neden agresif cevaplar verıyorsunuz? evlılığın ne zaman olduğu yazmıyor.
ya ama nikahtan da onemlisi eslerinden arasinda ciddi problemlerin olmasi, eger ayrilacaklarsa neden nikah kiysinlar ki? ayrilmayi zorlastirmaktan baska birseye yaramaz bu...
ok nikahsiz olmalari anormal bir durum ama olan olmus bir kere...
bence simdi konu sahibi bu iliskiye devam edip etmeyecegi konusunda bir karar almali... eger esi hatalarini kabul edip degisirse ilk firsatta kiysin nikahi ama yok eger esi degismeyecekse madem çocuk ta annede ayrilsin hemen...
zaten nikah yaparsa ve bir sure sonra olmuyor derse bosanmak isterse mahkeme çocugu babaya verir çunku anne çocuk dogdugundan beri çalismiyormus...
ya bı dakıka arkadaslar bır arkadas yazmsı yanlısmı okudum :S:S sımdı ogglumun velayetı bende.dıyelımkı nıkah yaptık ve tekrar ayrılmak zorunda kalırsam cocugu mahkeme babayamı verır kac yasında olursa olsun ???
şiddetli tartısmalarımız oldugu zaman cocugum ıcın sana katlanıyorum dıyorum oda bana ''bende aynı senın gıbıyım '' dıyr......benım dusuncem su;; sımdı olmasa bıle oglum bıraz daaha buyudukten sonra ayrılmak..aslında buda yanlıs bı dusunce kanayan yarayı buyutmekten baska bısey olmyck belkıde.. etrafımda esımle durumumu bılenler annemın babamın oglum ve benle esıme gore maddı manevı daha ıyı ılgılenecgnı soyluyor bende emınımkı boyle olur ama ıste su baba vasfı yokmu adamın ...baba yanı cocugumun babası bana gore her nekadar yanlıs bı ınsan olsaada oglumun babası malesf
evet dogrusu cok kafanızı sısırmk ıstemedım helede bu saatte...evet yurtdısına ogrencı olarak daha kolay gıdebılıyrdu enazndan bunu bılıyordum....esım herzaman yurtdısı asıgı bır ınsan zaten bızıde gotrmek ıstesede ben memleketımden ayrılmam dıyorum herzaman o ayrı konu.....cok cok buyuk sıkıntılarıımız yok cok sukur oyle içkisi kumarı veya serserıvarı takılması felan ....tabıkı bunların olmamaası yetmıyor sadece.....evlılıgı ayakta tutan bırcok sey mesela ...yerı gelır telefonunu saklar benden yerı gelır msn yerı gelır face sıfresı...evlılıgı ayakta tutan onemlı bır konu cınsel anlamda uzak olusu bana karsı....karıkoca oldugumuzu cınsellık dısındada bana pek hıssettrmıyor zaten....evlılıgımzn ılk yıllarında ınternetten baska kadınlarla konusması reelde bulusma olmasda sanalda herturlu ılıskıyı yasaması ve benıde buna alet ederken onun yazısmalarını yakalamıs olmam.....daha neler neler.....coksey yasattı bana ......daha ne sayayımkı arkadasım sımdıde nıkahımız yok maddı sıkıntı cabası zaten ......renklı hıcbırseyım yok oglumdan baska bu evlılk hayatımda malesef.......aılemın gonca guluyken ellerın oyuncagı oldum ya ona yanarım((
velayet konusu tabıkı pazarlık olamaz ama bır cocugada annesınden baska kım daha ıyı bakabılırkı.....esımmı bakacak ..hayyyatttaa bakamaz hele annesı o kendıne bıle bakamaz ......ama gel gorkı esım ben bkarım dıyor allahım nasıl bakacak bılemıyorum.....10 dk dus almaya bıle sokmyor benı ben bakamam dıyor o boyle bır ınsan ıste..
cok teskkur ederım arkadaslar hakkımızda ınsallah hayırlısı olur ınsallah....ama sanırım enınde sonunda bu hıkayenın sonuda ayrılık olacak .....
velayet konusu tabıkı pazarlık olamaz ama bır cocugada annesınden baska kım daha ıyı bakabılırkı.....esımmı bakacak ..hayyyatttaa bakamaz hele annesı o kendıne bıle bakamaz ......ama gel gorkı esım ben bkarım dıyor allahım nasıl bakacak bılemıyorum.....10 dk dus almaya bıle sokmyor benı ben bakamam dıyor o boyle bır ınsan ıste..
cok teskkur ederım arkadaslar hakkımızda ınsallah hayırlısı olur ınsallah....ama sanırım enınde sonunda bu hıkayenın sonuda ayrılık olacak .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?