Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi veronikaserar
-
düğüne ablasıŞuanda 27 yaşındayım. 24 yaşındaydım ilişki bittiğinde. Ki gerçekten aramızda el ele tutuşmadam öte bir şey olmadı. Aynı çevreden olduğumuz için dışarı çıkarken bile çekindim ben. detaya girmeden dediği bu sanırım. Kaba taslak anlatayım o halde. Dediğiniz gibi şartlanma olduğunu ama yürümedigini söyleyeyim. Hatta karşı tarafın bitirdiğini söylesem içi rahat eder mi acaba. Benden emindir ama belki yeğeni hala istiyor diye düşünebilir.
Yapmam gereken şeyler var dedi. Acaba konuşacak mı bilmiyorum. Bir de biz 1 aydır neredeyse her gün görüşüyoruz. Ama el ele tutuşmaktan fazla bir şey olmadı aramızda. Ben uzak tuttum kendimi. Aynı memleketteniz, ne olur ne olmaz adım çıkmasın kafasındayım. Hatta haftasonu Ağvaya gidelim kalalım Demişti. Annemler yazlıkta. Rahat giderdim. Ama günübirlik gelirim ancak demiştim. Belki bunlardan beni çözmüş bir şey yaşanmadığına ikna olmuştur. Ama o şuan ablasını eniştesini dert ediyor. Ya da belki Mehmet hala bir şey hissediyor diye düşünüyor. Nasıl absürt bir durumdayız. Bir günde tepetaklak olduk. Midem sıkışıyor, bitmesini hiç istemiyorumÇok üzüldüm ya inşallah bitmez. Ne desek boşa artık. Adam ne karar verecek acaba?
İnşallah bitmez. Belki de biraz düşünüp ablasıyla konuşacak. Birkaç güne çıkar kokusu. Sabret birazcık. Umarım mutlu olursunuz birlikte. Olmazsa da üzülme, insanlar hayatımıza girer ve çıkarlar, sonu yok.Yapmam gereken şeyler var dedi. Acaba konuşacak mı bilmiyorum. Bir de biz 1 aydır neredeyse her gün görüşüyoruz. Ama el ele tutuşmaktan fazla bir şey olmadı aramızda. Ben uzak tuttum kendimi. Aynı memleketteniz, ne olur ne olmaz adım çıkmasın kafasındayım. Hatta haftasonu Ağvaya gidelim kalalım Demişti. Annemler yazlıkta. Rahat giderdim. Ama günübirlik gelirim ancak demiştim. Belki bunlardan beni çözmüş bir şey yaşanmadığına ikna olmuştur. Ama o şuan ablasını eniştesini dert ediyor. Ya da belki Mehmet hala bir şey hissediyor diye düşünüyor. Nasıl absürt bir durumdayız. Bir günde tepetaklak olduk. Midem sıkışıyor, bitmesini hiç istemiyorum
Ağlamaktan gözlerim şişmiş. Dokundu "incinme diye her hareketime dikkat ederken şu geldiğimiz duruma bak" dedi. Klasik üzülmeni istemiyorum falan dedi. En azından kestirip atmadı hemen. Konuşacak mı bilmiyorum. nedense azıcık da olsa umudum var.Ya çok üzüldüm ben burda ya( hayırlısı hayirlisi
Çok sağolun. Umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Nasıl düzgün bir Adam. Kalktı geldi düzgünce konuştu benimle. Ayrı olmak istemiyorum hicİnşallah bitmez. Belki de biraz düşünüp ablasıyla konuşacak. Birkaç güne çıkar kokusu. Sabret birazcık. Umarım mutlu olursunuz birlikte. Olmazsa da üzülme, insanlar hayatımıza girer ve çıkarlar, sonu yok.
İstanbuldayım. Ama aynı memleketteniz. Sonuçta karşımdakini yeni tanıyorum. Cevremiz çok kalabalıktır. Kötü örnekler de gördüm. Temkinli olmak istedim. Benim tercihim bu. Beraber vakit geçirmek, sohbet etmek birbirimizi tanımak yetti zaten.@nemesa İkidir adım çıksın istemedim deyip durmuşsunuz.Küçük şehirdesiniz diye anladım da bu derdinizi koskoca kadınsınız artık genç kız çocuk olsanız anlayacağım ad çıkma meselesini hem ne yapacaksınız da adınız çıkacak?
Ya zaten bunlar yeter yetmez değil.Siz sizi birlikte görseler adım çıkacak uygunsuz görecekler arkamızdan konuşacaklar babamın kulağına laf gider annemin başı ağrır havasındasınız galiba.Ben de küçükken küçük şehirde yaşardım herkes herkesi tanır bol bol dedikodu dönerdi kendimi o dönem yaşımın da getirdiğinden ötürü geri çekmiştim. Adım çıkmasın muhabbeti yüzünden anlayacağınız ama siz şu an büyüksünüz bunu düşünmeyin derim yani herkes iyi de bir şey yapsanız kötü de dedikodu yapar ne yazık ki.İstanbuldayım. Ama aynı memleketteniz. Sonuçta karşımdakini yeni tanıyorum. Cevremiz çok kalabalıktır. Kötü örnekler de gördüm. Temkinli olmak istedim. Benim tercihim bu. Beraber vakit geçirmek, sohbet etmek birbirimizi tanımak yetti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?