• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk acısı çekiyorum.yanlızım hemde çok

conseal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
5
0
36
İstanbul
bu gece erkek arkadaşımdan ayrıldım.acı içindeyim.ne yapacağımı bilmemiyorum.2,5 sene süren bir işilkiyi tel da sonlandırdı kahrolasıca.çok kızgınım kırgınımmm.ne yapmam gerek yardım edin bana lütfen.nasıl geçer bu acı...

telefonla sonlandıracak kadar saygısızmış işte...
hepimiz yaşadık canım...
geçiyor inan..ama çaresi zaman...

aslında ilişkimizde hiç sorun yoktu.evlenmek istiyordum.ama ailesi beni istemedi.çünkü ben evlenip ayrıldı ve onla aramızda 8 yaş fark vardı.(ben büyüğüm)oda ailesine bağlı biriydi.ona dedim ki ailen kabul etmiyorsa bi seçim yapman gerekecek eninde sonunda.oda seçimini yaptı.ne kadar saçma dimi halbuki ben evleneceğimize o kadar emindim ki.hayaller kuruyordum.kaderde yoksa ne gelir elden.ama sevgi var.bana çok değerli olduğumu söyledi.biliyorum değerliyim de buna değecek mi şimdi.mutsuzum karışık duygular içindeyim.buncasene bir hayale mi inanmışım ben.

aslında ilşikimizde bir sorunyoktu.beni seviyordubende onu.ama evliliğe gelince işler değişti.ailesi beni istemedi.ben 8 yaş büyüğüm ondan ve evlenip ayrıldım.aileside bunu kabul etmedi beni tanımamışlardı bile.ama köyde yaşıyolar cazhillik mi nedir artık bunun adı.ona artık bir seçim yapmalısın dedim.oda yaptı işte.bu kadar basit mi??anlam veremeiyorum yaşadıklarıma.neye yanıyım bilmiyorum.onca geçen seneye mi,değersiz hissetmeme mi yoksa ona inanmamamı?? ben her şkeilde evleniriz haylleri kurarken yaşadıklarıma bak.çok mu umutsuzum? onu bilmiyorum.şunu biliyorum sadece terkedildim.acı çekiyorum ve ianacımı kaybettim.

bu adamın zaten baştan senle evlenmeye niyeti yokmmuşki..yoksa aile istemiyor diye ayrılacaksa başta bilmiyormuydu 8 yaş farkı dul oldugunu...ailesinin tutuculuğunu..booşşşver..bak senin koskoca yuvan yıkılmış dayanmışsın bunada dayanırsın..erkeklerden kadına dost olmayacagını öğrenmiş olman gerek

Burada bayan arkadaşlarımıza nasıl aileniz onay vermiyorsa vardır bir bildikleri,evlenmemeniz hayırlı olur diyorsak bence erkek içinde geçerli bu.Evlilik bir tercih olmamalı.Anne-baba nasıl kenara atılır ki.Tamam karşıda ki doğru bir insansa onu da bulmak kolay değil öyle.Tek hatası bunca yıl sürdürüp,daha da bağlanmanızı sağlayıp bu şekilde bırakmış olması.Keşke daha farklı olsaydı.Ama belki zamanla düzelir her şey.Takmayın diyemem.Can yakar ayrılık.​

Bastan bilmiyor muydu ailesini???yeni mi tanimis.bir erkek ailesini bahane ediyorsa bu yalandir..isteseydi,size gercekten deger verseydi Kabul ettirirdi.buna emin olun.bir digeri bastan tavrinizi ve mantiginizi ortaya koyun.bir erkek arkadasim sunu tvsiye etmisti; sakin evlenmek icin evleneme.oldu ayrildin.iste o zaman kotu cunku karsindaki erkegin sana ne amacla yaklastgini bilmen cok zordur dedi.bunu bir erkek soyledi.Ben de size soyluyorum sonra uzulmemek icin karsinizdaki kendini gercekten ispatlayana kadar asla inanmayin.bu lafta olmasin.herseyde vardir bir hayir AMA keske vaktini calmasaymis.

Ailesi kabul etmeden evlenip zorluk çekeceğinize belki bu daha hayırlıdır sizin için.

Eminim şimdi aranızda senin boşanmış olman ve yaşça büyük olman sorun olmasa bile,sonra muhakkak dönüp dolaşıp kavga sebebi olacak.

Zaten telefonda bitirmişse ne sana ne ilişkinize saygısı varmış demek.

Bence ondan bir tepki gelene kadar suskun kal.Seninde dediğin gibi SEN DEĞERLİSİN...

sana bi örnek veriyim.

bizim bi akrabamızın başına gelmişti böyle birşey.

çocuk bekardı, kızda evlenip ayrılmış daha önceden, çocuğu filan yok.

çocuğun ailesi çok karşı çıktı, özellikle de babası hiç istemedi, adam oğluyla konuşmadı bir süre, küslükler, kavgalar yaşandı.

ama çocuk ne yaptı... ben bu kızla evlenicem diye diretti, ailesine zorla da olsa kabul ettirdi..

yani diyeceğim: Seven insan her ne olursa olsun engel tanımaz, her zorluğu karşısına alır.

Seninki de o hesap...

aslında ilşikimizde bir sorunyoktu.beni seviyordubende onu.ama evliliğe gelince işler değişti.ailesi beni istemedi.ben 8 yaş büyüğüm ondan ve evlenip ayrıldım.aileside bunu kabul etmedi beni tanımamışlardı bile.ama köyde yaşıyolar cazhillik mi nedir artık bunun adı.ona artık bir seçim yapmalısın dedim.oda yaptı işte.bu kadar basit mi??anlam veremeiyorum yaşadıklarıma.neye yanıyım bilmiyorum.onca geçen seneye mi,değersiz hissetmeme mi yoksa ona inanmamamı?? ben her şkeilde evleniriz haylleri kurarken yaşadıklarıma bak.çok mu umutsuzum? onu bilmiyorum.şunu biliyorum sadece terkedildim.acı çekiyorum ve ianacımı kaybettim.

canım benim bişey söylicem,belki kırılıp üzüleceksin ama doğru olan bu...senin bu adamla işin ne?
1.sen evlenip boşanmışsın,çocuk bekar( hanımlar sizin oğlunuz bekar olsa çok mu isterdiniz evlenip boşanmış biriyle olmasını bunun doğru olduğunu biliyorsunuz,şahsen ben istemem oğlum evlensin)
2.çocuk,senden 8 yaş küçük,az uz değil 2 değil 4 değil 8 yaş.sen 18 yaşındayken o 10 yaşındaymış yani.kadının erkekten 2-3 yaşa kadar büyük olması tamam ama 8 yaş canım ya.

canım benim bence sen bu ilişki hiç olmamış gibi davran zaten bu kadar farklılıkla başlaman hataymış,bundan sonra bir ilişkiye başlayacağın zaman mümkünse biraz kendi durumuna yaşına yakın seni son anda bırakıp gitme bahanesi olmayacak birini seç.hayatının 2,5 yılını ziyan etmişsin sadece bu.çünkü olmazdı zaten,sen hiç canını sıkma,beklyen güzel günler güzel insanlar vardır seni.allah yardımcın olsun.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlığa ve bir defa açınız lütfen.

Eğer senin gerçekten "doğru insan" olduğunu düşünseydi, şu an ailesini ikna çabalarında olurdu. Üzülme, değmez... Sevgisinin, aşkının arkında durmayan erkeğin, evli olup sorumluluk almasını bekleyemeyiz...

bu gece erkek arkadaşımdan ayrıldım.acı içindeyim.ne yapacağımı bilmemiyorum.2,5 sene süren bir işilkiyi tel da sonlandırdı kahrolasıca.çok kızgınım kırgınımmm.ne yapmam gerek yardım edin bana lütfen.nasıl geçer bu acı...

bende burdaydım bi ara iptal etmiştim geri geldim benimde 4 gün oldu biteli 2 yıl giden bir ilişki kötü gidiyordu. onun yüzünden bir iyi davranıyor bir kötü. dayanacak gücüm kalmadı.bana bir hafta önce aşkım hayatım diyen seni seviyorum diyen adam birdenbire öteki gün değişti bana soğuk davrandı. ramazandan sonra ben kendim ayrılmayı düşünüyorudum ama bilerek biraz tartışma çıkarıdm ayrılsn diye yoksa antik kuntik nereye kadar gidecek. en azından ben bırakmadım o terketti oldu . ben de çok seviyorum şuan içim yanıyor dayanamıyorum. nasıl unutcam bilmiyorum. ama bu acı geçmez uzun bir süre off allahım offff bıktım :14::14:

Son düzenleme:
Bastan bilmiyor muydu ailesini???yeni mi tanimis.bir erkek ailesini bahane ediyorsa bu yalandir..isteseydi,size gercekten deger verseydi Kabul ettirirdi.buna emin olun.bir digeri bastan tavrinizi ve mantiginizi ortaya koyun.bir erkek arkadasim sunu tvsiye etmisti; sakin evlenmek icin evleneme.oldu ayrildin.iste o zaman kotu cunku karsindaki erkegin sana ne amacla yaklastgini bilmen cok zordur dedi.bunu bir erkek soyledi.Ben de size soyluyorum sonra uzulmemek icin karsinizdaki kendini gercekten ispatlayana kadar asla inanmayin.bu lafta olmasin.herseyde vardir bir hayir AMA keske vaktini calmasaymis.

sana katılıyorum arkadaşım. sanki yazdıklarını bana söylemişsin gibi hissettim birden. benmde erkek arkadaşım ailesi yüzünden ayrıldı benden. hemde hiçbir kavgamız sorunumuz yokken. sebebide ben onların köyünden değilmişim. bunu başta biliyor olmasına rağmen.. hala aklım almıyor, gerçekten değer verseydi ailesine kabul ettirirdi biliyorum ama değer vermemişte olamazki die düşünmekten kendimi alamıyorum. gerçektende hiç kimse lafa söze inanmasın. ben birde tedbirli davrandım güya, hemen her dediğine atlamadım ama gönül bu yavaş yavaş istemesende inanıyorsun. benim içim yandı kızlar siz siz olun icraat görmüyorsanız sakın inanmayın. konu sahibi arkadaşım sana Allah yardım etsin, ama erkek arkadaşın senin tüm durumlarını bildiği halde sonradan sorun yapmış. ailesinin sorun edeceğini düşünmemişmi hiç.. sende üzülme, yuvan dağılmış onu aşmışsın, birçoğumuzdan daha güçlü davranman lazım..

Back
X