Aşk Çıkmazı

Kararı sevgiliniz verecek.sadece ona aynı burda yazdığını gibi içten bir yazı yazın (konuşarak söyleyebilirim diosan ara tabi).ona bütün bu durumlardan habersiz aşık olduğunuzu ,yaşananların çocukluk hissiyatı olduğunu falan söyleyin..umarım herşey kalbinize göre olur

Canım çok üzüldüm ya. Ama içindeki sevgi uğruna savaşmaya değecekse elinden gelenin fazlasını yap cesaretini kaybetme. Olmasa bile ben elimden gelen herşeyi yaptım bu aşk için dersin. Ama olma ihtimalini de unutma. Her zaman bi şans vardır. Yeter ki güzel bi çıkış yolu bulunsun...

Sevginin önünde kuralların/geleneklerin/törelerin adı her ne ise durmaması gerekir. Dünyada onca savaş oluyor kimse ayıplamıyor, ama birbirini seven insanlar ayıplanıyor. Kabul ettirmek belki biraz zor olabilir ama neden denenmesin ki?
Eğer Mehmet'in ailesi sizi çok sevdiyse, kardeşlerinin eşi olarak da sevebilir.
Arkadaşımın büyük abisinin sevgilisi vardı, kız aileyle tanıştı ve bir süre sonra ayrıldılar küçük abisiyle çıkmaya başladı. Evlendiler de. Kimse kimseyi vurmadı mesela, ayıplamadı. Kızı insan olarak sevdiler, ailelerine almak istediler. Kendi tercihleri yargılamak Allah'a mahsus.
Ben bu kadar güzel duyguların önünde hiçbir şey durmamalı diyorum. Hayatta her şey sevmekle başlar. Deneyin, olana kadar deneyin.
Benim asıl sorum şu ki kilit nokta da bu bence. Siz dayısıyla evlenince Mehmeti gördüğünüzde rahatsızlık hisseder misiniz? İçinizde herhangi bir his kırıntısı var mı?

Hakkinizda hayirlisi, insaAllah gonlunuze gore olur hersey.

Cok etkilendim insallah hakkinizda hayırlısı olsun ,her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Yani 3 ay çıktığınız kişinin ailesinin bilgisi olmasa, görmeselerdi seni rahatlıkla devam et yeni ilişkine derdim.
Ama aile biliyordu diyorsun, şimdi yeğeniyle çıkmışsın bir de üzerine bunla çıkarsan karşılarına tepkileri hoş olmayabilir.
Valla bir yandan da aşk her şeye değer diyorum ya ben...
Sonuçta terk edilmişsin, 3 ay da kısa bir süre... Ne bileyim ya, şimdi aşkından bu sebeple olman haksızlık gibi geliyor.

Yorum yazan herkese çok teşekkürler. Yazdıgınız gibi mesaj göndermek istiyorum ama zaman istedi, sık bogaz etmis olur muyum, hic bilmiyorum. WhatsApp'a girdim cıktım ama yazamadım. Arada cevrimici oluyor icim gidiyor. İşteyim ve bugün cıkısta buluşmayacagız. İcim acıyor resmen. O 35 yaşında. Belki makul bir karar verir. Gercekten birbirimize aşığız. Ne olur bilemiyorum. Sadece kimse umurumda degil benim.

Bence bir iki gun mesaj atma, aynen dedigin gibi sık bogaz olur kafasida karmakarışık şu anda saglikli dusunemeyebilir. O yuzden biraz zaman tani iki gun sonra falan mesaj at en azindan olayi sindirmis olur daha iyi olur ikiniz acisindanda.

Çok abarttığınızı düşünüyorum kaldı ki 3 ayda çocuk halinizle sadece adı çıkmak olan bir süreç yaşamışsınız sanki nikahtan dönmüş gibi ayy kim demişti ilk mesajlarda Türkler olarak bayılıyoruz abartmaya cık cık cık demeye

canım bence bir süre sende yazma kendi haline bırak.hem bence sen bu kadar bağlandıysan o da sensiz kalınca seni ne kadar sevdiğini anlayabilecek fırsatı bulmuş olur.bakarsın birkaç gün sonra gelip görüşmediğimiz zaman zarfında seni çok özlediğimi anladım falan gibisinden konuşur.türk filmi modunda konusmak istemıyorum aslnda ama ınan kı onun yaşadığı da kolay bir durum değil malesef.toplum yapımız ortada ve sen üstüne gittikçe kendi başına kalıp senin onun için ne kadar değerli olduğunu anlamasına fırsat vermemiş olacaksın. sen bu kadar özlüyorsan o da mutlaka aynı durumdadır bir aydır her gün görüşüyorsun sonucta.biraz zaman ver bakalım ne olacak.

Kusura bakmayın son gelişmelerden haberdar edemedim sizi. Zor günler geçirdim, unutmaya çalışmak adına uğraş verdim. O dönemde bu konuyu tamamen kapatmaya çalıştım. O yüzden buraya da giremedim. Tekrar özür diliyorum.

En son konuştuğumuzda bu şartlarda devam edemem demişti. Ben de tamamen bittiğini düşündüm. Unutmaya zorladım kendimi. O da bir taraftan durumu cözmeye, nasıl devam edebilirizin yolunu bulmaya çalışıyormuş. Konuştuklarını çok yanlış anlamışım. Ben kendimi tatlılara vermişken ( abartmıyorum yarım kilo baklavayı 3 günde bitirdim) o ablasıyla, annesiyle konuşmaya çalışmış.

Kurban bayramına kadar hiç görüşmedik. 9 gün tatilim vardı. Onu görme umuduyla yazlığa gittim. Ama hiç görmedim onu. çok üzüldüm. Baska iletisim yolumuz kalmadı cünkü. Birkac kere whatsapptan yazdım ona kısa cevaplar vermişti. Karsılasırsak konusuruz diye düsündüm. Bayramda da hic yazısmayınca tamamen bittigine emin oldum.

Döndüm işe başladım. Öyle günler geçti. Sosyal medyayı da cok kullanmıyor meraktan öldüm. Derken Bu akşam beni aradı. Elim titredi resmen. Müsaitsen manavın oradan alayım seni dedi. Hemen hazırlandım cıktım. Sahile gittik. Seninle konuşmam gerekiyor dedi. Biz görüsmedigimiz dönemde ablasıyla konuşmuş. Ablası çok tepki vermiş. Dizi mi çekiyoruz baska kız mı yok falan demiş. Galiba agır konusmus. Detay vermedi ama cok mu havalısın nesin dedi ve güldü. Ne demiş olabilir bilmiyorum. Havalı oldugumu düsünüyor sanırım. Morali cok bozulmuş. Mehmetle konusmak kolay degildi benim icin. Yegenim canım sonucta, ama bir yandan da ne istedigimi biliyordum dedi. ( beni kastettigini düsünerek agzım kulaklarıma vardı o an ) Abisinden yardım istemiş. Abisi de tepki vermiş. Ama detayları anlatınca nasıl tanıştığımızı falan, onu anlamış. Mehmetle o konuşmuş. Mehmet'in kız arkadaşı varmış zaten ama gerizekalı "kısa zamandı denedik olmadı onu terkedince cok üzülmüştü dayıma mı sarmış simdi " demiş. Bunu sordu bana. Nasıl ayrıldıgınızı bilmiyordum keske bana söyleseydin dedi. Mehmet'in cahilliğine verdim bu lafları dedi. Buna çok morali bozulmuş. Abisi bu iş olmaz boşver demiş. Neyse bayagı uğraşmış herkesten tepki almış. Annem ılımlıydı, Mehmet'in annesine " kızım bunlar kısmet isi. Nasıl mutlu olurlarsa onu yapsınlar" demiş. o da yaşımdan dolayı böyle tepki vermiş olabilir dedi. Evlensin istiyormuş annesi.

Bayagı bir tepki almış. Karşına çıkmak için iyice tartıp bicmem gerekiyordu dedi. o ara yabancı bir dizi izliyormuş. Bir bölümü Karı kocanın mutfakta yemek hazırladıgı bir sahneyle başlıyormuş. O an ikimizi düsündüm, herkes gerideydi orada ikimiz vardık sadece dedi. Hayatımın kalan seneleri söz konusu, kendi hayatım dedi. Ne istedigimi biliyorsam savasmaya da degerdir diye düşündüm karşına çıkmaya karar verdim dedi. Sana sadece özetledim durumu. Emin ol benim icin de zor dönemdi. Ama ne istedigimi biliyorum Karsına cıktım dedi.

Tepki çok, yorulabiliriz yeterince güçlü müsün dedi güldü Çok aşık olduğumu bir kere daha Anladım. Hep gözlerimin icine baktı ellerimi hic bırakmadı. Artık yanındayım istersen falan dedi. İcim icime sıgmıyor. Saat 4 oldu hala uyuyamadım. Bundan sonrası nasıl olacak bilmiyorum, düsünmek istemiyorum. Sadece ayrı olmak istemiyorum hic.

Biraz kopuk anlattım heyecandan. ama sorarsanız detaylı yazabilirim.

Konunun sadece başını okuyup yorum yaptım başta. Gelişmeler sonlardaymış :) Umarım pişman olmazsınız ve hep mutlu olursunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…