşmedikçe yıpranıyoruz,ama umut tamamen bitince de kocaman bi boşluk oluyo herşey daha da çekilmez bi hal alıyo,Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah yine de umutsuz bırakmasın...

amin canım :Saruboceq::Saruboceq:......inşallah ve dediğin gibi umut hep olmalı...ben umut etmeden yaşayamam çünkü.....:umursamaz::umursamaz:

Canım benim duygularını okurken seni sımsıkı kucaklamak ve bütün acılarını alıp götürmek istedim seni öyle iyi anlıyorumki hatta anlatamadıklarını bile öyle bir an geliyorki ölmesini dileyecek kadar nefret ediyor ama bir saniye sonrada kollarında ölmek isteyecek kadar çok seviyorsun...boşver unutursun hayat güsel demiyorum çünki bi zaman sonra onlara bile sinir olabiliyosun sadece zaman zamannn gerçekten senin dermanın olacak ama çivi çıkar pası kalır hesabıııııııı hep kalbinin bi köşesinde dinlediğin şarkıda yadedecek bir anı bulacaksınnnn.

Son düzenleme:
düşmediğim hal kalmadı deli oldum yemedim içmedim konuşmadım hep ağladım ağladım ağladım
yastığı yüzüme bastıra bastıra ağladım......
kalbim acıdı yandı yandı yandı
yataktan çıkmadım kimseleri görmek istemedim herşeyi ektim dostları arkadaşları, işi astım
sanki herkes yüzüme acıyarak bakıyordu evet terkedildin yazık sana der gibi bakıyordu,
dayanamadım durduğum yerde duramadım hep kaçtım uzaklaştım herkesi herşeyi geride bırakmak istedim..

sonra sana kızdım küstüm bağırdım çağırdım ne kadar kötü kelime varsa hepsini saydım sövdüm resimleri yırttım şiirlerini yaktım hediye ettiklerini çöpe attım lanetler okudum sana
bana bunları yaşattığın için ölmeni istedim

sonra sana kıyamadım içim sızladı sonra töbe ettim allahım onu koru dedim..
aldım senin koynuma yasladım hayalimde öptüm sımsıkı sarıldım olmayan sana..bitanemdin karaböceğimdin tontişimdin aşkımdın kocacığımdın sıcacığımdın gözümden sakındığım kalbimde sakladığımdın en kıymetlimdin...

Yapamadım güçlü duramadım yenildim
bakmasınlar böyle esip gürleyen kıza aslında o kız senin karşında acizdi güçsüzdü
sensiz kolu kanadı kırıktı bi yanı hep eksikti eksik kalacaktı...

bi daha kimseleri sevmemeye yemin ettim sevmeyeceeğim....
senin üzerine gül olmayacak bende..

seni hem sevip hem de senden nefret ederken yaşamak ne kadar zor bi bilsen.....
günler, yıl gibi geçiyor şimdi

sensiz geçen 33. günde ben hala ilk günkü gibi kanıyorum..
uçurtmandım! ben senin son anda yakaladığın uçurtman...

şimdi gökyüzünde başıboş sahipsiz senin ipin olmadan uçuyorum..rüzgar nereye savurursa..Yapamıyorum bu gök benim değil sen olmadan hiçbişeyin anlamı tadı yok..
herşey senmişsin!

sensiz kalmak ne zor bunu asla bilemezsin.....
bilmeyeceksin.............................................

BıLMEYECEKSıN......

12/12/2009.....

Son düzenleme:
yoLda her qördüüm kişiyi 0 zannedip kalbim küt küt çarpardı,,, sonra yuzune baktıqımda o olmadını anlayıp birden adamın yuzune saf saf bakardım:) sarkımız caldığında gene aqlardım .s rualarıma girerdi o gülüşünü görür gene aqlardım,, bazen kitlenip bi yere odaklanırdım,,kalbim acırdı o acı sanki hiç gtmicekmiş qibi halada öleyim 2 aydır yaşayan öLü...

benimde geçmiyor.nöbet nöbet geçiriyorum.
bi gün ahkam kesiom iyiyim toparlandım güçlüyüm diye.ama bi bakmışım.dağılmışım.
ağlaya ağlaya içim dışıma çıkmış.aynadaki benmiyim.kömür çanağına dönmüş gözler benim mi
ölmek istiyorum.nefes dahi alamıyorum.neden böleyim ben.herkes unutuyor.herkes bukadar güçlü.
ben neden böleyim

canım senin yaşadıklarını bende yaşıyorum bi süre neredeysee dünyaya karşı kafa tutacak kadar güçlüyüm sonra kolum kanadım kırılmış gibi güçsüzüm..
bunu herkes yaşıyor..ama ben artık ağlamıyorum içimden de gelmiyor ağlamak..
kendimi avutuyorum çok üzüldüğüm anlarda bi şekilde kafamı dağtmaya çalışıyorum..
ölmek isteme canım yaşamak iste...
o yaşıyor seen neden ölesiin...
değer mi diye düşün...
unutmak çok zor bi süreç.......
ama geçiçcek ve unutucaksın.......ZAMANLA......:1hug:

ben kendimi çok savunmasız hissediyorum ve inanılmaz duygusal oluyorum.Melankolik bi halde dolaşıyorum.yine o hallerdeyim.(((

aşk acısı çektiğim dönemde aşırı kilo almıştım,en kilolu olduğum dönemdi,sonra zor verdim o kiloları

önce öyle bir şey yokmuş gibi davrandım, klasik kendimi kandırma oyunu, klasik güçlü insan modeli...
olmadı o şehirden kaçtım uzaklaştım
birden rolleri değiştirdim, kanka gibi davranmaya başladım, aylarca saçmaladım
olmadı üstüne başkasını sevmek için kendimi zorladım resmen
saçmasapan bir ilişki yaşadım, sonra bir gün bir karar verdim ve arkasında durdum
ne olursa olsun kararımdan dönmedim
bu kararın üstünden 1 yıl geçti ve ben anca insanlaşmaya başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…