Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ilşikimizde bir sorunyoktu.beni seviyordubende onu.ama evliliğe gelince işler değişti.ailesi beni istemedi.ben 8 yaş büyüğüm ondan ve evlenip ayrıldım.aileside bunu kabul etmedi beni tanımamışlardı bile.ama köyde yaşıyolar cazhillik mi nedir artık bunun adı.ona artık bir seçim yapmalısın dedim.oda yaptı işte.bu kadar basit mi??anlam veremeiyorum yaşadıklarıma.neye yanıyım bilmiyorum.onca geçen seneye mi,değersiz hissetmeme mi yoksa ona inanmamamı?? ben her şkeilde evleniriz haylleri kurarken yaşadıklarıma bak.çok mu umutsuzum? onu bilmiyorum.şunu biliyorum sadece terkedildim.acı çekiyorum ve ianacımı kaybettim.
bu gece erkek arkadaşımdan ayrıldım.acı içindeyim.ne yapacağımı bilmemiyorum.2,5 sene süren bir işilkiyi tel da sonlandırdı kahrolasıca.çok kızgınım kırgınımmm.ne yapmam gerek yardım edin bana lütfen.nasıl geçer bu acı...
Bastan bilmiyor muydu ailesini???yeni mi tanimis.bir erkek ailesini bahane ediyorsa bu yalandir..isteseydi,size gercekten deger verseydi Kabul ettirirdi.buna emin olun.bir digeri bastan tavrinizi ve mantiginizi ortaya koyun.bir erkek arkadasim sunu tvsiye etmisti; sakin evlenmek icin evleneme.oldu ayrildin.iste o zaman kotu cunku karsindaki erkegin sana ne amacla yaklastgini bilmen cok zordur dedi.bunu bir erkek soyledi.Ben de size soyluyorum sonra uzulmemek icin karsinizdaki kendini gercekten ispatlayana kadar asla inanmayin.bu lafta olmasin.herseyde vardir bir hayir AMA keske vaktini calmasaymis.