• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk benim de derdim oldum..(yardımlarınıza ihtiyacım var.lütfen)

eylemsii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
333
0
46
Ankara
Konuyu açtım ama bu ruh hali ile yapılan yorumları kaldırabilecek gücüm yok sanırım.Herkesten özür dilerim,umarım yanlış birşey yapmamışımdır.

Son düzenleme:
arkadaşları varken mesaj atılmaz diye bir kural mı var? çekinecek bir şeyi olmayan insana her daim mesaj atılır ve atar.
sen ona mesaj konusunda sadece şaka yapmışsın, bunda ne var ki.
eee, sevmeyınce anında kestirip atması kolay oluyor :=)
ben senın ısrarını çözemedim, sana sürekli imalarda bulunmuş ve sen hala ''görüşelim'' edelim deyip durmuşsun.

çocuk seni istemiyormuş bence
her yerden silip engellmiş.

sence seni sevıyor muydu?

Asla ısrarcı olmamalısın bence :20:
seninde dediğin gibi daha ilk deneyimin sayıldığı için yıkılman normal ama zamana zaman tanırsan emin ol bugünlerine üzüleceksin :114:

ayrılığınızın nedeni bile yok resmen bahane bulmuş kaçırmamış bence bu kadar ölüyorum bitiyorum olma daha çok bir şey sanar kendini
ben bana o lafları kullanan adamın bırak her saniye düşünmek suratına bile bakmam
bence hiç bir şekilde takip etme düşünme sevseydi yanında olurdu dandik bir sebepten hakaret etmezdi

arkadaşları varken mesaj atılmaz diye bir kural mı var? çekinecek bir şeyi olmayan insana her daim mesaj atılır ve atar.
sen ona mesaj konusunda sadece şaka yapmışsın, bunda ne var ki.
eee, sevmeyınce anında kestirip atması kolay oluyor :=)
ben senın ısrarını çözemedim, sana sürekli imalarda bulunmuş ve sen hala ''görüşelim'' edelim deyip durmuşsun.

çocuk seni istemiyormuş bence
her yerden silip engellmiş.

sence seni sevıyor muydu?

Hayır anlatmak istediğim arkadaşları varken mesaj atıp atmaması değil.sonuçta belli yaşlarda insanlarız ve çevremizdeki insanlarla birlikteyken sürekli bi mesajlaşma trafiğinden kendim rahatsız olacağım için onu da rahatsız etmek istemem.Zaten ben istemesemde o atardı mesaj boş bırakmazdı yani.
Israrımın sebebi de seviyorum yapacak birşey yok.Bende gururlu olmaktan,ısrarcı olmamaktan falan bahsederdim her zaman ama bazen öyle olmuyormuş,öğrendim.Engellediği tek bir yer var o da birbirimizi sürekli online gördüğümüz için.

Sevmediğini düşünmüyorum sonuçta birlikteyken öyle düşünmeme sebep olacak hiç bir davranışı olmadı aksine her zaman yanımda olmak istiyordu.10 dakika bile olsun görmek için 1 saatlik mesafe geliyordu.Yani daha bunun gibi bir çok örnek verebilirim.

Teşekkür ederim düşüncelerin için

Hayır anlatmak istediğim arkadaşları varken mesaj atıp atmaması değil.sonuçta belli yaşlarda insanlarız ve çevremizdeki insanlarla birlikteyken sürekli bi mesajlaşma trafiğinden kendim rahatsız olacağım için onu da rahatsız etmek istemem.Zaten ben istemesemde o atardı mesaj boş bırakmazdı yani.
Israrımın sebebi de seviyorum yapacak birşey yok.Bende gururlu olmaktan,ısrarcı olmamaktan falan bahsederdim her zaman ama bazen öyle olmuyormuş,öğrendim.Engellediği tek bir yer var o da birbirimizi sürekli online gördüğümüz için.

Sevmediğini düşünmüyorum sonuçta birlikteyken öyle düşünmeme sebep olacak hiç bir davranışı olmadı aksine her zaman yanımda olmak istiyordu.10 dakika bile olsun görmek için 1 saatlik mesafe geliyordu.Yani daha bunun gibi bir çok örnek verebilirim.

Teşekkür ederim düşüncelerin için

rica ederim. ama bana sevıyormuş değilde, ayrılmak için bahane aramış gibi geldi.

Ah canim ya gece gece beni huzunlendirdin... neyse.. diyecegim su ki bir sure onu rahatsiz etme.. arkadaslar seni sevmediginden bahsetmis, ama sen imkansiz diyorsun degil mi? cunku son gune kadar hep yanindaydi, cok guzel mesajlari vardi, sana hep seni hic birakmicam imaji verdi vs. Inan bana ben de ilk ayrildigimizda o beni cok seviyor hala diyordum cunku hic kuskum yoktu. 2 yil boyunca hic buyuk kavgamiz, ayriligimiz olmamisti.. ama ayrildi benden ve aradan 1 yil gectikten sonra dank etti. Beni cidden sevmiyormus... simdi sen buna inanmak istemiyorsun, yasadiklarimiz cok farkliydi, anlatmayla olmaz ben onu biliyorum diyorsun ama gercekleri su an goremediginden boyle dusunuyorsun.. Sana tavsiyem hic arayip sorma, twitter da ona mesaj vermeye kalkma, takip etme surekli demicem cunku su asamada imkansiz senin icin... yasantina eskisi gibi devam etmeye calis.. Hala aklindasindir ama onu basta bunaltmissin simdi geri cekilme zamani, hayat bu hic belli olmaz bakarsin geri doner.. Ama sen yine de kotuye alistir kendini...

Back
X