Valla ben ayrıldığımız günden beri karmakarışığım..
Bir nefret ediyorum..
Bir özlüyorum..
Hep kızıyorum..
Bazen yapamayacağımı düşünüyorum.
Çoğunlukla neler geldi geçti sana mı yenileceğim diyorum..
Ağlıyorum sık sık..
Kimse bana dokunsun istemiyorum..
Soru sormasın adımı almasın kimse..
Böyle ne yiyeli ne içelim masaya şu örtüyü mü örtelim gibi ufak tefek meseleler bana sorulsun istemiyorum.. İnat gibi evdeki herkeste bana soruyor..
uyku tutmuyor hiç.
ençok ona gıcık oluyorum..
vereliniortak:uhm:
Bu kadar mi olur? Tum bunlari ben yazmis gibiyim......vereliniortak
Bana seni anlıyorum diyecek birine öyle ihtiyacım vardı ki..
Çok mutlu etti mesajın benia.s.
Inanir misin,gunu 4 saaatlik uykuyla gecirir oldum, cook yorgunum,acaba ne zaman "normal" bir insan olabilecegim???[/B]-tatlicadiarzu-
Bende geceyi güne teslim etmeden uyuyamaz oldum.. Üstüne bir de öğlen uyanınca adım çıktı valla.. Herkes çok uyuyorum zannediyor ama aslında çok uyumuyorum vakitsiz uyuyorum sadece.. Çalışmıyorum bu ara. Onunda etkisi var. Çalışsam ister istemez uyurum vaktinde.. Sanki gecelerce düşünüyoruz da ne oluyor.. Giden gitti işte..
Olsun, geceler sessiz, sakin, huzurlu, bana iyi geliyor, yeter ki ki vucudum dayansin...
Bende de giden gitti , herseye ragmen ona hep iyilikler,guzellikler diliyorum, sadece benim gibi uykusuz kalir insallah diyorum...- -tatlicadiarzu-
bu aşk kimine duyguların en güzeli ,kimine en illeti gelebiliyor.. sevgi kaşılıklıysa vezir,platonikse rezil duruma düşürür insanı..rezil duruma düştüğüm günleri anlatıpta anımsamak istemiyorum.. Allah hepimizi sevgi dolu ve değer bilenlerle karşılaştırsınopuyorumnanaktan
delikafadulden iyi fikirmişsizi güldüreyim azıcık, ben geçmişte çok derin bir aşk acısı çektim, artık canım çok acıdıgında ve bu ağır yukten kurtulamadıgım anlarda, onu tuvaletını yaparken düşünürdüm, kendımı soğutmaya çalışırdımböyle tuvalette ıkınırken gözü yaşlı düşünürdüm ve 2-3 saatlıgıne de olsa soğurdum, kafam rahatlardı he he :)) aşk acısını yaşayan bilir ama kalıcı degıl bana guvenın,tek çözumu aşık olunan kişi ile irtibatı tamamen kesmek, acı ile yüzleşmek, hepinize geçmiş olsun arkadaşlarım,geçecek ınanın bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?