Aşk bitti ama oğluşum :(((

neden agresif cevaplar verıyorsunuz? evlılığın ne zaman olduğu yazmıyor.

aaslında konuyu bıraz daha dıkkatlı okusanız arkadslıktan nekadar sure sonra evlılık olmus nekadar zaman sonra cocuk olmus nezaman bosanma olmus hepsını okursunuz hepsını yazdık yorumlarda tarıhı detayıyla yazmak gereklımı sızce...ayrıca agrasf felan demeyın hemen rıca ederım zaten buyuk sorunlarım var sızde yardımcı olmak yerıne hemen agrasıf dıye konumlandırmayın lutfen..

kesinlikle katılıyorum sana eğer bu ilişki yürümeyecekse artık nikah yapmak herşeyi zorlaştırır.şu an arkadaş özgür gibi bişey istediği an mahkeme avukat düşünmeden ayrılabilir hazır velayette ondayken.

ya bı dakıka arkadaslar bır arkadas yazmsı yanlısmı okudum :S:S sımdı ogglumun velayetı bende.dıyelımkı nıkah yaptık ve tekrar ayrılmak zorunda kalırsam cocugu mahkeme babayamı verır kac yasında olursa olsun ???

çok detaylara girmemişsiniz.

sizi en çok rahatsız eden şeyleri maddeler misiniz?
konuda belirttikleriniz dışında neler var? geçmişte bıraktıklarınız değil, bırakamadıklarınızı yazarsanız, ona göre yorum yapacağım.

yurt dışına öğrenci olarak gitmesinde bekarlık şartı mı isteniyordu, öyle bir kural mı var? onu da açın lütfen.

duruma göre değerlendiriyorlar.
çok küçük yaşta ise, istisnalar dışında hep anneye verirler. ama büyük yaşta baba da alabilir.

ikinizin çocuğu, ikiniz de onu göreceksiniz. velayeti çok düşünmeyin şimdi. tekrar evlenip boşanma olmadan da velayet davası açabilir yine. şartlara göre karar verilir kimde kalacağına.

Son düzenleme:

buyumesini beklerken aci çekmeye devam ediceksin, yillarin gidecek, oglun ister istemez bazi seylere sahit olup yipranicak...

ben yurt disinda yasiyorum ve burda Trye oraninda çok çok daha fazla ayri anne baba var inan o çocuklarin diger çocuklardan hiç bir farki yok... anne babanin ayri yasayacagi gerçegini kabullendikten sonra bu çocuk için normal ve siradan birsey oluyor... ve BENCE çocuk ne kadar kuçuk olursa o kadar çabuk kabullenir bu durumu...

evet dogrusu cok kafanızı sısırmk ıstemedım helede bu saatte...evet yurtdısına ogrencı olarak daha kolay gıdebılıyrdu enazndan bunu bılıyordum....esım herzaman yurtdısı asıgı bır ınsan zaten bızıde gotrmek ıstesede ben memleketımden ayrılmam dıyorum herzaman o ayrı konu.....cok cok buyuk sıkıntılarıımız yok cok sukur oyle içkisi kumarı veya serserıvarı takılması felan ....tabıkı bunların olmamaası yetmıyor sadece.....evlılıgı ayakta tutan bırcok sey mesela ...yerı gelır telefonunu saklar benden yerı gelır msn yerı gelır face sıfresı...evlılıgı ayakta tutan onemlı bır konu cınsel anlamda uzak olusu bana karsı....karıkoca oldugumuzu cınsellık dısındada bana pek hıssettrmıyor zaten....evlılıgımzn ılk yıllarında ınternetten baska kadınlarla konusması reelde bulusma olmasda sanalda herturlu ılıskıyı yasaması ve benıde buna alet ederken onun yazısmalarını yakalamıs olmam.....daha neler neler.....coksey yasattı bana ......daha ne sayayımkı arkadasım sımdıde nıkahımız yok maddı sıkıntı cabası zaten ......renklı hıcbırseyım yok oglumdan baska bu evlılk hayatımda malesef.......aılemın gonca guluyken ellerın oyuncagı oldum ya ona yanarım ((

Yeni bi nikahtan bahsediyorsun ama sanki bu evliligin ne sana, ne esine ne de ogluna bi hayri var gibi. Bence iyice karar vermeden nikahini yenileme. Yine forumda okumustum, tekrar 1 yil evli kalmak gerekiyormus bosanablmek icin...

Son düzenleme:

yani bu durumda ben olsam kesinlikle ayrilirim çok mutluyum kocamla ama ne bir ihanete ne de bir aldatmaya goz yumarim !
seni haketmiyor bi kere...
butun bu yasadiklarindan sonra annenlerin evi ne huzur verir ya oh gel keyfime gel hayat varmis... annenlerdeki huzur, sevgi inan ogluna da iyi gelir... bana kalirsa bir sure annenlere git orda rahat rahat ne yapacagini dusun ve oglun için senin için en saglikli sey neyse onu yap.. umarim çok mutlu olursun, oglusuna çok iyi bak... iyi geceler...

evliliğiniz ne olursa olsun, size oğlunuzu verdi. o yüzden ahlanıp vahlanmayın.
eğer ortada bariz bir aldatma varsa, hemen ayrılmanızdan yanayım. çünkü kendine başka bir hayat kuruyor bir yandan, diye düşünürüm. durup beklemeniz gereken bir durum yoktur.

ancak, maddi problemler de, evlilikteki çatlakları iyice parçalıyor. bence hemen ayrılığı düşünmeyin, evliliği de düşünmeyin. gidişata bırakın.
eşiniz neden şikayetçi, maddiyat dışında problem var mı işle ilgili? çocuğuna düşkün bir baba herhalde, onu da evin geçimi için de uğraşıyordur. erkekler kadınların ihtiyacını anlama konusunda kapasitesi az, çok farklı bakıyoruz olaylara. ona göre evde işler tıkırında ise, sizin yaptıklarınız kapris gibi geliyordur onlara. siz isteklerinizden vazgeçmeyin, güzellikle anlatın, ne hissettiğinizi anlamasına yardımcı olun.

diğer problemleri aşmadan, cinsellikle ilgili mucizeler beklemeyin. durumu psikolojik değilse, erkeklerin de hormonlarına göre istekleri değişken olabiliyor. kendi elinde de olmayan bir durumdan kaynaklı olabilir. dr a gitmeden anlamanız zor tabii...
bence şu an nikahın olmaması, sizin açınızdan daha avantajlı. çocuğunuzun babasıyla bir ömür geçirmekte kararlı ve istekli değilseniz, nikah dursun şimdi.

çocuğunuz için en iyi olan, annesini babasını mutlu görmektir. bir arada olup kavga edeceğinize ayrı kalmanız onun açısından daha iyi olabilir.

eşiniz akıllı, kurnaz bir adamsa, siz de öyle olacaksınız.

bazen aşk bitti sanırsınız ama bitmemiştir, sadece yıpranmıştır. siz sağlam bir kafayla evliliğinizi tartmaya çalışın. çift olarak, eşiniz gelmezse tek olarak bir terapiste gidin. daha net görmenizi sağlar. gerçek sorunlar nedir ?

çocuğun velayetini pazarlık konusu yapmayın, oğlunuz için neresi iyi ise, o konuda karar verir mahkeme. taraflardan biri de bunu kabul etmek zorunda kalacak.

her konuda, sıklıkla yalan söyleyen; güvenemediğiniz biri ise, ayrı kalmanız, hatta tamamen ayrılmanız daha iyi olacaktır.

kıymetinizi bilmiyorsa, iyi davranışlarınızı takdir etmiyorsa, siz gerçekten mutsuzluktan kurtulamadıysanız, ciddi adımlar atmanız yerinde olur. ama herşeyi iyice düşünerek yapın.

velayet konusu tabıkı pazarlık olamaz ama bır cocugada annesınden baska kım daha ıyı bakabılırkı.....esımmı bakacak ..hayyyatttaa bakamaz hele annesı o kendıne bıle bakamaz ......ama gel gorkı esım ben bkarım dıyor allahım nasıl bakacak bılemıyorum.....10 dk dus almaya bıle sokmyor benı ben bakamam dıyor o boyle bır ınsan ıste..

cok teskkur ederım arkadaslar hakkımızda ınsallah hayırlısı olur ınsallah....ama sanırım enınde sonunda bu hıkayenın sonuda ayrılık olacak .....

bencede çocuga en iyi anne bakar en azindan benim iliskimdede boyle... annen ve baban maddi olarak çocugunun herseyini karsilamayi kabul ediyorlarsa en dogrusu sen de kalmasi..

iş bu duruma gelirse, bunları hep mahkemede belirtirsiniz zaten. mahkeme her iki tarafı da dinleyerek kararını verir.

söz meclisten dışarı ama; velayeti annede olup babanın çok daha fazla emek verdiği çocuklar da gördüm. babalar çocuğu çok sevse bile, annede bırakmaktan yana oluyor genelde.

kuru bir tehdit olabilir sözleri.

bir çocuğun hergün tartışan ve mutsuz bir ailede büyümesindense boşanmış anne-baba ile büyümesini tercih ederim.çocuğunuz mutsuz olduktan sonra babası yanında olsa ne olur ki?

kafanızda çoktan bitirmişsiniz bu evliliği bence,sadece uzatmaları oynuyorsunuz.çocuğunuza kıyamadığınız için devam ediyorsunuz.

siz eşinizden ayrılacaksınız çocuğunuz babasından değil,bunu unutmayın lütfen.

ama ayrılmam devam ederim diyorsanız da eşinizin hiçbir bahanesine inanmadan nikah konusunda ısrarcı olun.

Bazen bir musibet bin nasihatten iyi gelir
Riski göze alabilirseniz
Çekip gitmelisiniz, belki de bi mektup bırakarak
Sizsiz olmaya katlanamayıp sizi almaya gelir, birşeyleri düzletmek istiyorsa eğer..

Siz bir annesiniz ve adımlarınızı doğru atmak zorundasınız hem evladınız hemde kendiniz için. .
Nikahsız yaşamanın dini boyutuna zaten girmek bile istemiyorum ne kadar günah olduğunu az çok biliyorsunuzdur . . .

Daha önceki hatalarından dolayı eşinizin sizi kandırdığını hissediyorum. . .Bir süre eşnizi takibe alın hareketlerini ölçüp tartın. . Nikah istememesinin tek sebebinin sadece vize olduğunu anlarsanız nikahta ısrar edin. . Eğer altından başka şeyler çıkarsa o zman yapılacak şey belli zaten

3-4 ay öncesine kadar sadece çocuk için evliliğe devam edilmez derdim ama artık fikrim değişti. Eşimle 4- aya yakın ayrı kaldık ve oğlum 2 yaşında. O öyle eksikliğini yaşadı ki sürekli ''anne babam nerde bana araba mı almaya gitti'' gibi sorularına maruz kalıyordum. Öyle vicdan azabı çektim ki sırf kendi keyfimden dolayı oğluma bunu yapamam dedim ve korktum da tek başıma onu yetiştirememekten. Ona güzel bir yuva sunamamaktan. Tabi benim eşimle olan sorunlar daha farklı idi. Ben yine de bir kez daha eşiniz ile ayrıntıları ile herşeyi konuşup tekrar birleşmeniz fikrindeyim. En azından vicdanınız rahat eder, elimden geleni yaptım dersiniz.

Yazdıklarınızı okuyunca kendimi buldum sizde. Aslında seviyorsunuz eşinizi ama kırgınlıklarınız, neden bizde böyle olamadık diye sitemleriniz... Hepsini bende yaşadım benim eşimde 5 dk bakamazdı oğluma beceremezdi, ilgilenmezdi. Ve benim bebeğim de gözümden bir damla yaş geldiğinde gelip küçücük elleri ile silerdi gözyaşlarımı. Herkes 4/4'lük bir kadere sahip olamıyor malesef biraz sizde çabalayın. Olursa olur olmazsa zaten yapacak birşey kalmamıştır.

Nikahın yok çıkıp gitmen daha kolay.
Bu şartlarda çocuk için devam etmek seni mutsuz eder,
çocuğuna da yansır mutsuzluğun zaten.
Önce kendini düşün sen mutlu ve güçlü bir anne olduğunda
evladına en büyük iyiliği yaptığını göreceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…