canim bende bu yazdigina takildim soyle ki bizim esimle en problemli oldugumuz donemlerden birinde ayni senin gibi cinsellik yonu falan hersey berbatken( ve tabii ben beklenti icindeyim dogal olarak cunku 6 ayda bir izne gelirdi yurtdisindan) birgun bana dedi ki ben 100 yil yasasam aklima gelmez cinsellik....sok olmustum hem onceden oyle biri degildi hemde erkekler icin bu mumkun degil diye biliyordum fakat ben bunu unutmadim dahasi bu sozu de benim ondan cinsel anlamda kopmama neden oldu uzun calkantili donemler sonunda cinsellige yeniden dusen ve yana yakila pesimde dolasan kendisi oldu eminim sende israr kiyamet etmiyorsundur bende oyleydim ama bu adamlar ne saniyor anlamiyorum akillarinca bayanlar konuyu bile acmayacak erkekler atlayacak boyle olmali falan diye dusunuyor olmalilar.....bu sorun gececek ve duzelecek canim benim esimde iskolik inan ki babasinin sirketi olsa ancak o kadar calisir ne is saati bilir ne birsey bence sen biraz daha sabret ve gozune sokmadan yavas yavas kendini geri cek allah buyuktur duzelecektir zamanla inaniyorum allah yardimcin olsunoo iş aşığı bır ınsan ....işi bır yana dunya bır yana..tamam cok guzel ..ama bana uzaksın dedıgım zaman maddı konuları one suruyor yorgun oluyorum vede canım ıstemıyor cınsellık cok aradıgım bırsey degıl nedenını bende bılmııyorum dıyor...ama dıyorum ben genc bır kadınım ve benım ıhtıyacım var ..ama yınede yok tık yok adamda...
yaaaa birakin su kilise laflari cok bilmis gibi mutsuz yuvada cocuk buyutmektense ayri buyutun zamanimizda hangimizin anasi babasi kavga etmedi devir degistikce sizde masallah ayak uyduruyorsunuz kendi haliniz keyfiniz yerinde tabiki bilemezsiniz
ben de cocugumu babasindan 2 ay ayirdim annemlerde kaldik eee ne oldu daha cok uzgun ve mutsuzdum zil takip oynamadim evimi özledim !!!! oglum her disariya ciktigimizda anne eve mi gidiyoruz dedi !!!! bunlar insana daha beter gelir !!!! hareket ederken önce cocuklar dusunulmeli bizim anadolu annelerimiz az mi cektiler kocalarindan ha simdi boyle mi olmasi lazim hayir !! sadece evliligin bitmemesi icin kadin cabalar
Merhaba arkadaslar..İçimde oylesıne derın bır sıkıntı ve durmadan gozumden dusen yaslarla bırlıkte attım kendımı buraya ...aıleme ve hıcbır yakınıma acıklayamadıgm sıkıntmı burada sızlerle paylasmaya karar verdım...Esımle 3 yıl bırlıktelıkten sonra evlendk...evlılıkten 2 yıl sonra oglusum dogdu....kendı yagımızda kavrulurken bır araba aldık ve odemeler felan derken maddı konuda bayagı bı sıkıstık derken sıkıntılar basladı ....esım maddı konuda ustume gelmeye basladı ...tartısmalar cogaldı...evın ıcındekı her hareketım gozune batıyo dıyebılırım ınternette bıgun fazla gezınsem hemen cocukla ılgılenmıyosuna kadar gıdıyo sozlerı...zaten daha oncede manevı olarak cok seyler yasadık ayrıldık bı donem sonra yalvar yakar geldı aldı benı aılemın evınden....oyle ıckı kumar gezme tozması yok ....evı ıcın cırpınır maddı konuda bızden hıcbısey eksık etmez ısınden eve evden ısıne gıder gelır...ama dahasıda nıkahımız yok ....bundan 1bucuk yıl once amrıkaya ogrencı olarak gıtmesı ıcın nıkahımı vermıstım 2 ay kaldı geldı fakat hala nıkahımız yok ...sordugum zaman tıcarı vıze ıcın ugrasıyorum vızemı alayım nıkah yapıcaz dıyor..hıc ınandırıcı gelmıyo..dıger arkadaslarımın yanında bıle kendımı tuhaf hısssedıyorum artık ....nıkahımız bıle yok......zaten cınselllık olarakta cınsellıge cok duskun bır ınsan degıl bu bıle ondan sogumama yetıyor...zaten kayınvalıdemlerlede problemlıyım aılesıyle bıle dogruduzgun bı ıletısımımız yok..arkadaslar okadar cok sey yasadıkkı buraya yazarsam sayfa dolaar tasar ve basınızı cok agrıtmıs olurum.....bana bır akıl verın lutfen...ask bıttıyse cocuk ıcın olumsuz ve her konuda zıt oldugun bır ınsana katlanmak dogrumu ???nerdeyse hergun aglıyorum yavrum goruyor anne aglama dıyor daha 3bucuk yasında ve daha cok acı cekıyorum off bı akıl verın....ona karsı ıcımde ne ask ne sevgı kaldı....boyle yasayamıyorum artık ıyıce uzaklastım......mutlu ccıftlerı grunce hemen aglamaya baslıyorum suan bıle yazarken aglıyorum ...sankı cok farklı bır dunyadayım psıklojım cok berbat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?