Aşk Çıkmazı

İşte seven adam :) Rabbim tamamına erdirir inşaallah..
Yalnız eski sevgili bu durumu cekemedigi için o şekilde konuşmuş olmali

desteginiz icin cok tesekkür ediyorum. mehmet takmıyor takmasın da sorun cıkarsın istemiyorum hic. ablası tepkili. konuşmuyormuş. mehmetle hic yüzyüze konusmamıs. ama o taraf biraz karışık sanırım.

bizim aramız çok iyi. Hayat şarkısı diye bir dizi var. bazen oradaki Hüseyin'e benzetiyorum onu. çok mantıklı, dürüst, yakışıklı. her gecen gün daha cok asık oluyorum. rüyada gibiyim.

Bu konuya o kadar üzülmüştüm ki kardeşime bile anlatmıştım. Nasıl sevindim anlatamam nemesa. Mehmet de anası da halt etsin. Ay nasıl hoşuma gitti yaa

Bu konuya o kadar üzülmüştüm ki kardeşime bile anlatmıştım. Nasıl sevindim anlatamam nemesa. Mehmet de anası da halt etsin. Ay nasıl hoşuma gitti yaa
çok teşekkür ederim ilginiz icin. Biz de şuan kimseyi umursamıyor moddayız. Uzun uzun sohbetler ediyoruz ama bu konu hic gecmiyor suanda. karsımıza cıkaracaklar elbette ama o sürede daha yakından tanıyacagız birbirimizi.

inanın aynı seyi düsünüyorum. en kritik noktada nasıl davranacagını bildi. Abisi Mehmet'le konuştuktan sonra " bu iş olmaz boşver" dediğinde, abisine " ben aşık oldum. Nasıl boşvereceğim? " demiş.

Bu olayda gösterilebilecek en iyi tavrı gösterdi. Direkt "umurumda değil ya biz ilişkimize bakalım" dese samimi gelmezdi, ölçtü tarttı ve ailesinin de rızasını almaya çalıştı. Bundan sonra hep mutlu olun inşallah :)

ne kadar duzgun.olgun dogru bı adammış.karakterı oturmuş.sakın bırakma elını.cok sevındım.mehmet e de sınır oldum..

ne kadar duzgun.olgun dogru bı adammış.karakterı oturmuş.sakın bırakma elını.cok sevındım.mehmet e de sınır oldum..
çok teşekkür ederim. Sorun çıkaracak diye korkuyorum açıkçası. şuanki ilişkisi ciddiymiş. belki sevgilisinden çekinip yorum dahi yapmaz daha. Mustafa'yla ( aşkıma temsili isim koydum ) hiç karşılaşmamışlar henüz. karşı karşıya gelince bir dengesizlik yapar diye endişe ediyorum. ama dayısı ya belki çekinir.

Bu işler nasip işi ve kader ağlarını örüyor işte
Umarım hep mutlu olursunuz, sevindim gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…