eger sorunlari varsa o yuzden cinsellik aklina gelmiyor olabilir bu gayet normal, esine direk cinsellikten bahsedecegine tahrik etsen daha faydali olur bence, giy cicilerini toz al mesela
maddi olarak rahatlarsaniz esin sana karsi degisir diye dusunuyorum bu kadar gergin olmaz...
aksamlari moralini duzeltmeye çalis, neseli ol, hadi gel bir masaj yapayim sana de mesela (kim sevmezki masajii) kafasini dagitacak seyler yapin... problemlerini unutsun bakalim nasil davraniyor...
belki de elinde olmadan oyle davraniyor, bazi insanlar oyledir stres olunca hep gergin sinirli oluyorlar (esim) bazilari ise ne derdi olursa olsun iki dk suratini asip eski neseli haline doner (ben)...
madem çocugunuz var, esinin elinde olmadan (stress faktoru) oyle davrandigini goz onunde bulundurarak ona, iliskinize bir sans ver derim ben... onu toparlamaya çalis eger bir duzelme gorursen ne ala gormezsen de yapacak bisey yok...
ayrilma karari alirsan da oglun açisindan bunu en duzgun sekilde yap, yaninda tartismayin, aglama, bazen anne babalarin ayrilmasi gerektigini, onu istedigi zaman gorebilecegini falan...
evlenmeden neden çocuk yaptınız ki?
keşke önlemleri alsaydınız ...
o insanın sizinle evlenmeyi düşünmemesi zaten hamilelik dönemizden belliymiş.
en büyük kanıtı , şuan ki durumunuz.
sanırım konuyu yanlıs anladınız .....evlenmeden cocuk yapma gıbı bı durum yok ortada ..cocugumuz oldugu zaman bız 2 yıllık evlıydık .....oglum dogduktan 1bucuk yıl sonra yurtdısına ogrencı olarak gıdebılmek ıcın nıkahımı ıstedı benden.......bende cocugumun velayetını bana vermesı karsılıgında nıkahımı verdım......ve hala daha yapmadık yapamadık .....tekrar okuyun konuyu lütfen ..
cınsellık konusundakı uzaklıgı sorunlardan kaynaklanmıyor bence cunku bır ınsanın evlılıgı boyunca sureklımı sorunları yuzunden cınsellıgı cok zayıf olur ......ama cınsellığe kısılık olarak uzak bır ınsan gıbı gelıyor ...aslında bılmıyorum bunu bıle hala cozemedım dogrusu ....cozemedıgım okadar cok sey varkı ona daır ...ben 9 yıllık hayat arkadasımı henuz tanıyamadım arkadaslar o kadar karmasık bır kısılıge sahıp bır ınsan cunku...
nikah isteme nedir?
yanı ''boşanma''
boşandınız .
hayatımda ilk defa böyle bir şey duyuyorum ben.
evlılık ne zaman? ve ne zaman boşandınız?
şu toz alma hıkayesı varya oyle cok denedımkı o oyunları ama bır yerden sonra ben yoruldum arkadasım...hep kadınmı yapmalı boyle oyunları bırgunde o bana yapsaydı keske ....ben ona ne oyunlar yaptım tamm yuttu ama ben yıpranıyorum artık...bı yerden sonrada ınsan karsıdan beklıyor......cok muzık actık cok oynadım cok moral verdım cok neselendırdım guldu oynadı ama sonra unttu o bana ne yaptı bır hıc.....tesekkurler canım ılgıne...
İlk sayfadakı açılış mesajımı okumadınız herhalde.. orada yazıyor..
yok canım yay burcu benımkı......aksıne bende yay burcuyum ve mınık melegımde yay ........pekı sen ne dusunuyrsun ayrılmak gıbı bı nııyetın varmı ???hıc hıc kolay degıl aslında bu ısler...ama ınanırmsn bu sekıldede cok yoruldum bıttım artık kac yas yaslandım arkadasım...benkı ne guzel bır bayandım...babam hep oyle derdı ..halada der....senı kımler ıstedı ama sen kımınle evlendın .....ınanırmsn arkadasım genclıgımden kalan arkadaslarımdan hala daha yollarımı gozleyenler cok hep duyumlarını alııyorum ama hıcbırınde yok gozum ben ogluma adadım kendımı.....kendımı ovmuyorum gerceklerden bahsedıyorum....aılemın tek cocuguydum herseyım cıftercıfter alınırdı babacıgım ne desem yapardı benı gozunden sakınırdı.....evlendım oglum dogduktan sonra ısımı bırakmak zorunda kaldım...derken maddı sıkıntılar ama hıc gocunmadım aılemın maddı durumu ıyıydı ben ordan gelıyordum ama hıcbırzaman bu konuda esımı sıkmadım hep gogus gerdım sıkıntılara o bana destek moral verecegıne ben ona verdım ben onun ustune gıdecegıme hep o benım ustume geldı.....doktorum olur parası yoktur dıye gıtmezdım ....doktor recete verır esımın maddı sıkıntısı var dıye receteyı bıle gostermezdım...dolap boştur ama ben bısey bellı etmem sogandan as yapmaya calısırım....ayakkabım olmaz alalım demem olanlarla ıdare ederım.......aılemde tam tersını gordum ama bu evde tersını yasamaya yasatmaya calıstım...onun benı el ustunde tutması lazım ama yapamııyor...yoruldum cok ....
benım nacızane fıkrım tanımıyorum eşini ama aşk duygusu hep gecer kalmaz zaten, sevgıye donuşmemesı kotu.. nıkahını hemen kıydırman lazımm bence yoksa daha zor gunler kapındaaa !!!
şiddetli tartısmalarımız oldugu zaman cocugum ıcın sana katlanıyorum dıyorum oda bana ''bende aynı senın gıbıyım '' dıyr......benım dusuncem su;; sımdı olmasa bıle oglum bıraz daaha buyudukten sonra ayrılmak..aslında buda yanlıs bı dusunce kanayan yarayı buyutmekten baska bısey olmyck belkıde.. etrafımda esımle durumumu bılenler annemın babamın oglum ve benle esıme gore maddı manevı daha ıyı ılgılenecgnı soyluyor bende emınımkı boyle olur ama ıste su baba vasfı yokmu adamın ...baba yanı cocugumun babası bana gore her nekadar yanlıs bı ınsan olsaada oglumun babası malesf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?