aşk acısı için

Arkadaşim Kel Derman Bulsa Başina çalar Ne Demek Istediğimi Anladinizmi.aşki Yaşamayan Bilemez Ama Bazi Aşklar Varki Para Karşiliği Satiliyor

bende aşk acısı çekiyorum ama insanın yüreyin deki ateş hiç bir zaman sönmüyor gerçekten yazık bize

çok zor be aşk helede tek taraflysa allah bana ve bnm qibilere yardm etsin arkadaslar qönlüm dualrım sizinle ((((ya bide resim nerden deqiştirebilirim))):a015::a015:

sevipte sevmeyeni seven affetsin seviyorum deyipte sevmeyeni

ALLAH KAHRETSİN

aman üzerine ne kadar söylensede kelimeler ne kadar kifayetsiz kalsada aşkı tanımlamada yaşamadan anlaşılmıcak bişi ama bitiyotatlicadiarzu

Benim hazmedemediğim şey şuuu...bana şuanda aşk acısı çektiren insanı ben bana deli gibi aşık olduğu için sevdimm 2 sene peşimdeydiii ve ben o zaman eski erkek arkadaşım için acı çekiyodummmm...
Beni sevmeyeni geride bıraktım ve beni seveni sevdimm ama yine de aşk acısı çekiyorummm delircem ya ne yapmalıyım bilmiyorumkiii

benim karsıma bi cok kişi cıktı ama hiç birini gözüm görmüyor. her baktıgım kişide ayrıldgum sevgilimi görüyorum. gece rüyalarıa giriyor ve son 2 aydır geceleri uyanıyorum. iştahıım kesildi yediğim seylerin tadını alamıyorum. telefonda sesi kayıtlıydı onu dinliyorum. msjlarıma cvp vermiyor delirecek durumdayım:çok üzgünüm:

bende pesimden kossun istiyorum. beni terk ettiği için pişman olsun ama ben artık onu sevmiyim unuttum seni diyeyim.... hep bunu düşünüyorum:a015:

aynı durum bende de var canım. Ben de beni bırakan erkek arkadaşım için acı çekerken benim peşimden 3 yıl koşan ve beni kimsenin sevemeyeceği kadar seveni seçtim, başta pek bişey hissetmesem de bana olan sevgisi sayesinde zamanla ben de onu sevdim, 5 yıl çıktık ve o da terketti sonunda işte. Şimdi seni sevmeyen için üzülme seni herkesten çok seveni bulursun diyolar ya işte bunu yaşamış olan bizlere ne demeli peki? Bi de ilşkimizin başlarında onu sevmediğim halde eski erkek arkadaşımın barışmak için yalvarıp durmasına ve benim de barışmayı istememe rağmen onu üzmeye kıyamadığım için ayrılmamıştım ondan. Daha sonra sevdim tabi ben de ama ayrılmayı düşündüğüm de asla yapmam dememim nedeni onun bana olan sevgisiydi, üzemezdim, kıyamazdım ona. Ama şimdi şu hale bak, insana en çok ta bu koyuyo sanırım, sen ayrılmayı düşünsen bile yapamıyosun ama o yapabiliyo işte, hem de saçma sapan bi nedenden. Erkekler böyle, onlar biranda silebiliyorlar herşeyi, bizim kadar ince düşünmüyolar olmuyosa olmuyodur diyip kestirip atıyolar. Biz sevdiğimizde sorunlarla karşılaşsak bile çözmeye çalışıyoruz , kendimizden fedakarlıklarda bulunuyoruz yeri geldiğinde, hep bir olur yol arıyoruz ve buluyoruz, ama onlarda sadece siyah ve beyaz var asla gri yok.

offf ya canım çok yanıyor çok seviyorum ama kıymetimi bilen yok bütün erkekler mi ayni ya :çok üzgünüm:

kızlar bende birini tam 2 sene sevdimm ve çok sevdim hergün ağlıyodum ama bi partideydik arkadaşlarımla ve ben pot kırmamak için yakışıklı olmadığını düşündüğüm bi çocuk hakkında arkadaşlarıma çok yakışıklı falan dedim ama aslında o çocuğu herkes beğenmişti ben beğenmemeiştim bikaç gün sonra o çocuğa aşık oldumm :) ve şimdi diğer çocuğa karşı hiçbişey hissetmiyorum ama işin dahada kötüsü bu çocuğa bisürü güzel kız aşık ve o çocuk bana bakıyodu ama son günlerde bakmamaya başladı

yani kızlar bence sosyal ortamlara çok girin yalnız durmayın hatta o kişiyi aklınıza getirmeyin hiçbişey olmamış gibi düşünün bisüre sonra acınız azalıyo ve daha sonra karşınıza başka biri çıkıyo ve ona aşık oluyosunuz...

ya nerdee dört senedir bişi deişmedi hala aynı şekilde seviorum yaa arkadaşlar inanın ayran gönüllü olmak bi nimetmiş, keşke çabuk seven çabuk unutan biri olsaymışım...

canım sen kendin de farkındasın zaten, sen üzgünken gülebilen biri için tek damla gözyaşı akıtmana değmez.ne sebeple ayrıldınız bilmiyorum ama zamanında sevgilim diyebildiğin bi insana o üzgünken buna saygı gösterecek yüreğe sahip olmak lazım, ve anladığım kadarıyla bu kişide o yürek yok...senin umursamadığını görürse eminim bu ona iyi bi gol olur; kaçmak yerine -belki pek etik deil ama- hiç umrunda deilmiş, cok eğleniyomuşsun gibi yap emin ol gülecek hali kalmayacak, Allah yardımcın olsun...

valla aşkın zamanında da olsa karşılıklı olması bile bi nimet, ya benim gibi yıllarca platonik olanlar??! bu arada avatarını kontrol panelinden deiştirebilirsin cnm

kızlar beni 2 yıldır seven biri vardı ben ondan ayrılmıştım ama şimdi msn de konuşuyoruz hatta kamera açıyorum ve hala beni seviyo hemde çok ama bende başkasını seviyorum onuda biraz seviyorum ama aşk olarak değil sizce ne yapmalıyımm????

canım ben tam senın bahsettıgın şeyı yaşıyorum malesef ortada hiç bişi yokken ayrılmak istıyor senağlama

arkadaşlar benim içinde bulunduğum durumda sizinkiyle aynı herşey güzel giderken birden sebebi bile yokken bıçak gibi kesilmesi gerçekten çok yaralıyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

insan sadece ilk aşkını unutamıyor ama zamanla o yaralar kabuk bağlasada garip bi hüzün bırakıyor insanın içinde..tarifi imkansız olan ama ne yapacaksın unutmak zorundasın yaşayanlar bilir ki hayatta bundan daha acı bişey yoktur öyle işlerki insanın içine herşeyden vazgeçersin bianda sadece onu istersin ölümü bile düşünürsün...Allah kimseye yaşatmasın ben o kadar zorlu yollardan geçtim ki ama çok şükür ayaktayım şuan ve kendimle gurur duyuyorum ölümle burun buruna gelmeme rağmen yenilmedim ve inanıyorumki beni hakeden biri mutlaka çıkacak karşıma o umutla yaşıyorum ben sizde inancınızı hiçbizaman yitirmeyin birgün mutlaka sizi hakedecek biri çıkar karşınıza....sizden başka hiçbişey önemli değil çünkü hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…