Aşk acısı

lise yıllarım da bile bu kadar çekingen olmadım. Ayrıca karşılığı olmadığına eminseniz neden bu uğraş. Okumuş meslek sahibi bir kadınsınız.Takıntılı mısınız acaba?

Gerçekten duygularınızdan eminseniz geçici bir heves değilse gidin konuşun. Ben de öğretmenim çalıştığım kurumda biri vardı baya etkilenmiştim gidip mesaj attım senden hoşlanıyorum diye aynı duyguları paylaşmıyoruz kusura bakma dedi. Konu kapandı. Gerçi mesajdan sonra benle karşılaşmamak için baya çaba sarfetti ilk başlarda bozuldum ama sonra unuttum gitti. İyi ki de demişim ve konuyu kapatmışım diye düşünüyorum.
Bu konuyu içinizde büyütmeye devam ederseniz söylemediğiniz zaman içinde hep pişmanlık olarak kalacak ve keşke deseydim belki başka türlü olacaktılarla yaşayacaksınız. Söyleyin kurtulun.

Neden bu kadar üzülüyorsunuz kii birine karşı güzel duygular hissetmenin güzelliğini yaşamak varken hocam.. Hem daha çok yeniymiş bu işler nasip yeni dönemde ne olur bilinmez. Bence dönem başlayınca arkadaş gibi olun zamanla görürsünüz. Bence sevmenin keyfini çıkarın 🌸

Karşılıksız olması canımı yakıyır
Hem hosgeldin demis bi kac kez arkadasiniza sormusunuz ona dememis bu bir isaret adam sizi yokluyor yeni dönemde bu sefer siz ona bir adım atın adam ne yapsin konusmuyorsunuz selam vermiyosunuz karsiliksiz seviyorum diyosunuz eee siz böyle yaparsaniz ogrencileriniz aşık olupta aci cektiginde siz nasil teselli edeceksiniz.

Bende cok ask.acisi cekmistim nerdeyse tüm ogretmenler beni iyi edebilmek iyi hissetmek icin cabalamislardi Allah razi olsun diyeyim yaaa

Burası samimi bi ortam içimden geldiği gibi yazdım çoğu kişi anlayıp güzel yorumlarda bulunabiliyosa sizede dert olmasın

De ayrı hocam de ayrı! Samimi ortam diye yazım kurallarını çöpe atmıyoruz. Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama uyaranlara verdiğiniz cevaplar rahatsız ettiği için yazmaya karar verdim. Bir öğretmenin kendi dilini bu kadar kötü kullanması korkunç bir durum. Ben hızlı yazınca da düzgün yazıyorum, yürürken yazınca da düzgün yazıyorum, samimi arkadaşlarıma yazınca da düzgün yazıyorum, telefondan/tabletten bilgisayardan nereden yazarsam yazayım düzgün yazıyorum. Çünkü alışkanlık, başka türlü yazmam mümkün değil. Kusura bakmayın ama siz kendi dilinizi yazmayı öğrenmeden öğretmen olmuşsunuz, eğitim sisteminin azizliği işte.

Seviyorsan git konus,biz ne yapabiliriz inan çözüm aradım soyle baksa,böyle yuruse olur mu ki dedim,bulamadim. Konuşmaktan başka çare yok.

Bu ne acimasiz yorumlar ya hu sanki suc islemis kiz gibi.asik olmus.karsilikli mi degil mi bilmiyor bile.
Konu sahibi tavlanmayacak erkek yoktur.ilgisi yoksa bile aklina gir.sosyal medyadan guzel pozlarini paylas mesela herkese acik.bakiyorlardir mutlaka.sonra whatsapp resmin bole hanim hanimcik olmasin.azicik iddiali bisiy paylas.isle ilgili bisiy sor telefonunu kaydet.dikkat ceken durumlar paylas.adamin aklina düş önce.odada oturup armut pis agzima dus olmaz
Çok şükür bir tavsiye, gördüm konuda. Yok aşk öyle olmaz yok böyle olmaz nasıl olur aşk? O beğeni denilen dönem bence aşk. Kavuşmadığın, merak ettiğin, heyecandan kalbinin deli gibi attığı...
Konu sahibi keyfini yaşa çok güzel zamanlar bunlar. Hakkında hayırlısı. İnşallah güzel şeyler olur. Bu kadar zaman yaklaşmadı ise ya tipi değilsiniz ya da hayatında biri var gibi. İnşallah o da sizden hoşlanıyordur :KK36:

De ayrı hocam de ayrı! Samimi ortam diye yazım kurallarını çöpe atmıyoruz. Söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama uyaranlara verdiğiniz cevaplar rahatsız ettiği için yazmaya karar verdim. Bir öğretmenin kendi dilini bu kadar kötü kullanması korkunç bir durum. Ben hızlı yazınca da düzgün yazıyorum, yürürken yazınca da düzgün yazıyorum, samimi arkadaşlarıma yazınca da düzgün yazıyorum, telefondan/tabletten bilgisayardan nereden yazarsam yazayım düzgün yazıyorum. Çünkü alışkanlık, başka türlü yazmam mümkün değil. Kusura bakmayın ama siz kendi dilinizi yazmayı öğrenmeden öğretmen olmuşsunuz, eğitim sisteminin azizliği işte.
Virgülden noktaya haklısınız. Üslup ve tavır resmen ergen mahalle kızı gıbı. Bana yazdıklarına da bakarsanız görürsünüz.

Çok şükür bir tavsiye, gördüm konuda. Yok aşk öyle olmaz yok böyle olmaz nasıl olur aşk? O beğeni denilen dönem bence aşk. Kavuşmadığın, merak ettiğin, heyecandan kalbinin deli gibi attığı...
Konu sahibi keyfini yaşa çok güzel zamanlar bunlar. Hakkında hayırlısı. İnşallah güzel şeyler olur. Bu kadar zaman yaklaşmadı ise ya tipi değilsiniz ya da hayatında biri var gibi. İnşallah o da sizden hoşlanıyordur :KK36:
çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için ama bencede bu zmna kdr niye yaklaşmadı beğenmedi diye düşünüyorum

Öncelikle siz bir öğretmensiniz yazdığınız paragrafta imladan eser yok.Ayrıca sizde saplantı olmuş bu durum eğer o sizle konuşmuyorsa siz onlar konuşun o zaman zor değil bence bu.

bence adım atmayı denemelisin böyle yerinde sayarak bişey elde edemezsin olursa olur olmazsa da ben elimden geleni yaptım der yoluna bakarsın nasipten ötesi yok

Back
X