Saç Rengi ve Saç Boyama Aşk alevi sorunsalı ?

aşk alevi denzi çakırın saç rengi değil daha açık bir renk bence

ya canım eğer boyamadıysan ben de söyliyim, aşk alveinde kızıllık çok yoğundur. saç rengine baktım da, kırmızıya yakın kızıl olacaktır bence....bordoya yakın istiyorsan içinde viyole yansıması olan kızıl renkleri denersen daha iyi olur. mesela yine kolestonun 5.66 şarap kızılına bak, onda bordoluk var....

Son düzenleme:
Canım patlıcan moru çıkmasın o renk:S

yok canım nasıl olsun patlıcan moru? şarap kızılı diyor...patlıcan moru diye başka bir renk var zaten. sanmıyorum mor çıkacağını şarap kızılının. bak bi de aklıma geldi, bi ara palette şarap kızılının da reklamı vardı, ceyda düvenci ile. googleda aratırsan çıkar. o renk de güzel...

kumral bakır kızıl canım . En yakın o renk gbi oldu sevdim :) şu an kurumasını bekliyorum fön çektirip koyucam fotoları :)
lorealin set boyalarında yok sanırım (excellence, recital preference). loreal majirel mi acaba? kumral bakır kızıl ise güzel olacaktır bence. ne çok koyu, ne çok açık....hemen akacak bir ton değil...yakışacaktır bence

loreal excellence 7.46 canım bnm . Valla yakıştı galiba bende sevdm güneşte daha çok belli olur bende foto çekerim çook tşk ederm yardımların için öpüorm canım seni :)

kızlar aşk alevini orta tonlarda zemine uygularsanaz deniz çakırın gibi oluo bn 4 sene kullandm dönüp dolaşp onu yapıorm.dönmek zor demeyin artk açıcılarla evde açıo herkes akıo boyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…