Aşk acısı

tatlikiz1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
60
9
1
31
Ask acisi cekenler depresyona girip cikanlar bunlari nasil atlattiniz?

Aşk acısı değil de, depresyona başka nedenle girmişliğim var. Burada yazıldığı gibi kolay bir şey değil depresyon. Bu yüzden yaşadığının depresyon olduğunu değil boşluk olduğunu düşünüyorum.

Aşk acısı da beyinde bitiyor. Eğer değen birisi olsaydı şu an yanında olurdu böyle düşün. Seni üzmüş ki yanında değil, seni yıpratmış. Ayrılık sebebini bilmiyorum ama farketmez, bittiyse o gerçek yaşanmışlık değildir kimse için.

Zamanla geçiyor... Hayatımda beni yokluğu bu kadar derinden etkileyen tek bir kişi oldu. 2 yıl geçti ben yeni yeni unutuyorum sanıım geçiyor diyebiliyorum. Diğerleri o kadar acıtmamıştı. Unutabileceğimi ise asla düşünmüyordum. Hala da tam geçti mi bilmiyorum ama şunu söylemeye çalışıyorum en kötüsü bile en geçmez dediğim bile biraz uzun zaman da alsa geçmeye başlıyor... Kaç yıllık evlilikler bitiyor diyordum kendime o dönemler senin yaşadığın 1 buçuk yıllık ilişki onların yanında ne ki diyordum ama kıyaslama da yapılamaz gerçi herkesin acısı kendine. Çünkü ömrümde tek bi kişiye gerçekten aşık olmuşum diğerleri aşk değilmiş. O bile hafifliyor gerekli zaman geçtikten sonra.
Tek tavsiyem hayatına eskiyi unutmadan birini alma. Canın daha çok yanar. O hatayı yapmış biri olarak söylüyorum.

Dogru aslinda belkide su an bosluktayim cunku artik kimseyi onun kadar sevemem diye dusunuyorum o baskaydi falan diye dusunuyorum ama kucucuk bisey yuzunden ayrildi

Sanki hic gecmicekmis gibi onun gibisini hic bulamicam sanki daha hic kimseyi sevemicem gibi

Dogru aslinda belkide su an bosluktayim cunku artik kimseyi onun kadar sevemem diye dusunuyorum o baskaydi falan diye dusunuyorum ama kucucuk bisey yuzunden ayrildi

Bak kendin de farkındasın, küçücük bir şey diyorsun.
Gerçekten değmez. İnan geçiyor, ben aldatıldım mesela (yine de depresyon sebebim bu değildi) ilk başta canım yandı neler neler yaptım ne intikamlar. Yine de nolur sevsin beni, unutamam, çok seviyorum diye ağlanıyordum. Sonra dedim ki kendime salak olma. Değer mi? Değmez. Zaman geçti, biliyor musun o yazmaya devam etti ben engelledim yine buldu yine yazdı bu sefer erkek arkadaşım halletti. Erkek arkadaşım öznesine dikkat et orada, eeee hani sevemezdim? Hani unutamazdım? Hem de öyle bir seviyorsun ki, 2 katının da 200000 katı.

O yazmaz bidaha taniyorum onu bittiyse bitmistir

zaman sadece birazcık zaman
bazen çivi çiviyi söker
bazen kendimle yüzleşirsin gibi gibi
ama geçiyor merak etme.

Sanki hic gecmicekmis gibi onun gibisini hic bulamicam sanki daha hic kimseyi sevemicem gibi
Bak ben de böyle düşünüyordum. Kimseye karşı böyle bu kadar güçlü hissedemem ki bi daha diyordum. Hatta ilk birkaç ay başkasıyla olma düşüncesi bile midemi bulandırıyordu. Başkasına hayatta dokunamam bile diyordum. Sonrasında biri çıktı karşıma benim için çok uğraştı yapmadığı kalmadı. Ama ben onu da kırdım içimde sevgilimden kurtulamadığım için. Hala başkasına dokunma fikrine bile sıcak bakamıyordum. O ilk ayrıldığımız ayları anlatmiyim bile. Yok böyle bi depresyon hali yok yani. Ama sonra baya da uğraştırdıktan sonra çocuğu onla olmayı denedim. Olmadı tabi o da o kadar koşmayı gururuna yediremedi sanırım ben daha çok üzüldüm o da belki üzüldü. Başka birini kırdığımla kaldım. Tabi sonrasında ona ciddi ciddi şans verdim tam birşeyler oturuyordu yerine ki o benden onu koşturduğum ayların intikamını almaya kalktı. O yüzden direk sildim onu. O yüzden benim düştüğüm hataya düşme yeterli zaman geçmeden başkası ne kadar isterse istesin sen istemiyorsan yeni biriyle ilişkiye başlama. Kalp kırmaktan nefret ederim ama o kadar kötüydüm ki o dönem kalbim o kadar kırıktı ki ben de başlarda başkasının kalbini kırdım. Allahtan o kişi sonrasında öyle kötü kazıklar attı ki bana o kadar üzülmüyorum onu kırdığıma. Neyse konuyu uzattım. Şunu söylemeye çalışıyorum. Ben bile başkasıyla olamam derken başkasıyla aslında olabileceğimi görmüş oldum en azından bu da öyle bi ders kattı hayatıma. Ama şimdi hala zamanını bekliyorum. Bence birazcık daha zamana ihtiyacım var.
Ve cidden geçiyor bir yerden sonra. Kendim için tamamen geçti diyemiyorum ama geçmeye başladı. Ve biliyorum ki az kaldı çok yakında tamamen geçecek kırıntısı kalmayacak.

canım yandığında,
bir şeye üzülecek olduğum da annemi kaybettiğim zamanları hatırlıyorum..

Insallah gecer canim sagol biraz olsun icim rahatladi galiba akisina birakmaliyim

ben çok üzüldüm çok ağladım sonra kendimi düşünmeye başladım artık baya katıyım ama mutluyum.Beni üzen insanların hayatımda yeri olamaz net.

Ask acisi degil de, takinti diyelim buna. Cünkü beyinde biten bisey bu. Elinde tutamadigin icin, icin icini kemiriyo ve geri istiyosun. Bi gün gelecek ve yoldan gecen birinden farksiz oldugunu anliyacaksin. Herseyin ilaci zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…