Aşk Çıkmazı

düğüne ablası
yarın çocuğun falan olacak o ablasıda gelecek yani akrabalarından kaçamaz ki
ona bırak bu durumu çözerse döner çözemezse bağrına taş bas tatlım
üsteleme

Herşey kısmet canım, bence çok tuhaf değil olabilir yani sonuçta yeğeni ile evli değildin. Ben olsam onun tekrar aramasını beklerdim sonrada kararı ona bırakırdım.

Çok sağolun kızlar. "Sen ne düşünüyorsun" yazdım. 1 saat cevap gelmedi. Sonra "manavın oradayım" yazmış. ( evin önüne gelemiyor. Eve yakın bir yerde buluşuyoruz.) Gittim hemen. Bebek sahiline gittik. Orada biraz konuştuk. Önce Bana sordu ne düşündüğümü. Ben de geçmişte kaldığını ve zaten bir şey olmadığını, şartlandığımız için denediğimizi ve kısa sürede bittiğini söyledim. "Ablamlar biliyor muydu" dedi. " evet " dedim.

Sonra sadece dinlememi istedi.

" Mesajla olmazdı konuşmamız gerekiyordu. Bu saygıyı hakettiğimizi düşünüyorum. O yüzden geldim. Beni anla. Çok zor bir durum. Yemek bile giyemedim ve uzun zamandır ilk defa ne yapacağımı bilmiyorum." Dedi. " seni boğmak istemiyorum ama çok farklı düşünüyordum ben. Seninle çok farklı olabilirdi. Ama bu durum zor. Nasıl hareket edeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. bu bilinmezlikte hiçbir şey yokmuş gibi devam edemem" dedi " sadece biraz Zaman ver bana" dedi.

Ben çok farklı hissettiğimi söyledim. Yazık olacak dedim. 8 yaş büyük dayı mı olurmuş dedim. Biraz gülümsedik. "İkimiz için de hayırlısına karar verelim. " dedi. Sonra beni sokağın basına bıraktı.

Öyle işte. Sanırım bitecek. Yanında çok mutluydum

Çok üzüldüm ya inşallah bitmez. Ne desek boşa artık. Adam ne karar verecek acaba?
Yapmam gereken şeyler var dedi. Acaba konuşacak mı bilmiyorum. Bir de biz 1 aydır neredeyse her gün görüşüyoruz. Ama el ele tutuşmaktan fazla bir şey olmadı aramızda. Ben uzak tuttum kendimi. Aynı memleketteniz, ne olur ne olmaz adım çıkmasın kafasındayım. Hatta haftasonu Ağvaya gidelim kalalım Demişti. Annemler yazlıkta. Rahat giderdim. Ama günübirlik gelirim ancak demiştim. Belki bunlardan beni çözmüş bir şey yaşanmadığına ikna olmuştur. Ama o şuan ablasını eniştesini dert ediyor. Ya da belki Mehmet hala bir şey hissediyor diye düşünüyor. Nasıl absürt bir durumdayız. Bir günde tepetaklak olduk. Midem sıkışıyor, bitmesini hiç istemiyorum

İnşallah bitmez. Belki de biraz düşünüp ablasıyla konuşacak. Birkaç güne çıkar kokusu. Sabret birazcık. Umarım mutlu olursunuz birlikte. Olmazsa da üzülme, insanlar hayatımıza girer ve çıkarlar, sonu yok.

@nemesa İkidir adım çıksın istemedim deyip durmuşsunuz.Küçük şehirdesiniz diye anladım da bu derdinizi koskoca kadınsınız artık genç kız çocuk olsanız anlayacağım ad çıkma meselesini hem ne yapacaksınız da adınız çıkacak?

Ya çok üzüldüm ben burda ya ( hayırlısı hayirlisi
Ağlamaktan gözlerim şişmiş. Dokundu "incinme diye her hareketime dikkat ederken şu geldiğimiz duruma bak" dedi. Klasik üzülmeni istemiyorum falan dedi. En azından kestirip atmadı hemen. Konuşacak mı bilmiyorum. nedense azıcık da olsa umudum var.

Çok sağolun. Umudumu yitirmemeye çalışıyorum. Nasıl düzgün bir Adam. Kalktı geldi düzgünce konuştu benimle. Ayrı olmak istemiyorum hic

İstanbuldayım. Ama aynı memleketteniz. Sonuçta karşımdakini yeni tanıyorum. Cevremiz çok kalabalıktır. Kötü örnekler de gördüm. Temkinli olmak istedim. Benim tercihim bu. Beraber vakit geçirmek, sohbet etmek birbirimizi tanımak yetti zaten.

Ya zaten bunlar yeter yetmez değil.Siz sizi birlikte görseler adım çıkacak uygunsuz görecekler arkamızdan konuşacaklar babamın kulağına laf gider annemin başı ağrır havasındasınız galiba.Ben de küçükken küçük şehirde yaşardım herkes herkesi tanır bol bol dedikodu dönerdi kendimi o dönem yaşımın da getirdiğinden ötürü geri çekmiştim. Adım çıkmasın muhabbeti yüzünden anlayacağınız ama siz şu an büyüksünüz bunu düşünmeyin derim yani herkes iyi de bir şey yapsanız kötü de dedikodu yapar ne yazık ki.

Senin yapabileceğin bi şey yok beklemekten başka. Bence mesaj at. Adım at. Ben mesela mesaja; bizim ayrıldıgımızda üzüleceğimiz kadar üzülmeyecekler birlikte olsak, zamanla alışıp hatırlamayacaklar belki ama bizim kaderimiz değişecek. Evet zor ama belki de bizim büyüttüğümüz kadar değil. Karar senin. Bu da bizim sınavımız olsun. Biz birlikte olsak bile kimse şu an benim kadar üzülmezdi mesela. Hayırlısı olsun falan karalardım mesaja atardım ben. Sonra da beklerdim sadece.

Bence bu durum duzelsede,sonra yine sorunlar cikar cikacak.ne bilim bizim adetlerimizde boyle durumlarlar cok gormezden gelinmez.hic birsey yasamasaniz bile birbirinize 3 ay sevgili gozuyle bakmissiniz ...bunu biraz zor kabullenir

Ya mantıklı olarak yaklaşmaya çalışıyorum kendimi onun yerine koyarak. Tamam başta biraz illegal gibi gelebiliyor ama sonrasında sırf bu yüzden iki olgun insan arasında yakalanan güzel bağın bitmesine yeterli bir sebep gibi gelmiyor. Belki çok mutlu bir hayatınız olacak birlikte. Bu şansı zamanında yaşanmış olumsuz bir deneyim yüzünden kaybetmeniz çok yersiz olur. Mehmet ve ailesi yeterli olgunluğa sahipse saygı duyacaktır bence

Çok üzüldüm adınıza. Olmasını da çok isterim ama olmaz gibi ya Ben kaldıramam böyle bir durumu o yüzden böyle düşünüyorum tabi. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…